- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruf
csendes tag
Emag 38-as női futócipő nem olyan rossz áron: 21.590 Ft
Under Armour, HOVR™ Sonic 5 futócipő, Rózsaszín, Fekete, 7 (38 - gyártó szerint 24 cm bth)
Ffi-ben van hasonlóm, nehezen nyűhető el, kényelmes terembe és utcára is.Bestsecret inv. privátban kérhető
-
Studi
veterán
válasz adalbert1 #24791 üzenetére
Fehér van még 3 színű pipával méretekben, igaz 3 euroval drágábban.
-
adalbert1
veterán
válasz haiduo82 #24788 üzenetére
Lehet, hogy már elfogytak volna? Nekem a kereső csak 5 zoom fly 5 modellt dob ki, és ebből csak egy darab akciós, és abból is csak 38.5-ös méret van...
szerk: közben megvan, az egyiknél írja, hogy 6 féle színben elérhető, és ha rámegyek, akkor már látni őket.
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
A Nike.com oldalon több Zoom Fly 5 akciós és megy rá a 25-ös kupon is (méret is van bőven), így kb 72 euró. Szerintem hatalmas BB, érdemes csekkolni.
"Együtt vagyunk senkik"
-
pruf
csendes tag
BS-nél mintha korábban olvastam valahol, hogy van valami költségminimum - előfeltételként a 10%-os kuponhoz - amennyiért a meghívottnak vásárolnia kell egyösszegben. Már nem emlékszem a részletekre
Bestsecret inv. privátban kérhető
-
Zolom89
senior tag
AY kupon van most ami jó?
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
blueye
veterán
Best secret: barátom az én kódommal regisztrált, vásárolt, fizetett, ennek semmi nyoma nálam (voucher, VIP, stb.), csak t idő után fogom látni?
-
la_cc
addikt
Mennyire macerás a visszaküldés a Nike.com rendelt dolgokra ? Utoljára pár éve rendeltem innen és akkor, ha jól emlékszem, Hollandiából jött a cuccos.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
ggeleven
őstag
Részletek:
- Nem vonatkozik egyik SNKRS termékre és a tagok jutalmaira (például a „neked fenntartva” és a „korai hozzáférés” lehetőségekre) sem.
- Nem érvényes semmilyen Apple termékre, valamint a Nike By You stílushoz, a Jersey By You stílushoz, a NikeLab stílushoz, az Air Force 1 stílushoz, az Air Jordan 1 stílushoz és a Dunk stílushoz tartozó termékekre
- További kivételek is érvényben lehetnek.Sima cuccokra viszont nem rossz akció!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
krono.
tag
Nike oldalán a korábbi akciókon felül, most extra -25% jár a teljes rendelésre 50 euró felett, és viszi a kódot a már leárazott termékekre is.
-
la_cc
addikt
AY-nál, hogy lehet kiigazodni a farmer fazonoknál? Rendeltem ezt és ezt a farmert az előző nagyobb akcióban. Ma jöttek meg. Mindkettő elvileg "slim" gyakorlatilag az első regular, ami még jobb is, mert ez elég "szűk regular", de most ezek alapján, hogy a picsben rendeljek / cseréljek? Mintha random lenne, hogy mi van kint az oldalon és a termék mi valójában...
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
United colors of benetton steppelt kabát, sok méret, 10420 forint, [link]
#Bestsecret -
margithid
veterán
válasz bbsofficial #24751 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam.
Akkor felejtős, ennyiért van más is, pl J Press. -
krono.
tag
válasz szpeti40 #24741 üzenetére
Ugyan összehasonlítást nem tudok adni, de nekem megérkezett a pakk, vegyesek az érzelmeim. Alapvetően slim fit, ami szerintem nem volt feltüntetve, így elsőre majdnem visszaküldtem mert határeset volt, de egy kis kézi "nyújtással" pont tökéletes lett, így maradnak (persze azután nem küldtem volna vissza).
Ami fura, hogy a színek között jelentős eltérések voltak vastagságban és súlyban. A 7-ből 3 vékonyabb volt, és szabásra is bővebb. Egy pedig nyúlósabbnak érződött, mint a többi.
Egyébként korrekt az anyaga, a színek is ízlésesek szerintem, hosszra is a pont jó.
-
AIex
tag
válasz tibbike01 #24743 üzenetére
Meghivót kell kunyerálni
Egyszerűen egy meghivásos rendszeren keresztül működő platform, amúgy FB-on, Reddit-en relativ könnynen lehet találni, nyilván igy vesztette el a meghivásos rendszer a lényegét, ha az "alkotók" a felhasználói bázist szerették volna szűrni, ezzel a megoldással.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
A best secretbe hogyan lehet bekerülni? Nem meghívót kunyerálni szeretnék, hanem megtudni, hogy mi a módja, hogy tagja lehessek az oldalnak.
-
Xtomi
tag
Vettem egy ilyen CK fürdőruhát 7437 Ft (még volt L-es 182/87 kg) és nagyon jó minőségűnek találom.
-
margithid
veterán
Vettem egy ilyen pólót.
Kényelmes, jó az anyaga, de futottam benne 15 km-t és a hónalja elkezdett bolyhosodni -
la_cc
addikt
Nike Pro "susogós" (nem "mackó") nadrágokat hol érdemes vadászni / figyelgetni? Jó pár éve a Deca-ban vettem, de most ott semmit nem látok, a Dunakeszi outlet-be meg nem szívesen másznék el csak e miatt...
[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
válasz margithid #24732 üzenetére
Sry, lehet félrement az üzenet. Én itthonra hordom, ez nem azt jelenti, hogy nem lenne jó máshova a Hollister, sőt. Pont azt akartam kifejezni, hogy teljesen meg vagyok elégedve velük és szívesen hordom őket annak fényében is, hogy az egyéb felsőim egy nagyságrenddel drágábbak.
-
almafa42
aktív tag
válasz margithid #24730 üzenetére
Itthonra a sima egyszínű Hollister pólókat hordom, 100%-ban meg vagyok velük elégedve. Van V-nek meg crewneck is, mindkettő típus jó. Jobb anyaga van mint a belépő kategóriás Hilfiger / Ralph Lauren / Boss pólóknak.
Gallérosban végigpróbáltam elég sok márkát, ott a Boss nyert fölényesen, bár ez más árkategória.
-
Zamasun
aktív tag
[Ezt] a bőrkabátot vettem BS-ről, nagyon jó minőség, 22k, egy darab M-es van még,ha valakit érdekel.
-
Arcképgyáros
AY -50%... semmit nem találtam.
-
margithid
veterán
Egyébként a Tommy Hilfiger pólókkal se vagyok elégedett.
3k volt darabja. Tavaly nyáron használtam, de a hátán elkezdett bolyhosodni -
margithid
veterán
A HM legolcsobb pólóival nem érdemes próbálkozni szerintem.
Nekem van jópár még regről, de olyanok mint a felmosórongy. Ezek ilyen 1-2k-ért vásárolt darabok.
Fazona jók voltak, de pár mosás után annyi nekik.
A galléros póló viszont jobb, igaz az drágább is volt.
Talán a mostani HM-es galléros pólók is megerhetik 3500 forintért.
Ami a leggázabb az olcsó hm-es poloknál az a hónalj elszíneződése. Mosás se segít rajta... -
smog86
senior tag
H&M-ben csak ma -20% mindenre 9000Ft fölött.
-
őstag
válasz IntelKiller7 #24719 üzenetére
Nem csak tagság kell, hanem jó memória is.
Alul van egy promóciós kódok menüpont. Esetleg. -
IntelKiller7
veterán
válasz Zoli-bácsi #24718 üzenetére
Az stimm.
regisztracio elott lattam a promo kodot, de most hoaba lepek ki az oldalrol, vagy be, nem mutatja. Ilyenkor wtf?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz IntelKiller7 #24717 üzenetére
Regisztrálsz és megkapod a tagságot.
-
IntelKiller7
veterán
Help.
Nike tagsaga van valakinek?
Baratnom kinezett 2 cipot, es 25% kedvezmeny van memberek reszere.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
margithid
veterán
válasz creative_II #24715 üzenetére
Én kártyával fizettem és mindig a kártyára téritették vissza.
-
creative_II
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat
Bankszámlaszámomat hol kell majd megadni? -
meszi85
tag
válasz creative_II #24712 üzenetére
Weboldalon elkezded a visszaküldési folyamatot a rendelésnél, kijelölőd mit szeretnél visszaküldeni.
Generál egy pdf-t, kinyomtatod.
Egyik részét beteszed a csomagba, másik részét viszed magaddal a postára.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz creative_II #24712 üzenetére
Orders returns alatt create return. Kivalasztod mit akarsz visszaküldeni, kinyomtatod a 2 visszaküldési nyomtatványt.
Amelyiken vonalkod van azt adod oda a postán, másikat beteszed a csomagba.
Ennyi -
creative_II
csendes tag
Sziasztok,
Best secreten, hogy működik a vissza küldés? Hol lehet le adni a csomagot?
Köszönöm a segítséget.üdv
-
MaddeNNNN
őstag
Nike Air Huarache Fekete utolsó méret 38.5 58.5€
Nike Air Huarache Zöld-Fekete több méret 65€legalább 1 számmal nagyobbat vegyetek belőle
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Xtomi
tag
Hát igen, aki még emlékszik a kelet Németekre a Balatonnál tudja ezt , de ők talán nem zoknival hordták . . .
De komolyan 1 ilyen szandál (volt) elérhető 43-as méretben, csak országot váltottam, szóval ugyanarról beszélünk. Utána rápillantottam a női ruhákra (a mókuskámnak), 10€ alatt egy zsákkal vehetnék, de férfi farmerből is 20€ alatt. -
Scarabeus
aktív tag
Hugo Boxerekkel van valakinek tapasztalata, mennyire kényelmesek és tartósak? Éri a 2800 ft / db árát?
[link] ( S, M, L, XL méret)"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
freelancer68
tag
-
raven12
senior tag
www.hellyhansen.com vagy www.hhworkwear.com
nem akciós termékekből 40% kedvezmény
2023 Május 4 - 9
A kuponkódot céges policy miatt nem osztom itt meg, de ha valakit komolyan érdekel (és megígéri, hogy nem teszi közzé ), akkor privátban átlököm szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest