Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Volgafan #18531 üzenetére

Mondjuk szerintem azért nem olyan jó, ha t3-ra frost orbot teszünk, mert körülbelül csak 2-4 kártya használható innen, és mindegyiknek megtalálható a megfelelője a pure nature-ben is:
    XL-counter: stone warrior, vagy fathom lord. Ha stone warrior, akkor be kell tenni a coldsnap-et is, szóval csak 1 XL-counterért be kell rakni plusz 1 kártyát.
    L-counter: silverwind lancers, vagy drones. A silverwind olcsó, de a drones sem sokkal drágább breeding mellett, és emellett sokkal erősebb is.
    Abyssal nem ér semmit?! Komolyan mondom, ha megnyerjük a versenyt Gergővel, amit kiírtam, csak azért fogok összerakni egy pure nature paklit, hogy megmutassam neked mennyit ér az az egység! Egyértelműen voidstorm-counter, emellett minden színnel nehéz fogni, mert nem elég ellene egy fajta egység, hiszen amint szétbomlik más mérete lesz, azaz más-más counter kell ellene.
    Emellett mi az, ami a t3-ra 1 frost orbbal bemehet a pakliba?
    Rageflame: használhatatlan, mert túl gyenge...
    Így maradt 3 lap, ami esetleg jöhetne még ebbe a pakliba:
    shield building: torony nélkül fölösleges szerintem, az egyetlen dolog, ami ellen védene, az a grigori robbantás, de arra ott van a fathom lord a paralizáló képességével.
    kobold trick: 1100 hp-t gyógyít a wellen, ha nincs 30-40 plusz powered (az 50-es kobold fölött) azután, hogy az ellenfél támadt, akkor már régen rossz.
    retreating circle: egyetlen pakliba férhet be, az pedig a pure frost, és oda is csak neccesen, semmi másban nincs hely a számára...

Szóval ezek közül szerinted melyik az, amelyik bármiféle előnyt jelent az abyssal-lal szemben, ami gyakorlatilag csak aurával, esetleg 3-4 giant slayerrel fogható meg (amikre amúgy meg jön a cc)?!

U.i.: A kobold trickről még annyit, hogy azért sem éri meg, mert ott van a SoM, ami könnyedén visszapörgeti a voidot, s a repair gombbal javított dolgot ára 100%-ban jön vissza a voidba, míg a trickkel minden használatkor 5 teljes powert buksz (90% jön vissza)!

Új hozzászólás Aktív témák