Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem sok játékkal játszottam huzamosabb ideig, de ha igen akkor általában sokat pvpztem és a CC mindenhol egy kényes téma volt. Legjobb példa erre a WoW ahol a pvp nagyon rossz volt amiatt, hogy minden kasztnak több CCje is volt, így a csak arról szoltak a csaták hogy CCznek össze vissza és akinek elöbb elfogy az veszít. Késöbb bevezettek ott is global timert de azzal sem lett jobb. Viszont a warhammer onlinenal is játszottam egy ideig és ott alapból nagyon kevés CCt raktak a játékba és azok sem voltak teljes értéküek, kiváló a pvp része ( a többit hagyjuk) és szerintem leginkább éppen ezért.
Persze most jöhet a kérdés, hogy miköze ezeknek a BFhez de szerintem nagyon is sok.
Ugyan ezt látni most BFben, megy a CC az ellenre amire persze ö is nyom egyett és mindketten állunk és várunk, aztán jön a másik CC erre én is kapok megint egyet és megint várunk. Ahol meg nincs, vagy kevés a CC ott sírnak hogy legyen Dispell (lehetőleg AoE), vagy legyen nekik is CC, amire a másik megint sír hogy akkor neki kell még CC vagy neki is dispell stb stb. Ennek szerintem semmi értelme.Amelyik játékban jó a pvp ott általában kevés a CC és nem igen van teljes mértékben korlátozó (mint pl oink, vagy coldsnap). Szerintem a BF sem veszít semmit a CCk nerfelésével (szigorúan pvpre értem).
Ja igen, mondom mindezt úgy, hogy pvpre naturet is használok és több CC is van a deckemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest