- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Köszi! Ha Revolutra szeretném kiutalni a pénzt, akkor gondolom a Revolut fő bankkártya adatokat adjam meg ott is?Nem engedi kiutalni Revolutra.... (Card in this country is not supported), hát ez nagyon jó
Mondjuk a sima ERSTE Mastercardomra is ezt írja, mi lehet a gond, találkozott már ezzel valaki?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
JackFeryll
őstag
kriptoadozasponthu
A blockchainbloom és a kripto akadémia youtube csatornán is voltak most hosszabb interjúk a témában. (ha csak egyet akar valaki meghallgatni akkor inkább az utóbbit)
Amúgy tldr: fekete doboz modell van. Azt nézik hogy mennyit fiat ment be és mennyi jött ki. Ha nem jött ki több akkor nincs profit realizálva. Ha kriptóval vesz valaki lambot annak is utána fognak nézni. A pénzügyi szolgáltatók meg kötelesek jelenteni a tranzakciókról. Nagyobb fiat kiutalás előtt biztos egyeztetnék előtte a bankkal mert tuti meg fog akadni. A többi részletért érdemes tájékozódni. (3 éves csúszóablakos adókiegyenlítés, költségelszámolás)
Amúgy úgy gondolom hogy ezen a piacon akkora hozamok vannak hogy nem érdemes 15%-ért álmatlanul aludni.[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Azért kérdeztem, mert hallottam már olyat, hogy ez csak akkor működik így, ha ugyanabban az évben veszed ki a nyereséget, mint amikor beraktad a tőkét.
Az Alzát meg azért hoztam fel, mert náluk lehet közvetlenül BTC-ben fizetni, tehát nem forintban, fiat-ban.
nort_on: köszi, megnézem.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Lenne még pár kérdésem. Ha pl. az egyik webáruházban (pl. Alza) vásárolok BTC-ért, akkor azt az áruház jelenti a NAV felé? Csak szeretném tudni, hogy mire vigyázzak, mert ez a kriptó adózás számomra egyelőre egy totál káosznak tűnik és nem akarok addig fiat pénzre váltani, amíg nem ismerem a lehetőségeimet.
Másik kérdésem. Ha valaki mondjuk 3 évig tart kriptót (pl. BTC) és utána átváltja fiat-ra, akkor a bankszámlára visszaérkező teljes összegről le kell majd adózni (15%), de ilyenkor már nem vonhatom le a teljes összegből az általam 3 évvel ezelőtt befizetett tőkét, mert a kifizetés nem adóévben történik?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
tisztelturam
aktív tag
Tőzsde és kriptó ha kéne mondani valamit 100% szerencse 0 % tudás és le is fedtem mindent. Tőzsdén extrén jól állok,de mivel még nagyon messze a felvázolt célártól tartom. Úgy tartom hogy már most kivehetném és adózás után 3 millióm maradna. De megy az még fel...nem sietek sehova
Árpi001: Ez nem könnyne lehet, hanem bármibe fogadok. Szerintem 2 évig nem fogok ebből kiszállni nyerőben. Főleg hogy ADAnal majd 100% emekedés kéne hogy hozzon is zsetont
-
sambenez
addikt
Utalási költség ugyan 0, de mennyivel váltja rosszabbul a forintot a binance mint a revolut?
Lehet jobban járnál revoluton átváltani és úgy venni kártyával, ráadásul akkor egyből tudnál BUSD-t venni.
Szerintem biztos jobb lenne mint a binance ft árfolyama + bnb vásárlási fee + bnb-ből bármi más fee.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest