- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz st6969 #31127 üzenetére
Érdekes. Nem hiszem, hogy a miskolci kínai boltok ilyen különlegesek lennének, hogy máshol nincsenek ilyen alsók. Nemrég vettem egy hasonlót egyébként Pepcoo (nem összetévesztendő az üzlettel) néven. Az biztos van máshol is.
Meg is lepett, hogy milyen puha anyaga van. A fazon is nagyon rendben van. Nem tapadós, de nem is néz ki úgy felvéve, mint egy rövidgatya. Ők is fejlődnek.
A Lordan is klasszikus, kínai márka. Az is van országszerte biztosan. Ne add fel.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
betyarr
veterán
válasz st6969 #31127 üzenetére
én a kikben vettem tavaly 1000-1200/2db áron. jóféle pamut anyag, nem a lidlös t@kszorító cucc. vettem többet is, eddig jól bírják. annyi, hogy az egyik olcsóbbnál nincs rendesen levarrva a gumi és pöndörödik rajta az anyag, de az is jó vésztartaléknak. de szoktak lenni a c und a-ban is, annyi, hogy az drágább. legutóbb 4-4,5k/3db vettem.
-
jjeahh
nagyúr
válasz st6969 #30062 üzenetére
Az ilyen problémák miatt végigpróbáltam elég sok márkát és amire meglett a tökéletes vászon tornacipő, arra átszoktam terepfutó és túracipőkre utcán is . Pár, ami eszembe jut:
Converse: elválik a talpa hajlításnál, túl gyorsan kopik a sarka
Pro Keds: ugyanez
Volcom: ugyanez
Superga: az anyagminőség zseniális, a megvalósítás borzalmas. Nehezek és nem tartanak sokáig
Kawasaki: azt hiszem kínai gyártó, elnyűhetetlenek, az enyémnek a felső része végül szétszakadt a sok használattól, de akkor is egyben volt a cipő
Ellesse: borzalmas a vászon minősége, büdös
Superdry: ha jól tudom kínai brand, eddig ezek tartottak a legtovábbFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
mert_csokis
senior tag
válasz st6969 #29270 üzenetére
Ezt a Ted Lapidus-t tudom ajánlani. Próbaképpen rendelj egyet, szerintem be fog válni.
Normális dereka van, jó minőségű belső gumival. Nem lazul ki hosszabb idő után sem.
A szára is hosszabb kicsit. Eleve sem nagyon szűk fazon, de az átlag méretedtől eggyel nagyobbat rendelj, és akkor azt az érzetet kapod, amit írtál.
Én is így csinálom. Alapvetően "elég lenne" az M-es is, de L-es méretet szoktam venni. Sokkal jobb a komfortérzet és a mozgás benne. Én például utálom, ha egy boxer passzos és rád tapad. Az anyaga pedig brutál jó. Olyan, mint egy vékony, nagyon jó minőségű pamut pólónak. Frissen mosva is puha, egyből kényelmes felvéve.
Én kéket szoktam venni.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
hcol7
senior tag
válasz st6969 #29258 üzenetére
par het, bar sanszos h egyenfuggo.
az altalad emlitett dilemma miatt voltam / vagyok kenytelen valami jo pamut anyagu , vekony rovidujjut venni az olyan szinu ingek ala, amin latszik, ha van pisztolytaska. az izzadas teljesen nem marad abba (izzadasgatloval sem, legalabbis nalam ez volt), a rossz szagot meg parorankent felkebt dezodorral siman meg lehet elozni.
mondjuk nalam csak a stift mukodik, a golyosok, spray nem. -
hcol7
senior tag
válasz st6969 #29254 üzenetére
az aluminium, es egyeb fele femsok miatt sargul be. azok tomitik el az izzadtsag porusokat, azok miatt hivjak izzadasgatlonak(antiperspirant) ezeket. amugy rohadt egeszsegtelenek hosszutavon. es hiaba van rairva, hogy invisible, ha izzadasgatlo, ugyis tonkreteszi a ruhat. is.
nehez atallni sima dezodorra - ezekben nincsen aluminium, es nemhagynak foltot, csereben az atallas alatt rohadtul izzad az ember, a pisztolytaska garantalt egy ideig. de egy ido alatt szeplassan elmulik.
nem vizet predikalva irtam be, mert en kifejezetten izzados vagyok. de mar sikerult atallni sima dezodorra. igaz, nem eleg reggel hasznalni, mert stressz, vagy egyeb hatasara szukseg lehet egy reteg dezodor felvitelere napkozben is, hogy ne legyen honaljszag. imho megeri.
udv[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz st6969 #28867 üzenetére
Pont ma jártam OfficeDepot üzletben (ami a legtöbb helyen a Best Byte üzlettel egyben van), a hsz-edet látva ránéztem a 7-10 ezer forint körüli táskákra is, meg ettől fentebb is... hibátlan minőséget képviselnek ár/érték arányban azok is. (párnázott hát rész, stb...meglepően jók)
Oda érdemes szerintem benézni (ill. alapban válogatni itt.. jók az árak, shopban ingyenes szerintem még mindig az átvétel).
[ Szerkesztve ]
-
jcrk
tag
válasz st6969 #28870 üzenetére
Az elmúlt pár évben nagyot ment ez a táska itthon:
Fjallraven Kanken -
Lackki
őstag
válasz st6969 #27818 üzenetére
jó téli bakancs elég drága.
Tavaly volt alzán KAMIK márkájú elárazva. Asszonyé csak -20fokig javasolt, enyémre -50et írtak asszemBSen nézz körbe Hi-Tec, CMP esetleg
[link] ez pl nagyon jó ár és van méret. Illetve mai nap pont cipőkre van akció. -10%Privátot hamarabb észreveszem
-
sepsi0
őstag
válasz st6969 #27438 üzenetére
Szia!
Én kb 20 évig hordtam munkavédelmi cipőt/bakancsot.
Ez idő alatt ami nekem nagyon bevált az a Honeywell márka.
Utolsó 10 évben csak azt adtak a melóhelyen. Régieket mindig be kellett "tőrni", a Honeywellt ha felvettem egyből illett a lábamra, kényelmes volt, vezettem is benne sokat. Napi 12-13 óra és kényelmes volt. Ha nagyon őltem 2 év/pár, de évente kaptam újjat így még van itthon.
Ezek bakancsok voltak, nem félcipő.
Egyszer egy 3,5t autót toltunk és ráment a lábamra, nem is éreztem csak annyit, hogy valamiért nem tudok lépni, kerék pont a lábamon volt...
Nem tudom az árát, mert adták.Na kerestem a neten, nehezen találtam, de így már értem miért ilyen jó... Van ára.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz st6969 #27438 üzenetére
Nekem Aldis van, S3-s. Félárazva, 6000 huf volt, egy éve vettem, itthon sokat használtam idén, de kb 50 napot dolgoztam benne építkezésen is, kifogástalan állapotban van.
Ha "cipőboltból" vennéd, őket javaslom. Nagy választék, korrekt cég, hozzáértő eladók, a XVIII. kerületi boltjukban többször vásároltam már maszkot, kesztyűt, védőszemüveget stb. A XIV. kerületben is van boltjuk - de van házhozszállítás is, ha esetleg nem budapesti lennél. Csak ahhoz jó, ha tudod a méretedet.
De egy akár csak egyszerűbb talpbetétet feltétlen vegyél bele, ha olcsóbb modellt veszel, és sokat kell ácsorognod.
-
pohár
félisten
-
margithid
veterán
válasz st6969 #26260 üzenetére
Nekem volt egy converse cipőm, olcsó volt, 8k, kb fél évet bírt, de sokat sétáltam benne.
Mégegyszer nem venném meg, sétához nem kényelmes, inkább egy belebújós skechers. (azt kb 7k-ért vettem tavaszi sportfactory akcióban)
A file-t szerintem is vidd vissza.
Én sportfacotrítól és officeshoestól is kaptam már vissza pénzt. -
Mr.Iksz
tag
válasz st6969 #26260 üzenetére
Miert nem viszed vissza a Filat? 1 probat meger,ha mar fel ev alatt szetmegy. Nekem nincs jo tapasztalatom Conversekkel, vagy a labujjak mogott reped el,v a sarka megy szet a vezetestol (gondolom a kislanyod nem vezet,igy ez kilova)
En inkabb 1 noname kinai tornacipot vennek 10ed annyiert,de ez az en velemenyem. -
meszi85
tag
válasz st6969 #24540 üzenetére
Esetleg lányodnak mutasd meg a Vans márkát, most AY-n egész jó akciók vannak.
Sok magas szárú is, fiatalok körében közkedvelt márka. Sokféle színben, szerintem jobb is mint a Converse.
pl: [link] [link]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
AY megérheti:
[link] Dr. Martens bakancs 38,5k 40,5-44,5[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz st6969 #24566 üzenetére
mondjuk ez deszkás, de 11k-ért többszörösen pozitív csalódás. [decathlon sneaker] bőr felsőrész, erősített belső talp (betét szintű), rendes gumi az alja.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
krizmo_
addikt
válasz st6969 #19579 üzenetére
Üdv,
Nadrágot úgy érdemes vásárolni, hogy beállítod a hüvelyk méretet(ez a derékmérete, érdemes lemérni), majd a szárhosszt, itt megtud nézni a "méret"-nél, hogy mire is gondolok.
-
rbalint88
addikt
válasz st6969 #15505 üzenetére
A lidlben lehet kapni borapolo “tejet” is, en azt hasznalom mindenfele szinu es funkcioju borre (cipotol autoulesig). Velurhoz a cipoboltokban lehet kapni specko sprayt es kis szivacsot, nekem humanicbol van, mashonnan meg nem vettem, igy osszehasonlitasi alapom, ezzel elegedett vagyok.
Javaslom a nem alkalmi cipok impregnalasat, kicsit nehezebben tapad meg utana az anyagon a kosz es konnyebben ki is jon. Ehhez is tokeletes a lidl-os szer. -
Smallberry
újonc
válasz st6969 #15236 üzenetére
Heavy Tools oldaltáska
Ezek is jók! -
gangstagergo
senior tag
-
zseko
veterán
Lehet, csak vasárnap tudok adni linket, mert addig nem leszek otthon, és mobilról nem biztos, hogy megtalálom.
Anyagra kb. a nagyiknak készített 'nájlonyotthonka', és az iskolai (szigorúan fényes) köpenyre hasonlít . Fényes fekete, kb. ez a legnagyobb hibája, ez nem látszott a fotókon, mert egyébként elég jól áll szabásilag (szerintem ). Esküvőre nem venném fel, de farsangi bál, vagy bármi nem komolyabb helyre szerintem lehet elviselhető.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
petipetya
nagyúr
-
őstag
Nekem többnyire Zara ingjeim vannak ennek ellenére azt javaslom, hogy menj ki a biatorbágyi outletbe és vegyél magadnak egy szép OLYMP inget.
9000-10000 körül kapsz és magasabb minőség mint a zara. A magasabb minőség alatt azt értem, hogy jobb az anyaghasználat és a gyűrődést és mosást is jobban viselik. Én mindig vasalásmentest veszek.[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
dudi6
senior tag
1,7 km-re volt az akkori munkahelyem, kb. 5 perc kerékpározás oda plusz 5 perc vissza. Ezt nem bírta a Levis farmer és mind a kettő szétszakadt fél év után ugyanazon a helyen. Persze nem csak azt a két gatyát hordtam, felváltva más nadrágokat is, egyik se szakadt ott szét, azóta is hordom azokat, a 2 Levis farmer meg fogalmam sincs hol van, valószínű a szekrény alján valahol. Ők megtehetik, hogy direkt úgy készítik el, hogy szétmenjen, hisz nagy nevük van, sok márkahű emberke úgyis megveszi...Így van óriási hasznuk, ha sokáig lehetne hordani akkor "csak" nagy hasznuk lenne.
#1403 Nem fogok most neked cipőt keresgélni, bocsi. Én tavaly vettem ha jól rémlik 21-ért egy kényelmes bőr téli cipőt leértékelve az Arénában valamelyik boltban... -
AndrewBlase
senior tag
Nekem az ilyen automata racsni 3 hónap alatt "megette" az övet. Természetesen akkor, amikor éppen ippirippibe kellett volna kioldani. Soha többet ilyen csattal rendelkező övet!
Azóta egy darabig a Petipetya által linkelt övet használtam a dolgozóbajáros nadrágon, majd amikor megérkezett a Breki által korábban linkelt bőr öv az aliról, átköltözött a melósgatyámba. Köszöni, bírja a strapát mind a csat, mind az öv.
Miért mindig én???
-
Mercutio_
félisten
Márkaboltjukban nem lehet leadni a cípőt és ők küldik vissza, így nincs postaköltség?
895-re valaki?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
powerwade
senior tag
Értem a problémádat. Szerencsére nekem 1x belefér ez a postaköltség móka ("kényelmesség" ára) mivel korábban irtam, hogy képtelenség az általam látogatott - közelben levő üzletekből - megfelelő méretű ÉS fazonú cipőt vásárolni. Most kaptam egy halom online boltot ahol bevásárolhatok Pár évente belefér.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
SD-n próbálj nézni leakciózott HH -t. Én nemrég úgy vettem 40 volt idehaza legolcsóbb 110 ért láttam. Én is fázós vagyok, de nem volt feltűnő problémám a hideggel. Érdemes előtte megnézni, hogy milyen technológiák vannak a kabáthoz, mert sokszor csak amolyan héj kabátok amik kb esőkabát és annyi, szerintem a Columbiádnál is ez lehet a probléma ott az OMI tec/heat a jó ha jól emlékszem. Egy sapkát sikerült szereznem tőlük termo belsős állati jó.
-
Azie
őstag
én valami istentudja milyen noname, még a RÉGI skála metróban (igen, azóta remek kabát) vásárolt szövetkabátot hordok zakóhoz, pólóhoz meg northface 2 rétegűt, ami igazából csak egy polárpulcsi meg egy szélkabát.
btw. upto -50% kifutókra a northface-en, persze a balkán nincs a választható országok között.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
m4rk.89
aktív tag
Én úgy csináltam, hogy összegyűjtöttem a kabátokat amik tetszenek, majd utána beraktam Google-ba: például wellensteyn Acapulco és akkor első találatnál kidobja az árat
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Digitalpimp
senior tag
Az Alin belebotlottam a múltkorában pont olyan ajánlatba amit keresel. Úgy árulták, hogy hotel minőség, fehér színű, és elég drága is volt. Ha jól emlékszem 6E HUF körül.[link]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
MittuDomain_
őstag
A Decathlon technikai törölközői ebben marha jók, rengeteg vizet felszív marha gyorsan.
Nem drága, és marha kevés helyet foglal. Nyaralni csak ilyet.Viszont nem pamutfrottír, nekem kicsit fura érzés is használni - lehet megszoknám - , nem lehet rendesen dörgölőzni benne/vele.
De ha csak a gyors nedvszívás a szempont, nem kell tovább keresned, ez kb. a törölközök Szilviája.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Peterhappy
őstag
Ha nagyon elegáns kell, akkor CCC-ben van egy jóféle márka (nem a Lasocki), nekem olyan az öltönycipőm, nagyon bevált, nagyon szép, igaz már nem hordom napi szinten, de bírja a strapát.
Szerk: Pat Calvin a márka neve (erőt vettem magamon és lementem megnézni ), a CCC oldalán nem találtam a márkát, de mintha legutóbb még láttam volna a CCC-ben ilyen cipőket, 15-20K-s kategória, minőségi darabok.Ellenkező esetben a Doma lehet érdekes, vagy a G&T, mindkettő minőségi anyagokkal dolgozik. Utóbbinak van Budapesten mintaboltja. Én biztos, hogy soha többé nem költök CCC vagy Deichmann cipőre, inkább kigazdálkodom és lesz két-három G&T cipőm.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Írtam pár hozzászólással feljebb egy inget az nekem maximálisan bejön és van több színben is.
Elég magas vagyok és hosszú a kezem ezért én is féltem, hogy rövid lesz az ujja, de szerencsére tökéletes.
Pedig ez slim fites ing rizikós volt, hogy nem passzol pontosan úgy ahogy kellene.Még ezen gondolkozom, így, hogy már tudom a méreteket.
Egyébkénmt elegáns öltönyhöz való ingeket én a Vogele-ben szoktam venni mikor akció van.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest