Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Wyll: Mi is ennek a számnak a címe?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár sok jelentősége már nincs, de hátha valakit érdekel az infó: múlt héten kaptam meg a jalapenom, erősen vaciláltam rajta hogy egyáltalán a vámot kifizessem e, de végül a "kütyüfaktor" győzött, kíváncsi voltam rá, hogy hogy is néz ki ez a rohadék, amire már (nem) várok lassan 1 éve.
Mivel sok tétje nem volt a dolognak, ezért nem igazán akartam foglalkozni vele, olvasgatni róla, így ahogy az Ignoranttól beszerzett block erupterekkel is tettem, ezeket is bevágtam egy linuxos bfgminer alá. Ahogy a kis USB-s erupterek mentek azonnal, úgy a jalapeno is, driver és mindenféle hackelés nélkül. Stabilan nyom amúgy 5-5.1GHS-t, már 5 napja fut 7/24-ben, 36-37 fokos(nak mondja magát).Szóval ha valaki szív a BFL cuccokkal (és nem úgy hogy füstölnek), próbálja meg a dolgot linux alatt, bfgminerrel, hátha... Ráadásul mivel itt nincs opencl és hasonló okosságok mint a GPU-knál, ezért szerintem egy virtuálisgépből is megoldható a dolog, aminek dedikáltan oda kell adni az USB-t. Ez utóbbit nem próbáltam, de szerintem működnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Total Commander
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- Motoros topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LEGO klub
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest