- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totka1986
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Ez pont a Gearup volt, vasárnapig volt 49k, de előtte két hete szintén ennyi volt.
Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év.Kb. szerintem az összes uboomx vs. boom 2 plus vs. boom plus yt videón túl vagyok, persze hallani a különbséget de ez így élőben teljesen más.
Így utólag azért a "csöcsi" videói is érdekesek, pont a boom plus vs uboom x teszten a boom plus valami rendkívül gyengén szól... A valóságban azért ennyire nem rossz. Gondolom teljesen alap eq-val tesztelte, a soundcornál viszont az alap eq nagyon gyenge, ha jól beállítod teljesen más a hangja.
Van egy motion + is , alap beállításon az is sajnos elég harmatos.Az UPS itt is szépen vizsgázott, soundcore-ról 1 honapja rendeltem, miután beérkezett magyarba, több napig csak annyi infó jött, hogy a cím túl messze van ezért következő munkanapra lett ütemezve..
ez ment pár napig , egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül.. a hagja is szép volt az eséstől. Se telefon se értesítés. Szerencsére nem lett baja..de ez komolyan gáz így..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest