Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rolly

veterán

válasz ignorant #4500 üzenetére

Bocsi, de ez most elég demagógnak hat... kérlek a LOL-on túl is írd meg az indoklásod, hogy mi miért lol?

- ha kpval fizetsz azt valakinek fel kellett vennie (nagyobb tranzakciós adó / költség mintha átutalta volna neked). KP pl 20.000-sel akarsz fizetni 139 ft-os rágót :D ... apró sok helyet foglal; borravalót kp-nál többnyire elvárják. Szerintem jobb a kártya Ja 1-4% jöváírást is kapok vásárlásaim után :D

- nem a bankkártya a legfejlettebb ez tény, de az egyik miatt részben igaz ... Mert mi van még? paypass, csekk(amerikában honos), készpénz, bankkártya, átutalás ? ...

- tárcádban a pénzed vagy a kártyádon ... ha ellopják melyik esetben könnyebb megakadályozni az összeg elköltését?

- valóban egyre több boltban lehet kártyával fizetni...

- miért pl a magyar gránit bank kártyájával nem fizethetsz horvátban? Vagy Amerikában?

én teljesen KP ellenes vagyok, mert a KP a korrupció és a fekete gazdaság melegágya ... És évente csak magyarországnak 50-100 milliárd forintjába kerül a bankjegyek gyártása / zúzása ... a pénz szállítás költségeiről (amik a vállalkozókat terhelik) ne is beszéljünk...

Miért érdekel a bitcoin engem? Mert főleg vállalkozóknál csökkenteni lehetne a banki költségeket és a bitcoin - huf átváltható így ha forint kell egy vállalkozónak átválthatja ...

Új hozzászólás Aktív témák