Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Huhh, nagyon dúrva pvp meccset játszottam az elöbb.
Egy győzelemre voltam a Bane rangtól, ezért rimánkodtam, hogy ne valami nagyon alacsony rangút rakjon be és akkor szintet léphetek. Erre kaptam egy supremet (legend elötti egyel)...
Mondom nem baj legalább nem vesztek sok elot. Amint elkezdődött a meccs az ellenfelem elkezdett panaszkodni, hogy most lett volna legend, de így nem fog elég élő pontot kapni.
De kicsit roszabbul járt ugyanis megvertem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgyhogy most legalább 3 győzelemre van a legendtől én meg Bane lettem.Ja és még a Nightmare shardot is leszólóztam ma experten (köszönet Rankerznek, hogy megmutatta hogyan kell), szóval jó napom van.

(Nem dicsekedni akarok csak nagyon élveztem a dolgot, gondoltam megosztom veletek)
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)