Új hozzászólás Aktív témák

• alpihun

senior tag

válasz Cr4Zy #17305 üzenetére

Ja, ismerem a szitut, sh-nat-nat és sh-nat-sh paklikkal tolom pvp -t.
    Igy néz ki Nox, forsaken, dread, nightguard, nasty lifew, moti,phase
    burrower, mauler, nc darkelf, shadow phoenix, unholy,root, coca, surge
    t3 pedig . fathom, soulshatter, ashbone // voidstrom, swamp, ashbone

Pár dolog hiányzik belőle,pl örülnék breedingnek, aocnak.
    Nightguard egyébként kényszerből van bent,deep one ellen,azt egyszerűen lehetetlen leölni.
    Nc-t hívok, szétüti, többet hívok?Sorban cocával üti szét.Frenzy nc?Coca és hagyja megdögölni.Nc+lifew?UGYANCSAK coca.A darkelfeket hamar szétüti, max ha atámadott épület túloldalára hozom messze a do-tól, kicsi sebzést bevisz de ott a híl.Sh phoenix-szel pedig akkor érdemes foglalkozni,ha minimum 3-4 do van, olyankor lehívok annyi phoenixet amennyi do, és ügyelek, hogy mind egyszerre csapódjon be, úghy pedig mind elviszi.

Mauler helyett, meg ha amii kijön, veszek phantomot, az slam-ol légi unitot is (skyfire, wareagle counter).

Én még phase towert nem érzem annyira fontosnak, jó lap, csak 1 hely a dekkben,2v2-n szerintem megéri vagy a phase vagy a mauler helyett breedinget tenni, 1v1 ben pedig aoc kéne..

Ja és ezt a bloodhornos dolgot szentem úgy is meglehet oldani, ha nagy void mellett pure shadowon sog-ozunk, és pár harvi meg t3 után simán t4et megyünk, nálam egy 15 perces meccsnél az 1000-1500 void nem ritka+ellen voidja, abból bloodhorn+t4 kijön, vagy pedig akkor maradni t3-on és mót hívni.Az stampedel, csapattársat hílel, buffol stb.

Új hozzászólás Aktív témák