- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamegod
senior tag
j&j pulcsik meretezese milyen? 9k a 2dbos BSen..
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gergo5991
őstag
anyagban jobb minőség TNF mint egy H-m-es pulcsi vagy columbia, esetleg alpha industries? mert igy ránézésre azt mondanám hogy ez egy hm-es pulcsi rajta a felirattal..
nem mertem még eddig berendelni mert úgy vagyok vele hogy csak a nagy hype miatt drága, nem pedig a minősége miatt -
Ace owner
addikt
The north face pulcsik, polok vannak most akcioban valahol? About you-n 40-50k egy pulcsi
Galaxy Fold 4
-
Czimby
addikt
Zalandóra van valami aktív kupon?
Nem vettem még tőlük semmit.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
margithid
veterán
-
Czimby
addikt
válasz diegho #24388 üzenetére
Nálam a Retro divatos, jó megjelenés, gyenge minőség.
Bár a kabátom már 3éve bírja, de volt bomber dzsekim ami 1 szezont tudott.
Pólóból meg ami újonnan lyukas a vállán, és sajnos a boltban nem vettem észre csak hetekkel később itthon...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
tozo86
tag
Sziasztok!
Heavy Tools minőségű és kb hasonló (de inkább olcsóbb) árkategóriájú márkákat tudnátok ajánlani?
sorry ha offtopic`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
Czimby
addikt
Tezenis alsók méretezése megegyzik a Reserved méretezéssel?
Vagy TedLapidus, Lonsdale hez képest?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
vince
őstag
válasz BoneDragon #24381 üzenetére
Arra figyelj, hogy ez nem a vízálló Gore-Tex verzió - az Leonis GTX néven fut, jellemzően kb. kétszer ennyiért.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
margithid
veterán
válasz BoneDragon #24381 üzenetére
Klassz, remélem jó lesz!
Majd írd meg milyen a cipőEgyébként szétnéztem sportsdirecten. Tök jó árakon vannak cuccok. Melegítő nadrágok kb olyan árakon mint 10 éve.
-
margithid
veterán
Ha valaki olcsóbb túracipot keres, akkor ez is jó lehet :
[link] -
MaddeNNNN
őstag
kicsit off kérdés:
Tavaly óta először vettem elő a TNF baseball sapkám és teljesen elfelejtettem hogy amikor utoljára voltam benne túrázni rendesen beleizzadtam és sajnos megmaradt a nyoma a silten.Van valakinek bevált módszere az izzadtság folt kiszedésére?
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
blizzrd
senior tag
Köszi a tippet, meg is lesem, a méretek fixek. Mindazonáltal elsősorban hazai forrást keresek, mert a számlára szükségem van. De ha minden kötél szakad, marad külföld.
-
Czimby
addikt
válasz scott_free #24373 üzenetére
Pár napja ugyanebbe futottam bele csak etnies márkával.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
mert_csokis
senior tag
válasz blizzrd #24372 üzenetére
Az egyik legjobb külföldi forrás az everysize keresője.
Gyakorlatilag az összes ismertebb európai sneaker oldalt magában foglalja. Konkrét modellre és méretre is tudsz keresni.
Ha biztos vagy a méretedben, érdemes ott szétnézni először. Nagy valószínűséggel jobb áron fogod tudni megvenni az adott lépőt, mint itthoni forrásból.Ha már About You...
Néhány éve 10e forint (igen, tízezer) körül szórták ki ezt a Superstar-t.
Speciális fehér díszdoboz, benne fekete cipőtartó zsák, arany logóval. Ízléses.
Valami brutális deal volt. A cipő maga pedig elképesztő minőségű. Köszönőviszonyban sincs vele az alap Superstar.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
pruf
csendes tag
válasz scott_free #24373 üzenetére
Ezek az oldalak ugyanahhoz fognak tartozni aki az underarmourhungary.com-t is futtatja. UA egyebkent visszairt facen, azt mondjak nem tudnak mit tenni, mire elérik hogy a scammer oldalt lelöjék, 24h és felkerül ismét, de tudnak a problémáról, csak tehetetlenek.
[ Szerkesztve ]
Bestsecret inv. privátban kérhető
-
scott_free
senior tag
válasz blicc93 #24369 üzenetére
Rákerestem erre a Salomon X Reveal cipőre a guglin, erre az első 4-ből 2 találat csaló weboldalra visz.
Ráadásul mindkettőnél tiltva a hozzáférés nem magyar IP-címről, így a scamadviser sem tud mit kezdeni vele.
Lehet valahogyan jelenteni ezeket a csaló oldalakat? Régebben mintha lett volna ilyen a guglin, de most nem találom.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Mostanság honnan érdemes Adidas Originals terméket venni?
Konkrétan Samba, Superstar, Dragon cipők érdekelnek, viszont egyszer többször olvasom, hogy pl About You-n elég silány a minőség. -
Zeki
nagyúr
válasz enginev3.0 #24367 üzenetére
Lányaim onnan rendelnek, meg vannak elégedve.
Bár most izgulok, eddig minden volt EU-ból, de most Kínából jön. Eddig így nem volt áfáztatás, most kiderül. -
veterán
válasz BoneDragon #24362 üzenetére
decathlonos, húszezres cipőt vettem, nem magasszárút. sokkal kényelmesebb volt, mint a hasonló árú columbia (vagy merrel? most elbizonytalanodtam). egyelőre csak itthon használtam, alapvetően bevált, csak kellett bele egy szilikonszerű puha ragacs, mert különben szétszedte a varrás a sarkamat (melyik hülye tervezte azt oda...).
mai fejjel viszont lehet, hogy inkább terepfutócipőt vennék, de ez ízlés kérdése is.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
blicc93
csendes tag
válasz BoneDragon #24366 üzenetére
Én tavaly vettem ezt a Salomon cipőt, pont szintén egy Azori szigeteki nyaralás előtt - sok túrázással -, és nagyon bevált, sosem ázott be, pedig azért volt eső
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz BoneDragon #24366 üzenetére
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Shein mi a vélemény?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BoneDragon
veterán
Köszi a válaszokat.
Azori szigetekre megyünk jövő hónapban, vulkán mászós, gyakori eső, stb. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
+
Salomonde ez a decatlonos árazás felső végénél kezdődik, ay, bs, zalandon néha van 1-1 darab olcsón, asszonynak egy türkiz-fekete lett anno CS kuponnal fogva 10k-ért, az durván bestbuy volt.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rbalint88
addikt
Membranos (gore-tex, stb) terepfuto cipoket is nezz meg, azok altalaban vekonyabbak, jobban szellozoek, mint a sima turacipok
-
Llew
senior tag
Mennyire túrára kell? Ha csak utcainak, vagy ritka mászkálásra akkor Decathlon. Ha komolyabb, akkor Merrel. Szerintem minőségre jobb, mint a Columbia. Decathlonban is szokott lenni belőle néhány.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
BoneDragon
veterán
Van túracipőben ajánlott márka? Vagy menjek be a decathlonba, mert azok is megfelelőek? Vizálló, könnyű, nem rohad bele a láb tavasszal/nyáron.
-
mert_csokis
senior tag
válasz adalbert1 #24345 üzenetére
Azért nem mindig áldás ez.
Sokszor van, hogy hosszban tökéletes, viszont a lábfejem nem tölti ki rendesen.
Csónak érzete van, meg idétlenül is törik meg.
Ilyenkor jön a bohóckodás a különböző vastagságú talpbetétekkel. Ami ugyan megemeli a lábfejet, de akkor már a lábujjat is nyomhatja.
Alig van olyan cipőm, amiben a saját, gyári talpbetétet használom.
Legtöbbször egymás közt cserélgetem őket.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Igric
tag
válasz Mr.Csizmás #24357 üzenetére
nekem se küldtek egy darabot se, pedig jó pár rendelésnél járok már...nem értem mitől függ
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #24357 üzenetére
Nekem sajna nem küldenek...
Akinek van felesleges, az megdobhatna eggyel[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
10% kupont nem tud valaki BS-re?
-
margithid
veterán
Nekem ma jött meg a tezenis 3 darabos boxer csomag, ami 5k volt.
Sokkal jobb mint a cr7-es, legalábbis első felvételre. -
Studi
veterán
válasz hyperspace #24340 üzenetére
Ha jól emlékszem ironikus módon mert_csokis fórumtárs már felvetette nemrég ezt a témát, keress picit vissza.
-
blicc93
csendes tag
válasz hyperspace #24340 üzenetére
valaki írta korábban, hogy küldött vissza és minden gond nélkül térítették - ne kérdezd, miért, nekem elég fura
-
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #24328 üzenetére
Akkor ezzel jól jártál
Nekem sajna szélesebb a lábam, így ez sehogy sem volt jó. De pl. múltkor próbáltam egy uptempot, abból az air max 90-ből megszokott méretem (46) már nagy volt, a 45.5 tűnt kényelmesnek.krono.: nekem ez a model szerintem sehogy sem lett volna jó. Kb. fél-1 cm-rel hosszabb volt, mint ami kényelmes lenne, viszont már így is szűknek éreztem oldalirányban. Ami hosszra jó lett volna, az szélességben teljesen kényelmetlen lett volna.
Itt fentebb mert_csokis azt írta, hogy neki 1 számmal kisebb jó, mint a többi nike modellből. -
pruf
csendes tag
Csak érdekességképpen, most jött szembe egy "underarmour hungary" oldal ami kapásból eltereli az embert egy "i"-betűvel megtoldott másik oldalra.
https://www.underarmourihungary.com/-ra
Az oldal full scam, adviser is bejelzett, de az árak pont úgy lettek belőve, hogy az emberek kajálják. SEO-ja viszont nincs rosszul konfigolva, ezért első találatok között dobja. Írtam a sportstyle.hu-nak facen, hogy kívánnak-e valamit lépni ennek kapcsán.
A nagy glamour napok hajrában senki ne fusson rá...Bestsecret inv. privátban kérhető
-
fpatrik17
senior tag
válasz mert_csokis #24325 üzenetére
Rendeltem is feketét és fehéret! Köszi! Remélem jó lesz a méret. Adidasból Continental 80-ból 43 1/3 van 2 db, Nike-ból 43-ast rendeltem.
• Honor Magic5 Pro •
-
hyperspace
őstag
BS-en nézem a DKNY alsónadrágokat, és valamelyikhez az van írva, hogy kicsit nagyobb az átlagnál, valahova meg hogy kisebb. Rendelnék egy csomagot, de ha nem jó, BS-re alsónadrágot is vissza lehet küldeni? Sok helyen nem lehet higiéniai okok miatt.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
margithid
veterán
válasz BoneDragon #24331 üzenetére
Én meg azért kaptam, mert meghívtam valakit és vásárolt
Érdekes, lehet írok nekik, mert jó lenne 10% kuponNekem is a szekrény tetején pihen egy pega 38 a dobozában, de lehet lassan befogom, kezd kopni a Kayano...
Te miért nem használod amúgy? Nekem tartalék, de érzésre jónak tűnik, igaz még nem használtam, csak itthon felpróbáltam.
Ma először vettem fel a tavaly nyáron vett Camper cipőmet. Teljesen jó, kényelmes, igaz a cipőfüzője nagyon nem tart, állandóan kioldódik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mert_csokis #24334 üzenetére
Köszi, teszek egy próbát vele
Már csak a Pegasus 38-al kell kezdenem valamit mert nem használom ki és helyszűke van -
mert_csokis
senior tag
válasz szpeti40 #24333 üzenetére
Nem hiszem.
Alapvetően sem hordod sokat, mert a kialakítása miatt szezonális modell. Maga a háló pedig rugalmas, abszolút nem feszül. Ki van az találva.
Úgy van rögzítve a többi panelhez, hogy hagytak neki mozgásteret.
Szerintem egy klasszikus gyöngyvászon hamarabb kezd el kopni vagy foszlani azokon a pontokon, ahol hajlik a cipő. Itt ez a probléma sem merülhet fel.
Ennyi pénzért szerintem megéri tenni vele egy próbát.
Aztán élőben úgyis kiderül, hogy van-e szerelem vagy nincs.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
addikt
válasz mert_csokis #24328 üzenetére
Amiért ilyen hálós, nem megy szét hamar a waffle?
-
mert_csokis
senior tag
Sinsay Promó Csütörtök -30%
linkAir Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
margithid
veterán
BS-n nem úgy van ha kuponos rendelést visszaküldök, akkor a kupont is visszakapom?
Mintha ezt írta volna valaki, de nálam nem adták vissza. -
MarioG
csendes tag
Waffle-t én is tudom ajánlani, több színben is van nekem. Kényelmes, szellős cipő
-
mert_csokis
senior tag
válasz adalbert1 #24326 üzenetére
Nálam ilyen gondok nem voltak.
Szerintem sok nőnek szélesebb lábfeje van, mint nekem. Szóval a Waffle One az egyetlen Nike modell, amiből elég a 41-es. Pont amiatt, amit te is írtál, hogy a felső része gyakorlatilag egy háló.
Minden másból (beleértve a Jordan-t is) 42-es méret kell. És még így is kényelmesen "tágas" érzete van.
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
adalbert1
veterán
Annyit hozzátennék, hogy a waffle one keskenyebb modell, legalábbis széltében én szűkösnek éreztem, és valószinűleg a bélés hiánya miatt a megszokott Nike méretem hosszban viszont már kicsit nagy volt.
-
mert_csokis
senior tag
Ha már Nike, akkor a zárt csónakok helyett a szintén akciós Waffle One-t nagyon tudom ajánlani. Tavaszra, de akár nyárra is jó választás lehet.
link
Ez a summit white színállás élőben nagyon ott van. Letisztult, formás kis lépő. Ennyiért ajándék.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Zamasun
aktív tag
Nagyon jó cipő 22k áron sok méret:
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Járt valaki mostanában plázában? Mennyi egy Levi's farmer? Mikor utoljára voltam a Covid előtt valahogy, olyan 30-35k-ért mentek és abból jött le a kuponos kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
BS-ről rendelt cuccnál ha azt írják, hogy hajnalban megérkezett az országba, várható a mai kiszállítás, vagy inkább csak holnap?
Run&Ride
-
LendvaiFeri1
addikt
AY-ra tud kupont valaki? Köszi!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
margithid
veterán
Springfield chino nadrággal van valakinek tapasztalata? [link]
Szülinapi kedvezményt erre koltenem el, de méretvalaszto alapján M és L között vagyok.
183/82 mérettel inkább M-es lenne a jó, nem? -
IntelKiller7
veterán
válasz margithid #24307 üzenetére
Tavaly előtt év végén vettem AY-ról ezt a trió pack-ot. [link]
a 3-ból 1 volt amire nem 100% pamut volt ráírva.De azon is 70-80% körüli érték volt írva. Egyébként nagyon jó anyaga van mindegyiknek. Sokat hordom őket, és még mindig patika az összes.
5200-ért anno giga BB volt.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #24300 üzenetére
Szerintem ez annyira nem BB.
BestSecreten szokott lenni 2k/db alatt is. -
HKorn
veterán
válasz Mr.Csizmás #24303 üzenetére
Azért még úgy sem különösebben jó ár 4K/db, ráadásul 10-et kell venned.
Run&Ride
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #24303 üzenetére
Majd mindjárt megnézem appból. Bár nem rendelek, mert elég hamar szöszösödik a múltkori pakk is.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz TripleB #24292 üzenetére
Köszi, nekem a legtöbb nike/jordan modellből 46 kell, viszont mikor rendeltem már nem volt elérhető, így 45.5-öst rendeltem - a legtöbb helyen azt olvastam, hogy a saját méretük alá lőnek fél számmal ait force 1-nál legtöbb esetben, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
A grosbasket akcióból még vettem egy uptempo-t - igaz elég ronda colorway, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest