Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Figyelj, ha az én 600 bfp körüli lapjaim árát visszaadták, amit előzőleg ostoba módon, "eladás címszóval" odaadtam egy tolvajnak, akkor ez is menni fog
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- A Honor profi iPhone másolásban
- D-Link DIR-860L
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 64GB gyári független új akku
- Dell Pro Max 16 MC16250 FHD+ IPS érintő Ultra 7 265H RTX Pro 500 Blackwell 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Idepad 5 pro/14.0" 2.8K/i5-1135G7/8GB/512GB SSD/Szürke
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt! Akku gyári 87%!!!
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.