- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokunknak van/volt itt ASIC-ja, van aki 300GH fölött nyomja (és az se számít már soknak). Amit írtál, az alapján nem tudom hogy térül meg neked a dolog. Szerintem itt a társaság nagyrésze ismeri ezt a cuccot, nem véletlenül nem veszünk 30-50 dollárért.
Itt egy normálisabb kalkulátor:
https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/calculator
30 dolláros áron számolva (amire még rájön a szállítás) 10%-os diff növekedéssel (nagyon nagyon nagyvonalú voltam
) 3 év múlva is minuszban lesz a történet 2.8GH-val. Ha 4GH-ra fel tudnád húzni ÉS 10%-ot nő csak a diff, ÉS nincs posta, akkor úgy 1 év után keresnél vele néhány fillert
Ja és a fogyasztást is nullának vettem, minek bonyolítani... 
Te mi alapján számoltad ki?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viccrovat
- Arc Raiders
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- NIOH 3
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) 3 év múlva is minuszban lesz a történet 2.8GH-val. Ha 4GH-ra fel tudnád húzni ÉS 10%-ot nő csak a diff, ÉS nincs posta, akkor úgy 1 év után keresnél vele néhány fillert
Ja és a fogyasztást is nullának vettem, minek bonyolítani...