- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignorant
senior tag
ilyen stílusban: olvasgassál f*szkalap
Ez nem igaz, akar be is postolhatom hogy miket irtam/irtal. Szerintem szoveg ertelmezessel lehetnek nalad a gondok (vagy a szemuveggel ha azzal elsz)
akkor is újabb linkek jöttek, kommentek és érvek nélkül.
Ne vard azt hogy a csak a te kedvedert irjak 10 oldalnyi kifejtest errol a temarol. Vannak forrasok amik eleg hatekonyan osszefoglaljak a fobb nezeteket. Minek irjam le ha mar 1000en osszefoglaltak elottem?
Egyebkent eppen ezert dolgozunk egy jol atlathato forumon hogy ne egy chat szeru thread legyen csak.
Véleményem szerint: ez a defláció így elmehet kisebb-nagyobb visszaesésekkel $5-6k-ig de utána olyan crash lesz amiből nem áll fel a piac.
A velemenyed annyit er mint az enyem, azaz semmit sem. Amugy amit most latsz annak koze sincs a deflaciohoz. Ez pusztan rising demand/growing adopcio. Sot, akkor beszelhetunk deflacios hatasrol ha mar minden BTC ki lesz mine-olva addig inflationary.
Ha annyi bitcoinom lenne amennyiszer hasonlokat hallottam...inkabb nem is gondolok bele. minden egyes szintnel jelentkeznek a hasonlo mentalitasu emberek, hogy szerintuk mi nem lehet vagy mi nem realis.
Az en velemnyem roviden osszefoglalva: Senkisem tudhatja hogy mi lesz. A potencial is kurva nagy (meg mindig) es a riziko is.
2 hét múlva kapom meg az $1220-t amikor eladhattam volna mondjuk $1400-ért.
Irtad pm-ben is hogy kiszalltal kiabrandultal, most ugy erzem, hogy talan ez a fo problemad. Szerintem folosleges ezen idegeskedni. Rengeteg dolog van amit vehettel volna es gazdagga tett volna, de nem igy lett valami miatt.
Nemcsak a jovot nem latja senki de
sajnosidoutazni sem lehetseges, szoval erdemes elengedniLett nemi profitod szerintem orulj annak. Ha vissza akarsz szallni, nem kevesebb es nem is tobb a kockazat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Epic Games
- Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest