- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
shortcutme #9174 üzenetére
Ennél, hogy megéri szerintem több érvet soroltam fel. Arról meg szó sincs, hogy egy árszinten akarnák tartani a paycoint. Annyi, hogy nem engedik egy bizonyos szint alá csökkenni az értékét és mindent megtesznek, hogy felfele menjen az ára pl. azzal, hogy próbálják az eladási nyomást csökkenteni azzal, hogy POS elvű a coin, de ezt feljebb már írtam. Amúgy meg egy coin árát nem a bányászathoz felhasznált energia ára adja, szóval rosszul gondolod, h feltétlenül túlárazott az a coin amit nyereséges bányászni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest