Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mauzes
üzenetére
+1
Ahogy azt már én is korábban megírtam a "tuti", mindent vivő cucc a kettő keresztezéséből születhetne meg.
A Motion+ "zeneibb" (vagy ha nagy szavakat akarok használni, akkor hifi-sebb) hála többek között a dóm magassugárzóknak. A codec támogatás is komolyabb: aptX, sőt - elvileg - aptX LL. A Boom sokkal mélyebbre tud menni, de kevésbé "csilingelő", ill. "tiszta" a hangzás. Kültéren - a jelentősen nagyobb passzív membránoknak köszönhetően - is jobban muzsikál, mint a Plusz. Utóbbi - kialakításából adódóan - az elhelyezésre is érzékenyebb.
Összefoglalva: zene, ízlés (több basszus vs. tisztább hangzás), és felhasználás (kültér vs. beltér) függő.
Ha egyszer az Anker megcsinálná a két hangszóró ötvözését, akkor szerintem az egy igazi HK Go+Play konkurens (killer?) lenne.#11595 betegphiu
"Az áruk viszont ugyan az."
Volt. Én most azt látom, hogy a Boom hol picit, hol pedig jelentősen drágább. A tény pedig, hogy egy ideje eltűnt a lengyel raktárból még tovább drágítja ...OFF
Srácok, van valakinek konkrét, friss infója azzal kapcsolatban, hogy hogyan is alakul majd a vámkezelés július 1-től? Mindjárt itt van, és ehhez képest rohadt nagy a kuss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest