Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
...és ha tudnád, hogy én akkor majdnem annyi pénzből vettem az X2-t.
Igaz, az csak 2600-at bírt az alaplapommal, ill. a cache is kevesebb volt benne magonként, viszont gördülékenyebb lett sok minden.Éppen ezért a motoros biznisz (ha nem csak reklám, illetve spekuláció lenne
mögötte, hanem valós igény a BTC-k beszerzésére) akkor jöhetne létre, ha a
motor jelenlegi tulajdonosa tavaszra normalizálódást/emelkedés vár, tehát jól
jár az üzlet BTC-ben való megkötésével.No', és ha nem lesz emelkedés, vagy bezuhan $60-ra az árfolyam? Nem biztos, hogy spekulálni akar, arra is gondolhat, hogy van, aki így könnyebben vásárolja meg (=átváltja fiatra rögtön), vagy egyszerűen csak a bitcoint szeretné támogatni (és egyszerűen BTC-hez jutni
). Igen, ilyen is van. 
Szerintem nem mondtam nagy marhaságot a témában való véleményemmel...
Nagyot nem, csak tényleg az a tipikus magyar hozzáállás valamihez, hogy azt (és sokszor csak azt) keresik, hol van benne a rossz, hogyan nem működhet a dolog jól. Ha jól emlékszem, a topictárs csak ezt tette szóvá, azaz betűvé.
De mivel benne van a pakliban, hogy a krumpli elrohad, nem merem meglépni.
Ehhez nem kell motor, lehet opciót is kötni a tavasz környéki burgonya árra (legalábbis gondolom, mert az is gyakori áru, de azt még sosem csináltam, viszont búzára lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igaz, az csak 2600-at bírt az alaplapommal, ill. a cache is kevesebb volt benne magonként, viszont gördülékenyebb lett sok minden.
). Igen, ilyen is van.