Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz level93 #3201 üzenetére

Első körben bányászatba kell bevonni, azért, hogy az egyéni felhasználó megismerje a terméket, utána olvasson megtérül e neki, így megismerje a pénzt.

Erre mi szüksége annak, aki a a BTC előnyeit akarja kihasználni? Ha csak tejet akarok inni, nem érdekelnek a tehéntartás nehézségei. Pláne most már, hogy VGA-val szinte egyáltalán nem érdemes belevágni a miningbe. Nem fog azért valaki több ezer (vagy több száz, ha esetleg lemegy majd az áruk) dollár értékű céleszközt vásárolni azért, hogy kipróbálja a BTC használatát.

Az, hogy az ipari szintű bányászoknak nem érdeke hogy a kicsik is részt vegyenek tény, mert bevételtől esnek el.

Ez elenyésző mértékű (egyre inkább az lesz, lásd célhardware-ek), és az nem sokat fog rajta változtatni, hogy bizonyos minerek esetleg a mining nehézségeit ecsetelik bizonyos fórumokon (egyébként én ilyet nem igazán láttam úgy, hogy negatív irányba szándékosan torzították a tényeket). Bárki kipróbálhatja, és egy kis matek után csinálhatja, ha úgy érzi, érdemes.

Amúgy kinek mi a tippje: Ha a rendszer eléri 21milllós (ha jól emlékszem ennyi) BTC állományt akkor ki lesz annyira hülye vagy fanatikus, hogy pörgeti a gépét annak ellenére hogy nem kap BTC-t munkásságáért.

Teljesen mindegy, hogy mit tippelünk, több okból is: egyrészt a jelenlegi elképzelés szerint azt követően a tranzakciók után járó fee lesz a bevétel forrása, másrészt, ha el is jut odáig a BTC, biztos vagyok benne, hogy ha az elkérhető fee-ből származó jövedelem mértéke alapján úgy gondolnák a minerek, nem érdemes folytatni a tevékenységet, akkor a BTC rendszerének fejlesztésén munkálkodók kidolgoznák a megfelelő ösztönző rendszert.

2. Max. 5évet adok neki és kipukkan a lufi

Ha nem lesz, aki a tranzakciókat hitelesíti, belátható időn belül (max. pár óra, esetleg nap), sokkal hamarabb leáll a rendszer, pár nap, talán 1 hét alatt, nem kell ahhoz 5 év.

Új hozzászólás Aktív témák