Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ha egyszer az Anker megcsinálná a két hangszóró ötvözését, akkor szerintem az egy igazi HK Go+Play konkurens (killer?) lenne.
Igen azt én is megnézném ahogy jönne egy fúzió super hangzással és 2 utas hangrendszerrel.
Sajnos a HK GO+Play az akku miatt nem a legjobb vétel.
(Sajnos semmi új információ nincs a július áfa szabályra vonatkozóan. Ha minden ígaz vásárlás után még itthon +27% kell kicsengetni, ami miatt lőttek az olcsó Aliexpressen vásárlósoknak.)
Viszont nekem van egy megérzésem a kínai kereskedők se hülyék, ha más nem több termék lesz Europai raktáron és akkor nem megy rá a 27%+-ban.)
Így már jobban meg fogja érni amazonról rendelni, mert a +27% miatt talán még magasabb is lehet az Aliexpress rendelés ára. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi