Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Gergő semmit nem mondott a pve-ranggal kapcsolatban. Csak azt említette, hogy akik nem etetnek, azoknak olyan pontos és jó mikrózást kell végrehajtani néhány pályán, hogy csak nézel és úgy sem tudod követni! És akkor csak hogy a top játékosok játéktudásáról essen szó (magamat is ide számolom, hiszen a 9 db 4-személyesből legalább 6-on 1. helyen állok, melyekből 4 vagy 5 pályacsúcs lett, és mikor játszom, akkor azt hiszem 1 pálya kivételével SOHA nem etetek), csak páran tudunk olyan jól mikrózni t4-en. Még thedawn és MaranV (csak hogy 2 olyan játékost mondjak, akik 1v1-ben is legalább legend rangig jutottak és pve-ben is vannak 1-személyes pályák, ahol elsők) is elismerik, hogy ők nem tudnak úgy mikrózni, mint pl. Pritstift vagy én. Csak hogy erre egy példát mondjak: Bad Harvest pálya, előző pályarekord: 10:33, nem MaranV, hanem Aciddream játszott és thedawn támadt. Akkor megkértek, hogy én támadjak, eredmény: első próbálkozásra az eredmény: 8:30!
Az értelme pedig nem a rangok miatt van elsősorban, hanem a pályarekordok miatt, mert így könnyebb bizonyítani, s nem lehet csak úgy a levegőbe beszélni!
(#21923) Juliano: Hallottam már róla, de ha már körökre osztott hasonló kártyajátékot akarok játszani, akkor egy böngészős játék nekem nagyon bejött: Elements the game. 12 element (kártyatípus) van, mindegyikben 15 kártya, illetve mindegyiknek egy-egy upgrade-elt (fejlesztett) változata. Bővebb infót erről annak adok, akit érdekel pm-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Monitor hiba topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Autós topik
- Tesla topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest