- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Én is úgy gondolom írni kéne az Earfunnak az UPS helyére kéne valami más cég szállítási opció. A Fő baj az Earfun az amazonnal szállít, az amazon amerikába és UPS_n keresztül szállít. Szerintem ez a amazon fő szállító cége, csak az a baj így velük minket szívatnak.
#18138Totka1986
Azt jó hallani ennyivel jobb a Uboom X mint a Motion Boom Plus!
Pedig a Boom Plus se kis hangszóró, de az jó hír hogy az Earfun jelentősen felülmúlja.
Nekem még hallani kéne élőbe, meg megjönni de aztán én is írok beszámolot. -
Totka1986
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Ez pont a Gearup volt, vasárnapig volt 49k, de előtte két hete szintén ennyi volt.
Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év.Kb. szerintem az összes uboomx vs. boom 2 plus vs. boom plus yt videón túl vagyok, persze hallani a különbséget de ez így élőben teljesen más.
Így utólag azért a "csöcsi" videói is érdekesek, pont a boom plus vs uboom x teszten a boom plus valami rendkívül gyengén szól... A valóságban azért ennyire nem rossz. Gondolom teljesen alap eq-val tesztelte, a soundcornál viszont az alap eq nagyon gyenge, ha jól beállítod teljesen más a hangja.
Van egy motion + is , alap beállításon az is sajnos elég harmatos.Az UPS itt is szépen vizsgázott, soundcore-ról 1 honapja rendeltem, miután beérkezett magyarba, több napig csak annyi infó jött, hogy a cím túl messze van ezért következő munkanapra lett ütemezve..
ez ment pár napig , egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül.. a hagja is szép volt az eséstől. Se telefon se értesítés. Szerencsére nem lett baja..de ez komolyan gáz így..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Ford topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest