- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Átnéztem az e-mailjeiket, de ott nem közlik ezt. Egyedül az oldalukon a gyakran ismételt kérdések menü alatt találtam meg, ahol egyedi elbírálást írnak, viszont a fórumokat olvasva nincs gond a pénzvisszafizetési résszel. Ezek szerint ezt nem sumákolják el. Ebben a hírlevélben meg külön ki van emelve vastagon ez a szöveg.
(#3166) Antee, (#3167) Thunderzolee: próbáljátok meg ezeket, mert a másik két fórumtárs, akiknek ugyanez volt a problémájuk, nem jelzett vissza még semmit, hogy jó-e valamelyik megoldás, vagy ugyanúgy nem működik a bányászat.
-
-
csaba951
veterán
Minek?! Az életben is minden boltban más bankkártyával, más-más valutával, csereeszközzel fizetsz?
Egyébként coinotron pool-ban lehetőséged van többféle coin-t is bányászni, így több címet is meg tudsz adni! Bár tudom, hogy nem egészen erre gondoltál!
deadwing, PeachMan - Nem azért, de nem láttatok még 0,01 BTC egyben?!
Én direkt nem jelentkeztem. Hagy legyen ez az ajándék az újoncoké. Egyébként vannak olyan oldalak, ahol ingyen BTC-hez lehet jutni. A legtöbbje a reklámokból él. Akit nagyon érdekel az ilyen az keressen rá Google-n a free btc szavakra. Nyilván nem mindegyik működik, de "dolgozzatok" is meg azért a free BTC-ért! -
csaba951
veterán
>lássam annak az address-nek az egyenlegét
https://blockchain.info/ és a search mezőben megadod a pénztárca számát. Bármelyik pénztárca egyenlegét és számlatörténetet meg tudod így nézni, csak ugye nem tudni, hogy melyik pénztárca kihez tartozik!
Egyébként az első gépedről át kellett volna másolni a C:\Users\%user%\AppData\Roaming\Bitcoin\wallett.dat fájt. Ezt most is meg tudod csinálni. Sőt, érdemes magát az adatbázist is átvinned, így nem tart majd egy fél napig a szinkronizáció a BTC hálózattal.
Persze csak akkor, ha a második gépen lévő pénztárcában nincs semmi pénz. Ha van, akkor előbb küld át az első gépen lévő pénztárcába, és csak utána írd felül a wallett.dat-ot.
-
ignorant
senior tag
Mint olyan akinek volt GPU farmja, es most ASIC-ja, en azt mondom, hogy ha erdekel, akkor vard ki a megfelelo alkalmat, most penzkidobas lenne a vege.
szerintem 1-2 even belul lesz die shrink, ezt kell elkapni idoben. A block generation rate fix, szoval nem marad le senki semmirol.
Amit most miner-be fektetnel, inkabb tennem Bitcoinba, amig nincs itt az ido,amugy is minerket altalaban bitcoinert (is) aruljak (avalon, bitfountain, bfl)
Ha bfl-nek pl bank transferral fizetsz, akkor amig jova nem irodik a szamlajukon a penz addig siman hatrebb kerulhetsz a listan (mivel 3 - 7 nap a bank transfer US-be, es a paid date szamit csak).
-
brd
nagyúr
Ha jól sejtem, BTC.
FalconKnight: én olyan 80 °C-ben maximálnám a dolgot, ha saját kártya, ha nem saját, akkor mehet 100-ig.
Mindenhol érdemes, ahol az összes blokk 8-10%-a születik legalább. Az a 140 egyébként nem túl sok, ne számíts rá, hogy nagyon vigyorogni fogsz, a termelt BTC-t látva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest