Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Akkor én is elmondom neked, hogy ezen a mapon bármikor kivédem a treespiritet, ha frost a társam, ha nature, csak egy épület kell a pakliba. Ez lehet mortar, soul splicer, de akár phase tower is. Egy dologra kell figyelni, az pedig pont az, amit hirooo-ék engedtek: ne fusson át egyik játékos sem a welljeink mögé (ezért kell a nature, vagy a frost társ: ensnaring, vagy glyph miatt). Ha nem tud átfutni senki, azt jelenti, hogy az egységeitek egyben vannak, ami pedig azt jelenti, hogy nyugodtan tudok nasty-zni, eruptolni, mert a damage, amit csinálok garantáltan 100%-ban hatásos lesz. Persze a laggolás a treespiritesnek kedvez, de könnyedén kivédhető.
Jah és én már onnan nem is figyeltem a meccset "szakmai szemmel", hogy a közép megvolt és 2 wellt vett az ellenfél csapat fejenként, mert azután szerintem csinálhattak volna csirkéék olyan bakikat, amilyeneket csak lehet, akkor sem bukták volna el a meccset.
(#21761) gergomester: A treespirit egy nagyon hatásos egység. Nature vagy fire t1 ellen 1v1-ben (shadow ellen 2 dolog miatt hatástalan: 1.: ha jól mikrózik, könnyedén beüti noxok + 1 forsaken + a kezdő dread segítségével, 2.: akinek ez annyira nem megy, annak instant t2 + 1 darkelf + phoenix is megoldja, frosttal pedig a fent említett módon fogható). 2v2-ben egy kicsit komplikáltabb a dolog, de a nature ott az esetek nagy többségében ha nem jut powerelőnyhöz valamilyen baki folytán, akkor csak supportra, esetleg 1-2 treespiritre lesz powerje, amiből a túloldalon pedig tuti jön a válasz a t2-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Adobe Lightroom topic
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 6Hó Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest