Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antee
tag
Sziasztok!
Én csak most ismerkedem a témával (tegnap reggel kezdtem a bányászást), így sok mindent nem értek még a rendszer működéséről, egy azonban nagyon szemet szúrt. Következő a szitu:
Két gépen bányászok, egyiken GPU (elég gyenge, de még csak a működési elveket próbálom értelmezni) számol, a másik a céges laptop, amin próbaképpen elindítottam a CPU miningot. Igen, tudom, semmi értelme, de mivel nincs energia költségem, így a "soktól csak a több a jobb" elv alapján gyilkolom kicsit. Na de; azt vettem észre, hogy amíg csak a GPU-s worker ment, addig reggeltől délután feléig összejött - most csak az arányokra koncentrálok, a pontos számok lényegtelenek, illetve kínosn kicsik
- 50.000 egység, délután csatasorba állítottam a CPU szörnyeteget, és az azóta eltelt 24 óra alatt összejött 4.000 egység. Próbaképpen leállítottam a CPU mineremet, és mintha megint több egységet írnának jóvá 
Van összefüggés szerintetek? Mert eddig eléggé feltűnő volt a jelenség, de ez minden logikának ellentmondana...
Köszi a válaszokat előre is!
Anti
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Pánik a memóriapiacon
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Philips LCD és LED TV-k
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

- 50.000 egység, délután csatasorba állítottam a CPU szörnyeteget, és az azóta eltelt 24 óra alatt összejött 4.000 egység. Próbaképpen leállítottam a CPU mineremet, és mintha megint több egységet írnának jóvá