Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Figyelj, ha az én 600 bfp körüli lapjaim árát visszaadták, amit előzőleg ostoba módon, "eladás címszóval" odaadtam egy tolvajnak, akkor ez is menni fog
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.