- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Embalmer's shrine, soul splicer, furnace of flesh, de mivel 1v1-ben is ezt használom, bármikor megkereshetsz skype-on és a játékban még meg is mutatom.
Merdarogh most éjjel egy kicsit felhúzott azzal, hogy mennyire nullának tekint, de legalább ne sértene meg vele, még ha rankeden össze is sorsolt minket a gép... ennek ellenére szerintem simán fogtam visszapörgetés előtt is (3 vagy 4 támadását - mindben 2 burrower, 1 razorshard + cc-k) úgy fogtam meg, hogy én csak az embalmert nyomtam be a phoenix miatt és cc-ztem; egységvesztés nélkül oldottam meg. Simán kispóroltam a furnace of flesh árát, majd amikor azt elkezdtem használni, már nem csinált semmit, hiszen nem lett volna értelme, de ettől függetlenül szerinte akkor ő még bőven előnyben volt a breedingje és a sérült wellem miatt... A replayt nem teszem közzé, mert magyar ismerősről lévén szó, de ez azért tényleg kiábrándító...
Új hozzászólás Aktív témák
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest