- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Tökéletesen igazad van,de azt se feledjük,hogy pl do,milyen rohadt erős volt anno,1 zöld orbbal,vagy phoenix,resource milyen rohadt erős volt...akkor csinált az ember shadow-nature decket pffffffff belegondolni is rossz..a másik meg,miért teszi bele mindenki az alap lapokat?sztem egyszerű a válasz:mindenki nyerni szeretne...most én is ls deckbe miért ne tegyem be a reavert?tegyem be a helyére a sokkal gyengébb dancert pl?és lehetne ezt sorolni bőszen..
Annak meg örülök,hogy Predi belátta fölös volt a beszólása Petinek!!!Egymást kellene segíteni,nem egymást bactatni...Lásd példának én is fent vagok youtubon,mikor vesztek murder,vagy más ellen,még is jó maradt a kapcsolatunk,nem besértődtem(igaz nem volt epés megjegyzés
) abból a meccsből is sokat tanultam emléxem..Mondjuk én szándékosan nem tettem fel 1 olyan vidit se,mikor magyart(netán havert)vertem,vertünk..Alázzuk a külföldieket,ne egymást!!!!Phaze:majd ha jó lesz a gépem(ki tudja már mikor :-( ) majd meg tudod ki vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) abból a meccsből is sokat tanultam emléxem..Mondjuk én szándékosan nem tettem fel 1 olyan vidit se,mikor magyart(netán havert)vertem,vertünk..Alázzuk a külföldieket,ne egymást!!!!