Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben kiderült, hogy mindenki Ravenheart-ot kapta. Viszont légy került a levesbe, mert sokan nem kapták meg, hiába volt bekattintva az EA hírlevél (én sem kaptam meg). Egyébként úgy tudom, hogy egyszerre csak egy lehet egy térképen, tehát annak a játékosnak jó, aki először idézi meg, a többieknek lesz egy felesleges kártyájuk a pakliban. Ezért a charge upgrade-eket sem igazán értem.
Azért jó lett volna, ha az összes legendary kártyából csinálnak promot, és véletlenszerűen osztogatják ki. Így ennek most nincs értéke.Promo card FAQ
In an effort to cut down on the billion threads asking the same question, here is the low-down on the promos:**** It appears that a lot of people are not getting the promo that should be. I am also one who did not get one but opted in very early on.
* The Promo card was sent today when Renegade was released.
* Everyone got the same card: Ravenhart
* You will not get a mail of any sort. It will just appear in your collection.
* In order to have received it, you need have "opted in" to the EA newsletter as described many times in the past few weeks. The deadline was some unknown point in the past 4 days.
* The Promo is a bonus gift, not a right.
* Normally you can have both a promo and a non-promo version of your card in the same deck. It remains to be see if this will work with Legendary cards.
* Promos are exactly like the normal cards except they come automatically with all three upgrades and all 3 charge upgrades. And the art is a little different.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest