- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #31137 üzenetére
Legyen igazad Alföldi kisváros, 4 kínai üzlet van, egyet próbáltam (mondván, úgyis ugyanaz van mindben), de holnap elmegyek a másik háromba is, és meglepem magam karácsonyra kínai alsógatyákkal
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #31126 üzenetére
Hát...én végső elkeseredésemben végig jártam a Pepco, Kik, Tesco, Takko, Auchan üzleteket, és döbbenten tapasztaltam, hogy olyan fajta száras boxert, ami nem a tapadós (!!!4!) egyszerűen nem lehet kapni. Igen, azt húzgálni kell a nadrág alatt, ami agyrém, de hiába, ha csak az a kényelmes. De nincs! Sehol! Basszus, még fecske is kapható ezer féle színben. Na mondom, semmi gond, meghackelem a világot, és bemegyek a kínaiba. Mert ha ott sincs, akkor sehol sincs. És ott sincs
Talán valami 20 éves bent ragadt készlet volt mégis (rengeteg darab, és mind 6XL-es), anyaga az a szinte ropogós műanyag -
st6969
őstag
A SHEIN üzletet nyitott az Örsön, a Skálában
Ha valakit érdekel (engem nem, mert nekem sokkal "közelebb" esik Kína, mint a 150km-re lévő Örs...csak pár kattintás). Állítólag az árak ugyanazok, mint a honlapon (bár kétségtelen, hogy offline meg tudod tapintani, esetleg felpróbálni). Lányomnak rendeltünk párszor, méretileg eddig minden rendben volt (ez nálunk már önmagában elég hihetetlen, offline boltokban sem találunk semmit szinte méretprobléma miatt...szóval extra kockázat egy ilyen rendelés). Anyaga viszont...hát, volt olyan is, ami egész jó volt -
st6969
őstag
Szintén Converse cipő probléma, viszont ez 2 (kettő!!! ) hónapos: 13 éves lányomnak vettünk fehér magasszárú, vastag talpú Converse cipőt. 2 "apró" probléma van vele:
- takarítás után a fehér szövet homogén halványsárga lett (nem is hallottam még ilyenről, mintha az anyagban lett volna valami, ami nedvesség hatására kioldódott)
- az egyik cipőfűző lyukat szegélyező fém gyűrű ki fog esni a helyéről (ez elég misztikus, mert közelről megnézve olyan, mintha valami fizikai behatás következménye lenne: meg van egy kicsit nyomorodva, mintha csavarhúzóval lett volna feszegetve...Nyilván ilyen nem történt, és nem is igazán tudott komoly terhelést kapni ez a cipő egy 39kg testsúlyú, vékony testalkatú lánytól
Fogalmam sincs, mit lépjek, mert nyilván azt fogják mondani, hogy nem jó szerrel takarította, ezért színeződött el, meg hogy fizikai jellegű sérülés miatt egyébként sem vonatkozik rá a garancia.
Emag vásárlás...be fogom jelenteni, mert egy 30ezres cipő azért nem kis kiadás, és 2 hónapnál komolyabb élettartamot várnék...kíváncsi leszek. -
st6969
őstag
Sziasztok, AY-n van most valami kupon?
Köszi -
st6969
őstag
válasz margithid #29533 üzenetére
Erről jut eszembe: pár hónapja láttam a Deichmannban fehér Skechers cipőt, 15k volt (talán valami bevezető akció lehetett?!). Azzal reklámozták, hogy a sarok részen van egy merevítés, mintha cipőkanál lenne...Már bánom, hogy nem vettem meg akkor
Ilyen cipőt keresnék 41-esben. Milyen néven találom meg, ha esetleg valaki ismeri?
Ha netán láttatok erre vonatkozó akciót, azt is megköszönném -
st6969
őstag
válasz mert_csokis #29376 üzenetére
Egyetértek. A talpbetét csak ront ezen, ergo még jobban kilépsz belőle. Ellenben, valamelyik cipőboltban mutatott az eladó egy ilyen belülre, a cipő hátsó részébe beragasztható sarokrészt. Úgy emlékszem, nem volt 1000Ft sem. Ezáltal elméletileg jobban "beszorul" a sarkad, és nem jár ki. Akkor nem próbáltam ki, de akár működhet is.
-
st6969
őstag
Én meg hogy örülnék, ha bármit is automatikusan a lakcím szerinti legközelebbi automatába vinnének. Ehelyett "várhatom" a futárt, szervezhetem, hogy melyik szomszéd tudja átvenni (mert én a munkahelyemen nem tudom), vagy, ha időben észreveszem reggel 7-kor az email-t, hogy 8-ra itt a csomag, de kiszállítás előtt még átirányíthatom packeta pontra (nem ám automatába, hiába van a városban abból több is), akkor megteszem.
Én már házhoz csak azt rendelem, amit semmiképpen sem tudok máshogy intézni. Kifejezetten keresem az automatába történő szállítás lehetőségét, és akkor is azt választom, ha máshol olcsóbb. Nekem ennyit megér a nyugalom, hogy munka után, amikor nekem tetszik veszem át, szemben azzal, hogy egy értekezlet kellős közepén hív a futár, hogy 1 perc múlva érkezik és ugye otthon vagyok... -
st6969
őstag
Ahogy írtam is, de akkor még egyszer: nálam nem sárgul be, mióta az említetteket használom.
Azt tudom, hogy az alumínium egészségtelen, ezért jó lenne tényleg átállni. De mennyi ez az átállási idő? És mennyi idő után tudom biztosan, hogy ez nálam nem jött össze? Mert vezetőként irodában, büdös izzadságszagúan, nagy foltokkal "osztani az észt" még pár napig is elég ciki, nem hogy hónapokig/évekig... -
st6969
őstag
válasz xEon1337 #29250 üzenetére
" besárgul a hónaljuk (szinte csak fehér pólóim vannak ing alá) és nincs semmi, ami azt kihozná belőlük."
Nálam ugyanez volt sajnos. A Niveának és a Fa-nak van "invisible" golyós dezodora. Azok nálam beváltak (bár néha ezek ellenére is izzadok, úgy, hogy folt is látszik sajnos...stressz miatt, vagy a ruha anyaga miatt, ellenben nálam így nem hagy foltot). Egy próbát megérhet. -
st6969
őstag
válasz mert_csokis #29246 üzenetére
"rég túl vagyunk azon, amikor ilyen kemény, "abrosz" anyagú alsókat árultak.
Azok még fazonra is olyanok voltak szinte, mint egy rövidgatya. Gyömöszöltük a farmer alá. "
Jaaaj, én még mindig azokat használom De csak azért, mert a tapadós szárú boxerral az a bajom, hogy kissé szűk, szorítja a combom, meg a cuccost, nem kényelmes (a nagyobb meg lóg). Tényleg jó lenne találni valamit, ami kényelmes...lehet, hogy ezeket a hosszított szárúakat kipróbálom, hátha. Ugyanis a 100 éves kínainak a gumija már totál laza, és igen, gyömöszölni kell a farmerba (utálom) -
st6969
őstag
Sziasztok,
Mindenkinek nagyon köszönöm a táska javaslatokat, jobbnál jobbakat küldtetek. A Vans - Dorko vonal tetszik a lánynak a legjobban, és úgy látom, a Playersroomban offline is kapható. Jövő hétvégén irány valamelyik pláza.
-
st6969
őstag
Sziasztok! 14 éves kisgimis tinilánynak keresnék hátizsákot, suliba járósat. Fontos, hogy aránylag tartós minőség legyen, mert elég nehéz szokott lenni a sok könyvtől.
Mehet külföldi rendelés is (BS, Ali, bármi) vagy itthoni (Deca, AY...).
Előre is köszi, ha volna pár tippetek -
st6969
őstag
Ha már esernyő: nekem olyan fajta kellene, ami összecsukható, kesztyűtartóban elfér, de jó minőségű. Erre van tippetek, honnan érdemes venni?
Ma voltam a Lidl-ben, majdnem megörültem, hogy a 2500Ft-os esernyőből még van pár db...de aztán láttam, hogy ez nem összecsukható
Nem is annyira értem a létjogosultságát...akkora, hogy autóban nem tudod tartani, kerékpárral kb. bármilyen esernyő felejtős, gyalog meg eszembe nem jutna magammal cipelni egy ekkora bunkós botot... -
st6969
őstag
Tinilánynak keresnék feliratos pólókat (különböző angol feliratokkal szeretne, lehet vicces is). Nagyon vékony, szóval XS vagy XXS.
Köszi, ha tudtok segíteni, hol nézzek körül -
st6969
őstag
Sziasztok! Téli bakancsot keresnék, mert bár van kettő is, de mindegyikben fázik a lábujjam már egy rövidebb sétán is 0 fok körül (karácsonyi vásárban toporgáskor a forralt bor sem segít ezen ). Az egyik egy Deichmann-os velúr bőr bakancs, az kb. negyed óra alatt "elesik", a másik egy CCC-s Lasocki bőr bakancs, abban egy órát kb. bírok, de utána már fázom.
Nem költeném rá a világ összes pénzét, ha van valami tippetek 20k körüli árban, azt megköszönném. Ha ennyiért nem lehet, az is egy infó. Az szintén jó lenne, ha a család női tagjainak is találnék valamit 35 és 38 méretben (a probléma ugyanez, csak még hangsúlyosabb )
Ha van olyan gyártó, akinek a termékeit érdemes figyelgetni, akkor vadásznék akcióra, mert annyira nem sürgős.
Köszi -
st6969
őstag
válasz Peterhappy #27435 üzenetére
Totál szétment, szóval "most" kéne, ott meg évente van párszor. Egyébként nagyon hamar elkezdett itt-ott szakadni, foszlani. Kb. fél-1 év után már erősen elkezdett amortizálódni, szóval Lidl-ből biztos nem veszek. Aldit azért még megnézem, ott sokáig ott maradnak a ruhás cuccok. De inkább cipőt a cipőboltból...
-
st6969
őstag
Sziasztok! Munkavédelmi bakancs témában jártas fórumtársaktól kérdezném, hogy otthoni körülmények között használva (asztalos és lakatos munkák), mit lenne érdemes nézni? Nincs otthon targonca, így nem feltétlenül kell acélbetétes, de az se baj, ha van benne védelem (csak ne legyen túlságosan nehéz)
10-15ezernél nem akarok rászánni többet. Legutóbb kb. 5-6 éve a Lidlben vettem, szerettem, de teljesen szétment.
41-es a méretem.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz rbalint88 #26784 üzenetére
+Attila2011
Valahogy volt egy ilyen félelmem...
Nem működik a linked.Nézegettem én ezeket a sport márkákat is, de nem akarnék ennyire sportos kinézetűt, illetve a Pumának, Adidasnak és a Nikenak is oldalról olyan fura háromszög alakja van, nincs törés az orr résznél, mintha 3x olyan vastag lábfej kellene hozzá. Legalábbis a képeken. Majd megnézem élőben is.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
A Mustang cipőben mennyire tartós márka? Ez tetszik pl.
Fehér talp, szürke vagy kék felső rész - ilyesmit keresek. Más márka is lehet, de 15-20 környékén szeretném megúszni.
Milyen márkákat érdemes nézni?
Deichmannban vettem egy Fila-t, de ne is beszéljünk róla, mert felmegy bennem a pumpa, olyan hitvány minőség (mondjuk vezetek is benne)... -
st6969
őstag
válasz rhunseeker #26636 üzenetére
Nálunk az express one-nál is csak átvevőpontra (virágbolt ) lehet átirányítani, de az is jó. Transoflex-t ilyen szempontból nem ismerem...
Szerk. rá akartam keresni, hogy van-e transoflex átvevőhely, és ezt dobta: "A trans-o-flex Hungary Kft. mostantól Express One néven kézbesíti a csomagokat! Közzétéve: 2018-04-08 19:04."
Szóval elvileg problem solved
Bár már hozzászoktam, hogy óvodában és iskolában is, ha elböffentik magukat, hogy holnap 12:00-kor haza kell vinni a gyereket, akkor én vagyok egyedül, aki nem tudja ezt megoldani, vagy egy fél várost kell megmozgatni, hogy meg tudjam oldani...de a többi 30 szülő probléma nélkül, mindig rendelkezésre áll -
st6969
őstag
BS rendelést melyik futárcég hozza? Át lehet irányítani automatába, vagy lesni kell a futárt, aki munkaidőben fog jönni (nem tudom munkahelyre rendelni, és nem tudja átvenni a szomszéd se, mert meglepő módon ő is dolgozik)?
Bocs, ha volt már.
Köszi -
st6969
őstag
Nem vagy nem túlzottan koptatott farmert keresek munkába járósnak. Végig szoktam járni a H&M, Reserved, C&A szentháromságot, ebből a C&A-ban a legnagyobb a választék (fazonban és méretben is), de tegnap is, ahogy próbáltam, a slim szára bő volt, skinnyben meg csak a klasszik indigókék meg fekete volt. Én inkább szürkét, meg majdnem feketét keresek, esetleg sötétbordót. L32/W32 méret áll a legközelebb (C&A-ban is és H&M-ben is vettem már ezt a méretet, de modellenként is nagyon változó, hogy áll), de legjobb talán az L33/W32, viszont ilyet én még soha nem láttam, csak L34/W32 vagy L32/W33-at
Nem akarok véletlenül sem olyan visszérgyógyító szűket, mint a cicanadrág , de azért ne is lifegjen a szára (sem az ülepe).
Van esetleg ötletetek, hogy hol van komolyabb méretválaszték ilyesmi nadrágokból? Az sem baj, ha online, de akkor jó lenne ingyenes oda-vissza posta
Köszi -
st6969
őstag
Sziasztok,
úgy adódott, hogy a korábban keresett fekete magasszárú Converse vastagabb talpú (kb. 3cm) lány cipő most lesz beszerezve iskolakezdés környékén a lányomnak. Láttatok esetleg valahol akciót (35-36-os méret)?
Illetve, az is érdekelne, hogy a Converse cipők általában mennyire számítanak tartósnak? Kb. fél éve, hogy vettünk egy Fila vastagabb talpú fehér cipőt a Deichmannban, és már több helyen szakad el (nem a varrásnál). Botrányosan xar minőség, legszívesebben bedobnám vele a bolt ablakát . -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
Megnéztem az Olymp ingeket (köszi a linket), rengeteg köztük a rövid ujjú
Amúgy van egy céges (gallérján logózott) ingem, kifejezetten jó minőségű az anyaga. Viszont a méretezése fura: a nyakméret alapján más ingekből 39-es (esetleg 38-as) kell általában, begombolva kicsit szoros az is. Na most, az Olympból 38-as volt a legkisebb, amit hoztak próbálni. Regular fit-et és modern fit-et. Regular-t már rég semmiből nem veszek, eleve a modern fit-et próbáltam (nem is tudom, milyen elnevezés ez, mindenhol slim vagy skinny fit-et látok). A 38-as nyakán a gombot csak úgy tudom begombolni, hogy levegőt konkrétan nem kapok, tehát nyakkendős viselet kizárva. Ez alapján 39 vagy 40-es kellene, de...már a 38-as ujj és mellbősége mint más gyártó regular szabása (lóg rajtam, mint Pistike első ballagó inge), ujja 5cm-rel hosszabb, az is megbuggyan rendesen, és az egész ing hossza is vagy +10cm (ez is gáz, de betűrve nyilván nem látszik). Valószínűleg az Olymp nem az én testalkatomra való (174/67) , pedig ennyiért zsákoltam volna egy párat. -
st6969
őstag
válasz Mr.Csizmás #24568 üzenetére
Remek tipp, köszönöm
Legközelebb Dechában járok, ránézek. -
st6969
őstag
Megint cipő...
Magamnak is kellene vennem, ilyesmi stílusút szeretnék:
Sokat sétálnék benne, nyaralós, városnézős séták, illetve autót sokat vezetek. A legfontosabb, hogy kényelmes és tartós legyen, nem számít, hogy milyen márka (színben inkább világosabb árnyalat). Tavaly vettem egy Fila-t a Deichmannban, de a talp és a felsőrész találkozásánál több szakaszon, jó hosszan elvált. De máshol is gagyi.
Ár: nem tudom, a Fila épp akciós volt 10 körül vettem, gondolom a 2x-esét minimum rá kell szánnom. De azért 30-40-ért nem akarok cipőt venni.
Próbaképp felvettem egy utcai Bugattit a Deichmannban, hát nem ájultam el tőle, a talpa is vékony volt, szóval azt köszi, nem.
Mit javasolnátok, melyik gyártót lenne érdemes kipróbálni? -
st6969
őstag
Köszi, az nem tetszik neki, sőt, most már a konkrét modell is megvan (én meg azt gondoltam, hogy mindegy, csak fekete legyen és magasszárú...)
-
st6969
őstag
Sziasztok,
lányom fejébe vette, hogy ő fekete magasszárú Converse cipőt szeretne venni (nem igazán támogatom az ötletet, sokallom az árát, nyár jön, nő is a lába, brrr, de zsebpénzből megy, mindegy...).
Tudnátok ajánlani beszerzési forrást, ahol a legjobb áron lehet venni (36-os méret)? Ezeket hamisítják amúgy? Franc tudja, ha "jó" hamisítvány, akár az is megfelelhet?! -
st6969
őstag
válasz enginev3.0 #24367 üzenetére
Nagyon kevés említést találok itt a Shein-re...Talán nem véletlenül?
Most rendeltünk 2db pizsmát a lányomnak, mert máshol ilyet nem talált (én is kerestem, Aliexpress, Amazon...tényleg nem volt).
Olcsónak nem mondanám (8500Ft a 2 rövidujjú pizsama...bár, ha jó minőség, akkor ok), de kíváncsi leszek, hogy valami sarc jön-e rá majd...
Nem tudom, mennyire új ez a weboldal, nekem mostanában (kb. fél éve) dobja fel a Facebook. Pár osztálytárs rendel onnan, szerintük "jó" (nyilván ez semmit nem jelent, több ismerősöm a Wish-t is agyondicséri, és boldogan rendel az úgyismegveszed.hu-ról is megelégedéssel ).
A rendeléssel gond nem volt, itteni idő szerint tegnap este 11-kor adtam fel, az előbb jött az üzenet, hogy postázva (standard shipping, bármit is jelentsen ez). Ellenben az baromira nem volt szimpatikus, hogy rendelés előtt feldobta, hogy első rendelésnél mínusz 10%, ha appról rendelem, akkor meg -15%. Na mondom ez jó, letöltöttem az appot, kikerestem újra a cuccokat, rendelem, írnám be a kupon kódot...de itt már jelezte, hogy ja hát ez csak 38€ felett igaz. -
st6969
őstag
Sziasztok,
van esetleg valakinek 10-12 éves korú lánya? Folyamatos probléma, hogy nem kapunk rá normális nadrágot. Elég vékony és ahhoz képest magas (~34kg/155cm), így az a nadrág, ami derékban jó, az rövid, bokavillantós, ami hosszban jó lenne, az meg derékben bő
Mást sem könnyű rá kapni (pl. felsőket 1 néha 2 mérettel kisebbet kell venni, mivel nagyon vékony), de a legkritikusabb tétel a nadrág. H&M, C&A, Takko, Kik, Pepco minden alkalommal végigjárva. Ha kapunk is valamit, kompromisszumos.
Ha valakinek van hasonló gondja, tudna javasolni egyéb ruhaboltokat, hol lenne érdemes még körülnézni?Más: télire keresnék neki meleg cipőt, csizmát 35/36-os méretben. Deichmann, CCC van a közelben, itt nem találtunk. Ha mégis van valami, az általában gagyi kínai minőség, jó drágán. Ha már kénytelen vagyok érte többet fizetni, akkor ne az a gagyi műanyag legyen. 1 szezonnál többet gyanítom, úgysem húz ki, mivel nő a lába...Van ötletetek, hol nézzük meg?
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Elegáns bőrcipő ápolásához mit használtok? Feketéhez valót láttam a Lidl-ben ~400Ft-ért, azt próbálta valaki?
De van kék színű (nem röhög) bőr is, azt mivel ápoljam? Színtelen?
És a velúrt?
-
st6969
őstag
Remek, köszi az ötleteket! Megnézem a Lanettit és a Heavy Tools-t is (előbbit nem ismerem, ez utóbbi közel áll a szívemhez).
arcsin, Top cat
-
st6969
őstag
Sziasztok,
nem éppen ruha, de oldaltáskát/válltáskát szeretnék venni (a jelenlegi kezd foszlani). Valami ilyesmi az elképzelés, bár talán inkább egy kicsit kisebb lenne jó (nagyobb semmiképpen): [kép]
Pénztárcát, igazolványokat, maszkot, meg pár apróságot tartok benne. Nem szeretnék gagyit, de a világ összes pénzét sem erre költeném. Nem vagyok képben az árakkal, elsőre mondjuk 10ezer környékét lőném be.
Milyen márkákat érdemes nézegetni szerintetek, ami nem 2 hónap alatt megy szét? -
st6969
őstag
Pehelytoll, mert néha 1-1 db jön ki belőle. Télinek hideg, átmenetinek használom, arra jó meleg. Az nem nagyon tetszik benne, hogy mosás és szárítás után a steppelt sáv egyik sarkába gyűlik össze a sok pehely, és csapkodni kell, hogy szétterüljön. Ez a C&A-s, a H&M-es is hasonló, de abban jobban szétterül magától.
-
st6969
őstag
Sajnos teljesen egyet kell értsek. Egy barátom kérése volt szülinapjára, hogy fuvarozzam el Parndorfra (oda-vissza 800km). Nagyon sok boltot bejártunk, pénzt csak kajáldában költöttünk. Ezen kívül semmit nem vettünk. Az akciós árak is borzalmasan magasak voltak Sok évvel ezelőtt azért vásárolgattunk ezt-azt, de ez már nem az a Parndorf.
-
st6969
őstag
válasz petipetya #3250 üzenetére
Köszi a tippet, én ezt rendeltem, ami a képen is van, EMAG-tól. Még mindig kapható és még mindig "akciós". De szerintem ez óriási kamu akció. 47k helyett 10k. Meg van 128k helyett 23k. Hagyjuk már
Ennek ellenére a cucc érzésre jó, nem tűnik gagyinak. Fogalmam sincs, hogy teljesít majd télen (télikabátként árulják), hozzászólások alapján "jó meleg", ami elég relatív. Nekem vannak kétségeim. De ennyit mindenképpen megér, részemről ajánlott.
Amúgy kerestem erre a Trespass márkára külföldi oldalakon is, hát szintén 10-15k között mozognak az árak, fölé írva valami rettenet magas ár, áthúzva. Ez csak megerősíti, hogy vélhetően kamuakcióval állunk szemben -
st6969
őstag
Melegebb szövetkabátra valakinek van javaslata, honnan érdemes rendelni, ahol van választék?
Egy nyár végi kiárusítást jó lenne kifogni... -
st6969
őstag
válasz Mr.Csizmás #2427 üzenetére
Hol szoktál te ebédelni?
Kis híján egy heti ebédem ára -
st6969
őstag
H&M-hez nincs valakinek kuponja egészen véletlenül?
Muszáj megvennem egy zakót, mert tegnap felpróbáltam a hozzá való nadrágot, hogy úgyse jó, mert sose szokott az lenni, és így könnyen le tudom magam beszélni róla, de "sajnos" tökéletes -
st6969
őstag
Üdv,
szövetkabátot hol nézzem meg szerintetek? Ne az a nagyon vékony anyagú legyen, télen is hordanám. Színben sötétszürke lenne a legjobb, és karcsúsított fazon (elég vékony vagyok). Olyan hely kellene, ahol fel tudom próbálni. Fogalmam nincs az árakról, de 30k-nál többet nem nagyon szánnék rá. Netán van valahol akcijó? Vagy ennyiért felejtsem el... -
st6969
őstag
válasz Hauptmann #1489 üzenetére
Ez is egy vélemény
De én pl. nem szeretem, ha lóg rajtam a regular ing, az is elég igénytelen tud lenni, ha 2x beleférek. Én nem a divat miatt keresek ilyet, hanem elég vékony testalkatú vagyok, és egyszerűen ez áll jól. Tudom, egyek sok lángost
Ha feszül rajtam, és alig tudok mozogni benne, na azt én sem szeretem. -
st6969
őstag
Köszi mindenkinek az inges segítséget. Olymp ingeket próbáltam már, van is egy vasalásmentes, de a méretezése sajnos nekem nem jó, ami minden más tekintetben megfelelő (még feszül is, épphogy csak nem kicsi), annak is az ujja 5cm-rel hosszabb. Ami meg összességében kicsit kényelmesebb, annak meg még inkább. Ami nekem van, az vasalásmentes (hogy mennyire az tényleg, azt az asszony tudja), viszont számomra borzasztó műanyag hatása van, izzadok is alatta. Szóval számomra ez a modell csalódás, de tudom, hogy az Olymp egyébként remek márka.
C&A kuponom még van, az ottani slim fit-eket megnézem, köszi, 4800-ért tényleg BB. A Zarát is meg fogom nézni, hátha az ujja annak kicsit rövidebb -
st6969
őstag
Zara alkalmi inge van valakinek? Milyen minőségű? Futtában voltam csak bent, nem volt időm, de 2 kategóriát láttam hirtelen, 7 ill 10k-ért, mindkettő slim fit (ilyet keresek), mindkettő egész frankónak tűnt, de főleg a 10k-s. Annyit mondjuk nem szánnék rá, de a 7k-t kiadom érte, ha jó (tekintve, hogy nem 1db kéne). Mindennapos használatra kell, irodába.
Zara-ban lehet-e inget próbálni, vagy be van zacskózva és hazaviszed, aztán vagy jó, vagy mehetsz vissza könyörögni? -
st6969
őstag
válasz Mercutio_ #903 üzenetére
Sajnos nincs a közelemben. Amikor Pesten jártam, ott meg is vettem volna, ha nem lett volna hibás. Viszont a visszaküldési postacím utamba esett volna abban az időben, meg is kérdeztem, oda visszavihetem-e, de nem válaszoltak. Amikor az elállási dokumentumot küldtem, arra villámgyorsan válaszoltak viszont
-
st6969
őstag
válasz powerwade #893 üzenetére
"Már nem "félek" a méretproblémától... max visszaküldöm."
GT cipő esetén történ velem, hogy mivel én kifejezetten "félek" a méret problémától, elmentem egyet próbálni. Meg is vettem volna, de hiba volt a bőrön (el is ismerte a boltos hölgy, de másik darab nem volt készleten ebből). Mondom sebaj, méret megvan, majd neten megrendelem. Amikor akciós volt, meg is rendeltem. Hiába a próbált méret, ez mégis szorított, kényelmetlen volt. Persze, "semmi baj", 30 napon belül visszafizetik, indoklás nélkül elállhatok.
Valóban. Csak ez a játék 2500Ft-omba került. (1000Ft a posta ide, 1500Ft a visszaküldés, és így tök mindegy, hogy akciós volt-e)
Soha többet neten cipőt, csakis próba után, boltból. Irigykedve olvasok azokat, akik még a gearbestről is mernek rendelni és még jó is lesz, mindez "fillérekből". -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
Azt nem mondom, hogy extra sürgős, de eszembe jutott
Brutál meleg téli kabátot hol érdemes keresni? Sajnos az átlagnál jóval fázósabb vagyok. 50k-nál nem szívesen költenék rá többet. Slim fazon jó lenne.
~10 éve vettem a Premier outletben egy Columbia kabátot 50-ről volt 21-re leárazva (árcédula szerint). Megfagyok benne, igaz lehetne egy számmal kisebb. -
st6969
őstag
Öltönyt szerintem H&M-ben érdemes megnézni, mivel itt össze tudod válogatni a zakót az anyagban/színben passzoló nadrággal, ha nem ugyanaz a méret kellene mindkettőből. 4-5 féle szokott lenni általában, jellemzően slim fit, ez a divat (ha nem nagyon pocakos, akkor jobban is áll az ember fián a slim). Akció nélkül a zakó 15k, a nadrág olyan 7k. C&A szintén megér egy kanyart. Bizonyára nem a top quality, de évi néhány alkalomra szerintem ok.
-
st6969
őstag
válasz gingerbalm #501 üzenetére
Hívni nem próbáltam őket, annyira nem tartottam fontosnak, meg jobban szeretem, ha valaminek nyoma van, postán is vissza tudom küldeni...
(#500) petipetya
Az -
st6969
őstag
válasz gingerbalm #497 üzenetére
"biztosan válaszolni fognak."
Vagy nem fognak... Nem akarom leminősíteni őket, mert tényleg remek a cipő, de méretben nem lett jó. Világ életemben jó volt a 41-es, hát ebből 42-es kell. A kérdés csak annyi volt, hogy a martfűi mintaboltjukban van-e lehetőség 42-es méretet próbálni, illetve mivel útba esik a visszaküldési cím, leadhatom-e postázás helyett. Semmilyen választ nem kaptam. -
st6969
őstag
válasz MittuDomain_ #333 üzenetére
Van ilyenünk, pici lányomnak úszás órára vettük. Tényleg jó, de mindennapos használatra én maradnék a frottírnál.
(#334) Mr.Csizmás
Mindenképp megnézem, thanx.(#335) Digitalpimp
Ali eszembe sem jutott , pedig minden szir-sz*rt rendelgetek Kösz a tippet. Nem sajnálnám a 6k-t érte, ha tudnám, hogy tényleg jó. Küröl is nézek. -
st6969
őstag
Ez se kifejezetten ruhás kérdés, de hátha megfér itt, és valaki tud tippet adni: keresek már egy ideje igazán jó minőségű törölközőt. Olyat, mint ami a hotelekben szokott lenni (kis túlzással magamra terítem, és már száraz is vagyok).
JYSK-eset próbáltam, gold minőséget, egy kalap ****. Tesco-s F&F kicsit jobb, de még az is fényévekre van az igazi hoteles törölközőktől. Helyi boltból van aranyárban bambuszos Naturtex...detto. Hiába írják ezekre, hogy kitűnő nedvszívó képesség...nekem arról más fogalmam van.
Azt is javasolták, hogy ecettel mossam ki, mert rárakódik az öblítő egy idő után, és így majd jól megjavul a nedvszívó képesség, de nem jött be.
Ráguglizva van több cég, aki ilyet kínál, de egyikkel sincs tapasztalatom. Ötlet? -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
válasz Mr.Csizmás #301 üzenetére
Enni is kell valamit, ha már arra járok, kösz a tippet
-
st6969
őstag
válasz WayneGace #295 üzenetére
Nem mindennap, hétvégén nem
(#296) Mr.Csizmás
Köszi, az nekem 150km, de ha ott járok, benézek(#297) vighpeter
A G&T-t korábban is kinéztem, be is fogok szerezni belőle, főleg úgy, hogy Martfű közel van. De ez nem igazán öltönyhöz való.Ilyesmi fazonokban kell gondolkodnom.
Humanicot is megnézem, köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Elegáns öltözethez cipőt hol érdemes venni (mindennapos használatra, szóval minőségi, kényelmes kellene). Árban nem lenne baj, ha 20k körül megállna. Deichmann, CCC és társaiban van ilyen, valódi bőr, még akár olcsóbban is, de az kibír vagy fél évet...
-
st6969
őstag
Nagyon régóta vadászok már inget Aliról (vagy máshonnan...). Már lassan az ár sem nagyon érdekelne (na jó, azért de), csak az, hogy tényleg jól passzoljon és jó anyaga legyen.
Van otthon olyan ingem, aminek a méretei megfelelőek (általában S-es vagy XS EU), de az Alin rendre rövid az ujja 2-3cm-rel. Ha az ujjhossz jó (ami ritka), akkor nem elég szűk mellben, stb...
Két szabóságot javasoltak, ahol ujjhossz is választható, viszont nem olcsó (min. 4db-nál azért már megéri).
Egyik ez, másik meg ez.
Ezen vacillálok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest