Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

Császtok!

Akivel tegnap nem tudtam játszani attól elnézést, de sok embernek ígértem mostanában, hogy játszok vele és én meg csak egyedül vagyok :) Klónozni kéne engem... :D

Tegnap én is Csirkével gyakoroltam. Persze pure sadóval, pure nécsör ellen :) Genyó kis felállás. Ott cc meg heal, itt meg olcsó egységek azt kész...

Razueles taktikával indított Csirke az 1. pár meccsen lerusholt mikor wellt húztam. Persze mint Razuel ellen ugyanazt a hibát csináltam :D Nem húztem phase towert, mert pénzkidobásnak éreztem. De úgy sadó esélytelen nécsör ellen.

Aztán elkezdtem rögtön elején phase towert építeni. Már 1 is elég hogy meggátolja a nécsör rusht. Illetve instant T2 még jó megoldás, de azt nem akartam. Szóval a végére visszavertem mindegyik támadását. T2-n, ha nincs power előny fogható a do könnyen :) Csak tegyetek be Moon-t ha egy jönne és koc-ot ha több :)

Szóval a végére hoztam minden meccset, de vigyázzatok Csirkével, mert mióta utoljára játszottam ellene nagyon erős lett :)) (eleinte alá is becsültem :D )

Új hozzászólás Aktív témák