- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosedive
csendes tag
Sziasztok!
Kupon beváltással kapcsolatban kérnék tanácsot. Bestsecretről rendelnék, elvileg ma él a WDAY23 kód:
Azonban beváltáskor hibaüzenetet kapok: The voucher code is not valid
Én vagyok vakegér, vagy hiba lehet? Esetleg valaki tud megoldást erre?
Köszi!
-
thebigK
addikt
-
BoneDragon
veterán
Most küldök vissza először aboutyou-s rendelést, de a visszaküldési űrlapon lévő matrica megzavart. Ugye erre nem kell irni semmit? Elég ha csak berakom az űrlapot a zacsiba amiben jött és ennyi?!
-
szeraj
csendes tag
válasz lord_m #23477 üzenetére
Nekem ugyanez.
Szerintem elárazták a termékeket és ez új elállási módszer.
De az os lehet, hogy egy kamion tropára ment.
Eddig nem volt még a Mangonál ilyennel problémám.
Szia!
A MANGO.COM oldalon véglegesített rendeléseddel kapcsolatban fordulunk most Hozzád.
Ezúton értesítünk, hogy a szállítmányozó cég nem tudja a rendelésed helyét beazonosítani vagy a rendelésed megrongálódott a szállítás során.
Ezért visszaigazoljuk, hogy a raktárunk rendelkezik-e megfelelő árukészlettel ahhoz, hogy újraküldje a cikkeket. Ellenkező esetben a nem elérhető termékek árát visszatérítjük a vásárlási móddal megegyező formában.
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért.
Ha további információra vagy segítségre van szükséged, mindenképpen keress meg minket ezen az e-mailcímen vagy a weboldalunkon keresztül.
A Mango csapata
[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
válasz IntelKiller7 #23485 üzenetére
És leszedhetős a kapucni?
-
gergo5991
őstag
[link]sportisimo -20% cipőkre holnapig
[link] egy ilyet szereztem be innen, igaz nálunk csak 42 euró volt, volt ugyan ilyenem más szinben és nagyon jó minőségü szerintem.. adidas, nike stb stb simán veri -
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Magooutlet rendeléssel kapcsolatban volt valakinek ilyen esete, ugyanis a következő emailt kaptam:
"Sajnálattal értesítünk, hogy a szállítmányozó cég megerősítette a küldeményed megrongálódását vagy tranzit közben történt eltűnését.
Mivel az eredeti fizetési módként a Készpénzben történő fizetés átvételkor volt megjelölve, nem tudjuk újraküldeni a csomagot. Amennyiben továbbra is szeretnéd a termékeket, kérjük, szíveskedj új rendelést leadni."
Persze a termék már nem azon az àron megy, nincs is belőle....Egyébként a mango írta korábban, hogy elküldve, de express one még nem küldött csomagszámot, így náluk nem is tudnék mire hivatkozni, ma meg a fenti jött...
Érdemes valakinél reklamálnom, vagy ez csak kamu duma és nem is volt a termék annak ellenére, hogy lehetett rendelni?
-
tahepa
senior tag
A BS shopban egész jó Adidas cipő 43-as méretre szűrtem( és más) leárazásokat látok.
[kép][ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Ez a kabát megjott már valakinek? [link]
Megéri az árát? -
SOAD19
addikt
válasz mert_csokis #23471 üzenetére
Köszi, akkor el is engedtem az effajta anorák kabátokat.
#23472 rwin5
Kényes vagyok a hajamra, mert kopaszodok, ritkul a hajam. Gondoltam már rá, hogy levágatom jó rövidre, aztán annyi. Csak vékony emberekre vagyok, a kopasz fej inkább a kicsit nagyobb, testes embereknek áll jobban, nem a magam féle hobbitoknak.[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz SOAD19 #23467 üzenetére
Nekem az volt. Nagyon körülményes a fel és levétele is.
Néhány hónapja ezzel tettem egy próbát, akkor épp 7e forint körül futott.
Szerencsétlenkedtem egy sort, mire le tudtam venni magamról. Inkább elengedtem, pedig baromi vagány volt élőben.
Szó szerint centinként kellett lehámozni magamról. Rendesen stresszes volt...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
SOAD19
addikt
válasz BoneDragon #23469 üzenetére
Na, pont az ilyen esetekre töltöttem fel, ezt a kis videó részletet: [link]
-
SOAD19
addikt
Szerintetek mennyire macerás egy ilyen kabát hétköznapi viseletre, gondolok ezalatt arra, hogy nincs végig cipzár, azaz úgy kell le-felvenni, mint egy pulóvert?
Ez a Napapijri kabát (kékben is van) is elég jó áron van, 10k-ért, igaz csak hobbit méretben van, de hátha van itt ilyen: [link]
-
Xtomi
tag
Sztem visszaadnák a pénzed, itt inkább az a kérdés azon az áron amin vetted kapsz hasonlót most vagy nem. Lehet nem. Mindenki akciózik, de valahogy az árak nem akarnak lemenni. Vivre-től vettem ruhát a barinőmnek, hová fog ez vezetni?
Ilyen ez az akciós világ -
margithid
veterán
Sajna két minőségi hibába is belefutottam, ráadásul mindkét cuccot nemrég rendeltem.
Az egyik egy springfield steppelt kabát. Sajnos már most jön szét az ujjánál a varrás, talán két hónapos lehet, igaz azért használom is.
Amúgy a kabát jó, meleg, és az esőnek is ellenáll.
Másik a Nika Winflo 8 cipő. A sarkánál már van egy kis szakadás, pedig azt is 1-2 hónapja vettem, igaz esténként mindig abban sétálok, de azért egy középkategóriás Nike-tól többet vár az ember.
Egyiket se küldöm vissza, attól félek úgyse adnák vissza a pénzem, vagy vásárolhatnám le.
Az biztos, hogy fast fashiont nem fogom erőltetni, főleg hogy most itt van BS is. Invicta, s.Oliver, Calamar kabátok vannak 8-10k körül. Ráadásul itt ingyenes a visszaküldés is.
Nike esetében kiváncsi leszek, hogy a Pegasus 38 hogy fogja bírni. Egyeőre csak a dobozában pihen, de a Kayano-m is kezd fáradni, legkésőbb nyáron előveszem a pegát, de ha ez se bírja a strapát, akkor a Nike-t elengedem...[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
A zalandon nonap20 kuponnal extra 20% kedvezmény a már leárazott ruhákra (12k-s kosártól).
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Bőr övből milyet ajánlotok? -
mert_csokis
senior tag
válasz gergo5991 #23457 üzenetére
Nem.
Nagyon kívül esik azon az ársávon, amennyit én kiadok egy dzsekiért. Illetve a stílusa sem tetszik igazán.
Azért ki lehet fogni normálisabb szabású meg fazonú dzsekiket is, relatív olcsón.
Ezt vettem például néhány hónapja, akkor még egy ezressel olcsóbban. Nagyon szeretem, minden forintját megérte.
Jó anyaga van, jó kiállása. Ha felhúzod a cipzárt rajta, akkor zsebre tudod tenni a kezed anélkül, hogy azt éreznéd, hogy a mellkasodon szét fog pattanni a cucc.
Szerintem ez mindenképp pozitívum, ismerve a legtöbb bomber szabását.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
gergo5991
őstag
válasz mert_csokis #23456 üzenetére
alpha industriest próbáltad már bomber dzseki téren?
-
mert_csokis
senior tag
válasz nafikra #23450 üzenetére
Sajnos ilyen a szabásuk.
Évekig nézegettem ezeket a klasszikus, bomber fazonú dzsekiket. Nagyon akartam egyet, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem az én utam.
Sokadig rendelés-visszaküldés után bele is fárad az ember egyébként.
A modellen is látszik, hogy szerencsétlen megmozdulni nem tudna benne komfortosan, annyira kicsi rá. Beállították egy fotó erejéig, de hogy ebben a mindennapokban nem tudna kényelmesen létezni, az is biztos.
Szerintem simán elfért volna rajta a következő méret.
Egyébként is elb*szott ezeknek a szabása. Én, ha azt látom, hogy a dereka nem ér le az ujjáig, akkor már tudom, hogy ez a végeredmény. Mint egy kinőtt, női kabát.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
SOAD19
addikt
A Bestsecret-nél a szállítás mivel történik? A visszaküldés, ahogy itt olvasom a postán történik. A szállítás is, vagy az futárcéggel jön?
-
margithid
veterán
válasz nafikra #23450 üzenetére
Szerintem már simán is a csukló felett van. Ez ilyen, modelekre passzentos ruhákat adnak.
Azért ha kinyújtom a kezem, vagy leülök, akkor a legtöbb kabátomnál nekem is csukló felett van a kabát ujja. De ez igy van jól, ha hosszabb lenne, akkor siman hosszú lenne a kabát ujja. Az meg engem zavar, ha a hüvelykujjam végéig leér... -
nafikra
tag
válasz Mr.Csizmás #23446 üzenetére
azert a powderhorn kabat kepeken latszik ha kinyujtja a kezet akkor csuklo fole megy fel az ujj resze. ez miert jo? nem kicsi az a modellre?
-
margithid
veterán
válasz Andrew. #23447 üzenetére
Írtam nemrég, hogy van egy 10 éves Smog steppelt télikabátom.
10k volt az is kb, jópár télen csak ezt használtam.
kidobni nincs szívem, meg nem is szakadt, csak azért látszik rajta, hogy sokat volt használva.HM-hez képest sokkal jobb a New Yorker. HM pólói borzalmasak, sárgulnak, gyürödnek. Mondjuk a fazonuk az rendben volt. Persze nem is voltak drágák, 1500-2000 Forint, kb 5-10 éve.
[ Szerkesztve ]
-
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #23444 üzenetére
Nektek aztán semmi nem tetszik
9k alatt van, elég jó márka, szín nem a legjobb, de kinaiban se találnál ennyiért sok mindent.
Haver vett smog kabátot 10k körül new yorkerben. Annál lehet jobb azért -
margithid
veterán
Calamar khaki steppelt kabát, 50, 52 méret, 8600 forint, [link]
#bestsecret[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz mert_csokis #23438 üzenetére
Örülök, hogy nem nekem kellett leírnom. Kétezret sem adnék érte.
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #23438 üzenetére
Szerintem csak nagy rá.
De ez téli, ennyiért jó lehet valakinek.
Eredeti árért nem -
margithid
veterán
Ez a kabát lehet megéri az árát : [mango]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz BoneDragon #23425 üzenetére
Ebből már az M-esnek is tudnék örülni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
margithid
veterán
BS visszaküldésnél ha azt látom hogy Return shipment delivered to return hub, akkor már megkapták elvileg? Csak mert tegnap előtt ez az utolsó nyomkovetesi infó.
-
ggeleven
őstag
válasz BoneDragon #23422 üzenetére
Így a helyes:
Jack & Jones boxer briefs, pack of 5 Colour Black 6722 HUF
Jack & Jones boxer shorts, pack of 5 Colour Moss 7551 HUF[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Mercutio_
félisten
válasz ggeleven #23421 üzenetére
Best Secrets XS/S méretű 10db-os Hollister póló pack 18,7k
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #23408 üzenetére
Igen, jó vételek. Endorphin Speed 2-nél érdemes a Saucony fitness cipőkre szűrni, és sárgában van 29ért is sok méretben.
"Együtt vagyunk senkik"
-
ggeleven
őstag
válasz Mercutio_ #23415 üzenetére
Nem gáz, mindenki nézze csak meg magának, hogy van-e a mérete. Csak kiszaladt belőlem az előző "grrr", mert már nem az első rámozdulásom ezekre a Hollisterekre és mindig csak gyerekméret van.
De ha már ott jártam, akkor néztem L-esben csomagokat és ezek a Jack & Jones-ok (van itthon és egész jó) nem rossz áron vannak:
Jack & Jones boxer briefs, pack of 5 Colour Black 6722 HUF
Jack & Jones boxer shorts, pack of 5 Colour Moss 7551 HUF#23420 PROHARDVER!
Kupon kunyeráló-ba is be lehetne dobni kiemelve, mert ott is feltűnik néha kérés (de látjátok is, mert takarítva vannak).[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
-
-
margithid
veterán
Jaja, én is akartam írni.
Ez egy dölöngélős cipő, simán kifordul az ember lába hirtelen irányváltásokkor.
Squashoz szerintem teniszcipő a megfelelő ha nincs más. Wilson pl.
Én már csak stabil cipőket veszek, sétára hazsnálok egy Nike Winflo 8-at, hát minden csak nem jó cipő -
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz haiduo82 #23382 üzenetére
Bár nem filléres tételek, de bestbuy még az adidas Takumi Sen 8, a Saucony Endorphin Speed 2 Runshield, a Saucony Endorphin Pro 2, aztán női méretekben a Puma Liberate Nitro is.
#bestsecret
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
BestSecrets Hollister alsógatya pakkok, 3/5 db-os jó árban
-
haiduo82
aktív tag
válasz szpeti40 #23401 üzenetére
Elméletileg igen. Én 44,5es futócipőket hordok (Hokából,Adidasból 44 2/3-ost), ebből is ezt rendeltem. Elméletileg ez valamivel szűkebb az orrrésznél, de nekem keskeny lábam van, szóval emiatt nem aggódom. (Páromnak van a szokásos méretében és egy fél számmal nagyobb is, azt mondja, hogy nincs nagy különbség, mindkettő kényelmes.)
"Együtt vagyunk senkik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest