Új hozzászólás Aktív témák

• Antee

tag

Sziasztok!

Én csak most ismerkedem a témával (tegnap reggel kezdtem a bányászást), így sok mindent nem értek még a rendszer működéséről, egy azonban nagyon szemet szúrt. Következő a szitu:

Két gépen bányászok, egyiken GPU (elég gyenge, de még csak a működési elveket próbálom értelmezni) számol, a másik a céges laptop, amin próbaképpen elindítottam a CPU miningot. Igen, tudom, semmi értelme, de mivel nincs energia költségem, így a "soktól csak a több a jobb" elv alapján gyilkolom kicsit. Na de; azt vettem észre, hogy amíg csak a GPU-s worker ment, addig reggeltől délután feléig összejött - most csak az arányokra koncentrálok, a pontos számok lényegtelenek, illetve kínosn kicsik :D - 50.000 egység, délután csatasorba állítottam a CPU szörnyeteget, és az azóta eltelt 24 óra alatt összejött 4.000 egység. Próbaképpen leállítottam a CPU mineremet, és mintha megint több egységet írnának jóvá :F

Van összefüggés szerintetek? Mert eddig eléggé feltűnő volt a jelenség, de ez minden logikának ellentmondana...

Köszi a válaszokat előre is!

Anti

Új hozzászólás Aktív témák