Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

Szerintem az, hogy a frostnak nincs swift egysége 1v1nél gyakorlatilag nem valós hátrány, maximum 5-10 power hátrányt jelenthet ami még az elején is elhanyagolható. 2v2nél már sokkal inkább probléma volt (phanzetomox-szal játszottunk párat), de ott sem annyira a power hátrány miatt, hanem azért, mert a legtöbb pálya úgy van kialakítva, hogy nagyon fontos lenne a középső részért való harc és egy scavenger fél perccel előbb ott van a nagyobb pályákon mint én. Így egyszerűen nem tudok segíteni a társamnak, hiába van már ő ott.

T1 azért szerintem kicsit árnyaltabb. Érdekes mód számomra T1en a nature a legkellemetlenebb ellenfél, leginkább az olyan "befejező" spellek hiány miatt mint a Nasty surp. meg az eruption és az olyan nature spellek miatt, mint a SoL meg a hurricane. . Lehet van itt is egy erősorrend, de szerintem inkább valamiféle körbeverés van. A mostani nerfek meg ugye nem igazán érintik a nature-t T1en.

Most is csak azt tudom mondani, amit már sokszor mondtam, amíg bármilyen felállásban fel lehet jutni a TOP játékosok közé (márpedig ott jelenleg szinte minden felállás megtalálható), addig én bizonyítottnak látom, hogy nem paklink hiányosságai, hanem a játéktudásunk a szűk keresztmetszet.

edit: Ja igen, akartam már kérdezni. Sokszor látom azt, hogy kezdő játékosoknak pvpre 4. orbos lapokat ajánlotok. Ez 1v1-re vagy 2v2-re vonatkozik? Ez nem igazán volt tisztázva a kérdező és a válaszoló részéről sem. Csak azért kérdem, mert az eddigi több mint 200 1v1 ranked pvp meccsemből még soha(!) nem fordult elő, hogy én vagy az ellenfelem 4. orbot épített volna, szóval szerintem komoly hiba 4orbos lapokat pakolni az 1v1 pvp deckbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés