- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Az imént kaptam a vásárlásom után egy -10%os kupont a sportmánián. Nem hiszem, hogy fiókhoz kötött, próbáljatok rá. SZÉP kártyát is elfogadnak!
10% KEDVEZMÉNY -> OFF1020%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Munkás ruhát hol szoktatok vásárolni?
Tudnátok boltot ajánlani Bp-en ahol nagy választék van? -
Zamasun
aktív tag
Köszi a válaszokat, semmi bajom az NMD-vel, nagyon hozzászoktam már a fazonjához és nagyon kényelmes nekem, de most kedvet kaptam az ultraboosthoz próbaképp.
-
haiduo82
aktív tag
válasz Zamasun #24692 üzenetére
Szerintem teljesen jó arra is. Én most egy futásra már használta UB20-at (pontosabban UB DNA CC-t) használok a gyerekkel játszóterezni, sétálni. Szuper kényelmesnek érzem, pedig futásra már annyira nem szerettem. A 21-től kicsit másabb ugyan a talpkiképzés, de attól még nagyon kényelmes.
"Együtt vagyunk senkik"
-
Zamasun
aktív tag
Ultraboost 21 mennyire alkalmas mindennapi használatra, munkába séta oda-vissza, iroda ?
NMD-im vannak, de az ultraboost azért más. -
Xtomi
tag
ASICS JOLT 4 cipő a Zalandon 15590
-
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Farmer nadrágot szeretnék venni olyan nagyon max 10-15k ig. Amiket eddig vettem azok közül mindegyiknek a zsebe pár hónap után el kezdett lógni attól, hogy zsebre rakom a kezemet. Esetleg van bevált farmernadrág ami kibír azért 1,5-2 évet is és nem jön elő ez a probléma?[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
meszi85
tag
Best Secretről kaptam egy packot:
[link] Tom Tailor galléros póló 5,6k nagyon érdes, kemény anyagú(pedig 100% pamut), megy vissza, nagy csalódás
[link] Wrangler Arizona farmer 9,3k vékony anyag, szabása jó, többet vártam tőle, még meggondolom
[link] s.Oliver Keith farmer anyag kicsit rugalmas, elég szűk, minőség jó---6400ft
[link] Tom Tailor Marvin farmer anyag kicsit rugalmas, minőség jó---7600ft
[link] s.Oliver Keith (Slim Fit fazon) szürke bársony, tetszik marad----6600ft#24673 Studi
Sportzokniban én most Umbrot(79% pamut,18% poliamid, 3% elasztán) és Hummelt(79% pamut) használok többnyire, jobban beváltak, mint az Adidas vagy Nike modelljei.
Ezek közepesen vastag zoknik sportolásra és hétköznapokra is használom.
Nem szeretem a műszálas zoknikat, nekem abban mindig elcsúszik a lábam a cipőben.
De az hozzátartozik, hogy nem vagyok azaz izzadós típus.[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Magában tartja az izzadtságot, ezáltal folyamatosan nedvesen tartja a bőrt. Nyirkosan veszít a rugalmasságából, eleve vastagabb jellemzően, emiatt elmozdulhat, és kidörzsölheti a nedves bőrt. Nem praktikus sportra. Meg van a helye a használatának, én is hordok, csak itt kifejezetten a sportszergyártók merültek fel.
-
margithid
veterán
Nekem a cat zoknik bejönnek. Kényelmes, és aránylag sokáig birják
-
la_cc
addikt
Mért is? Őszinte kérdés, én csak annyit veszek észre, hogy eléggé hamar kikopnak a bokánál a fekete zoknijaim, bár ez lehet a járásomnak is köszönhetőek...
#24661 Visormail Én innen szoktam rendelni normál magasságú zoknikat, magyar márka, szerintem ár-érték arányban elég jók, az összetétel is rendben van.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
ssj81
aktív tag
Bestsecret-ről rendelt cipőnek nyekereg a talpa, ezek beszoktak kopni vagy selejt?
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
Xtomi
tag
Ez egy jól kidolgozott magasszárú Adidas snekaernek tűnik a BS-en, de inkább őszre venném meg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz mert_csokis #24663 üzenetére
Ha már Ms. Melyik helyen szoktad venni?
read-only mode on the forum
-
mert_csokis
senior tag
válasz Visormail #24661 üzenetére
Vastag frottírzokni? Ráadásul a tavaszi/nyári szezonra? Az erős.
Árban még így is ezer forint felett van darabja.
Bemész bármelyik nagyobb kínaiba, és szartig tudsz válogatni a pamut és bambusz zoknik közül. Konkrétan 100% pamut (finoman fésült, orrvarrás nélküli) is van, de néhány százalék elasztán nem árt a rugalmasság miatt. A formáját is jobban tartja.
Nálunk Miskolcon 390 pénzért mennek ezek a zoknik. Hosszú évek óta csak ezeket használom. Ár-értékben verhetetlenek.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
addikt
Sziasztok!
Jól látom, hogy az összes sportmárka megszüntette a 100%-os pamutzoknik gyártását? Persze 95 és 5 elasztán meg ilyesmi az OK, de ~30% poliészter/poliamid/nejlon! az nekem horror kategória, fehér nyári zoknikról beszélek. Csak ilyet találok már mindenhol adidas/nike/puma stb, pedig régen kb mindegyik pamut volt, lassan újakat kellene vennem, mert már mennek szét. Ilyen noname-eket találtam csak [link] ha nincs más kénytelen leszek ezt venni, csak megszoktam, hogy a márkásak szépek is voltak...
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
guftabi96
addikt
#Bestsecret
#KeepFightingMichael
-
thebigK
addikt
[link]
AY - s.Oliver tengerészkék pólóing - 6k - S-XXL
nem a legnagyobb BB de nem rossz'I hope you win the war you tell no one about'
-
blueye
veterán
válasz Mr.Csizmás #24654 üzenetére
Ez simán lehet, én most rendeltem tőlük többször is.
-
nafikra
tag
válasz Mr.Csizmás #24654 üzenetére
-
nafikra
tag
BS
azt írja hogy Extra 20% off all Extra Deals + Free Shippingcode: SAVE20 erre akármit csinálok 15.900 alatt felszámolja a shippinget...
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
#BestSecret
Esprite zakó szürke, 95% gyapjú csak hosszított 90-es méretben 9,3k
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
blueye
veterán
válasz Mr.Csizmás #24644 üzenetére
Nálam mostanában kb. mindig.
Ez most jött meg, jó minőség, 4483 HUF -20%
Abercrombie & Fitch poloshirt[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
válasz Mr.Csizmás #24640 üzenetére
Hogy lehet ide regisztrálni?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
#bs 20% SAVE20
női BestSecret – Styles for Her
pasi BestSecret – Styles for Him
gyerek BestSecret – Styles for Kids"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SOAD19
addikt
Ecipo/Modivo pároson van fent, de csak 40, ill. 46-os méretben: [link] Egy 40-est berendeltem, aztán majd meglátom, hogy élőben fog-e tetszeni. A kosaramban volt már egy ideje, és kaptam valamelyik nap egy mailt a Modivotól, amiben egy 5%-os kupont adtak, csak vegyem már meg.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz SOAD19 #24634 üzenetére
Nekem is több CAT-em volt, elpusztíthatatlan volt az összes, de kifejezetten kényelmesnek én sem éreztem őket sosem... Az egyik baki még mindig megvan, azzal az a bajom, hogy a "ragasztásoknál" kifehéredett állandóan, elég fura.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
SOAD19
addikt
válasz Mercutio_ #24633 üzenetére
Ecipo-ről mindkettőt. A Lomert is kinéztem már jó pár hónappal a vásárlást megelőzően. Nem volt olcsó, de már kellett vennem egy cipőt, mert a jelenlegi már elkezdett szétmenni, és pont akciózták, abban a pár hónapban akkor volt a legolcsóbb. De így is 46k volt.
A CAT viszont tényleg jó árban volt, 24k-ért vettem. Jelenleg 34k. Mondjuk nem kimondottan kényelmes, meg se közelíti a Lomert, az nagyon komfortos.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #24615 üzenetére
Kösz a véleményeket, még alszok rá egyet. Az elmúlt fél évben már vettem két cipőt, ezeket:
Ez utóbbit gondoltam nyárra, mert gyöngyvásznas. De már korábban megtetszett a linkelt Saucony, nyári cipőnek szánnám. Nyáron úgyis sokszor van rajtam, ez az élénk óra, jól mutathatna vele:
Amúgy színtévesztő vagyok, ennek ellenére szeretem a színeket. -
w.miki
veterán
válasz mert_csokis #24626 üzenetére
Élőben szebb
Sajnos nem munkavédelmi, nincs benne orrbetét, és nem olajálló, de ha tud valaki hasonló kényelmes, belebújós munkavédelmi cipőt, akkor linkelje be nekem.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
addikt
válasz mert_csokis #24626 üzenetére
Lehet azért kell neki, hogy védje a munkától
-
krono.
tag
válasz valeno #24624 üzenetére
Hu na arra érdemes rákeresni viszont melyik modell milyen, én adidasból 42-42 2/3-ot szoktam venni, a nemrég említett nike akcióban waffle oneból a sima 42 volt jó, ebből a kangaroos modellből, amit linkeltem 41-es van. Talán egy 41.5-et elviselne még. Azonban ha jól emlékszem, ennél is kicsit modellje válogatja.
Kényelem szempontjából szerintem megfelelő, ilyen sima sneaker kényelmi szintet hoz kb, az enyém a sima talpas, a dynacoil nem tudom milyen lehet, de a waffle one- vagy bármi hasonlóval megegyező a kényelme.
-
valeno
tag
válasz krono. #24623 üzenetére
igen ezeket is nézegettem már, tetszenek nagyon. Mi a tapasztalat kényelem és méretezés szempontjából? [Adidas zx500] van egy ilyenem ezt nyáron nagyon szeretem, csak brutál koszolódik itt Pesten
-
krono.
tag
válasz valeno #24622 üzenetére
Szétnéznék a kangaroos-nál (nem feltétlen a hivatalos shopban, de sok helyen árulják, pl footshop is), van pár hasonló modelljük, én egy ilyet vettem még az enyhébb téli-őszi-tavaszi napokra, minőségével elégedett vagyok, jól is bírja, én asszem 20-ért húztam be, szerintem azt simán megéri.
-
valeno
tag
válasz SOAD19 #24615 üzenetére
Nekem is tetszik, én is valami hasonló formát keresnék valami letisztult fekete/sötétkék/sötétszürke színben, de olyat ami mondjuk nem teljesen szövet, egy városi kis esőtől nem ázik be. Ha valaki tud ilyet ne tartsa magában
NB 574-t néztem én is, de ennyit nem adok ki egy cipőért (40-50k között) szóval kéne valami opció.
Saucony-val mi a tapasztalat, illetve méretezésre milyen? NB-nél mondták hogy fél számmal nagyobb kell általában így ott a 45,5 a jó méret nekem. -
-
ssj81
aktív tag
BestSecret:
2db Bruno Banani boxer 4.507 Ft
10130 helyett.https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
goodboy007
senior tag
válasz gamegod #24610 üzenetére
Mi is az a BS?
Illetve használtál már ilyet, ez a rövid szárú “felpöndörödős” vagy amelyik a combhoz simulva marad?[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Xtomi
tag
Ez a mai AY-s CRAZY SHOE is kihagyhatatlan volt, de azért kihagytam a nagy semmit.
Hiába nyomtam a "spórolj most" gombra . . . -
meszi85
tag
válasz st6969 #24540 üzenetére
Esetleg lányodnak mutasd meg a Vans márkát, most AY-n egész jó akciók vannak.
Sok magas szárú is, fiatalok körében közkedvelt márka. Sokféle színben, szerintem jobb is mint a Converse.
pl: [link] [link]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
AY megérheti:
[link] Dr. Martens bakancs 38,5k 40,5-44,5[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Bullboxer chelsea csizma, több méret, 13745 Forint.
[link] -
AIex
tag
-
Mercutio_
félisten
válasz PainKiller13 #24596 üzenetére
42,5-es kicsi lett ismerős lányra
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest