Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
válasz DemonDani #14502 üzenetére
hát látom, hogy már más megmondta a frankót
de igen, a UPS oldalán kérsz egy pickupot, a matricát felnyalod, ami a visszaküldéshez kell, aztán agyő
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
válasz DemonDani #15217 üzenetére
Ha nem vagy konfekció méret, akkor nem könnyű. Én gyakran hordok smart casual-t, van is hozzá két zakóm, de akartam egy harmadikat is. Berendeltem több alkalommal összesen közel egy tucatot, ami elvileg jónak kellett volna lennie (AY szerint pl 82% és 94% bizonyossággal), de mind kicsi volt rendre a hátamon, vállamon, illetve rövid volt az ujja is.
Végül beléptem a helyi szabóságba (ahonnan már több alkalommal is találtam megfelelő zakót vagy öltönyt), és épp volt egy akciójuk, így 60k helyett 35k-ért meglett egy elegáns zakó. Nincs benne fast fashion cimke, de jó rám, sokkal jobban áll, mintha azokat veszem meg (pedig volt olyan az AY-ról is, ami nagyon tetszett), és itt volt helyben.
Oké, én 191cm vagyok, 120kg, van rajtam azért sajnos háj is, és 9 évig katona voltam, ennek megfelelő vállal, amire nehéz megfelelő méretűt találni úgy, hogy deréktájon meg ne sátorponyva legyen, szóval totál nem sablon méret, de ha belegondolok, hogy eddig 4 öltönyöm volt, és mindet úgy varrattam inkább, mert nem volt jó rám egy felpróbált sem, meg a zakóim is kivétel nélkül mind végül szabóságból lett, mert nem találtam a divatboltokban megfelelőt, akkor igazából nem is értem magam, miért próbálok mégis újra onnan venni ilyeneket (oké, azért, mert tök jól leárazzák őket, de ritka a hosszított, vállban széles változat).Szóval amit ilyen hosszan elrizsáztam: érdemes bekukkantani a szabóságokba is. (nekem nagy kedvenc a Lachmann Győrben, ingeket, nadrágokat is vettem onnan, meg Pápán a Helebrand - amolyan tipikus "slow fashion" stílusban)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
veterán
válasz DemonDani #17590 üzenetére
Utána Ők csodálkoznának, hogy nincs megrendelés.
Amint megszűnne, elveszítenék a vásárlók igen nagy részét. Én biztos nem vásárolnék ott többet.
Amit Kecske barátom is leírt, ugyanaz a márka, ugyanaz méret, ugyanaz a termék. Még is akkora a különbség, hogy az egyik feljön, másik nem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
SOAD19
addikt
válasz DemonDani #18372 üzenetére
Pedig jobb lenne, akkor nem kellene gondolkodni, hogy megtartsam-e, vagy küldjem vissza. Valószínűleg visszaküldöm, de alszok rá még egyet. Lenne egy másik cipő, ami tetszene, de az 50k felett van: [link] Nem ismerem a márkát amúgy, de gondolom nem lehet rossz ilyen összegért. Bár a BD is majd 40k eredetit áron...
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz DemonDani #19740 üzenetére
Szia,
én icebreakert vettem az aboutyou-n (akcióban és kuponnal olyan 12-15 körül el lehettt hozni darabját). Érdemes a leírást megnézni, mert vannak nem tiszta gyapjú, hanem keverék pólóik is.
Még a 4camping.hu-n néztem, hogy van többféle márka is, de onnan még nem vásároltam. -
pingu22
tag
válasz DemonDani #19740 üzenetére
+ 1 Icebreaker, illetve Smartwool. Bár nem a legolcsóbbak, de az AY-n kampányok alatt nagyon jó áron lehet őket behúzni. Icebreakerből 200 Oasis-om van, ez nem is a legvastagabb gyapjúcuccuk, illetve alapból 100 dolcsis aláöltőző, de akcióban valami 7k-ért vettem. Én snowboardozáshoz használom őket, nagyon jól szigetel és mégis szellőzik.
-
umek
tag
válasz DemonDani #19916 üzenetére
Dorko... Rémálmainban még előjön.. Sajnos tavaly én is belefutottam egy akcióba, nagyon megtetszett az egyik magasszárú téli, de ilyen hulladék minőségű talpszerkezettel még nem találkoztam, konkrétan megfájdult benne a lábam. Olyan érzés volt, mintha minden lépésnél csúszkálnék róla, szörnyű...
Légy korrekt.
-
-
mert_csokis
senior tag
válasz DemonDani #25956 üzenetére
Alapvetően egy nagy múltra visszatekintő márka.
De mivel a retró és a vintage megint virágkorát éli, így a Z generáció felfedezte magának, és emiatt nagyot megy a streetwear szubkultúrán belül.
De ez nagyjából igaz az összes márkára most, hogy meg akarják lovagolni ezt a hullámot.
Ilyen volt a Fila néhány évvel ezelőtti feltámadása is.
De például a Nike, az adidas és a New Balance is iszonyat sokat értékesít az úgynevezett "dad shoes" cipőiből.
Német streetwear webshop-ok folyamatosan olyan videókat csinálnak az instán, amiben a modelleken két számmal nagyobb póló és hozzá méretben igazodó kapucnis pulcsi van, olyan farmerrel, amibe az illető kétszer beleférne.
Tiszta 90-es évek megint...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest