Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
"Egyébként egy full hp-s egységre is szoktak eruptot nyomni. Kevés nature játékos van nagyobb szinteken, és a többi színnel játszók nem tudják, hogy mit csináljanak ellene. Volt már olyanom is, hogy 3 dryaddal rusholtam, ő rányomott 2 eruptot, és csodálkozott, hogy nem haltak meg.. De, szerinted te, aki csak shadowwal játszik, jobban tudja a nature taktikákat mint én? Na ne viccelj."
ezzel mit bizonyítasz?
kevés?nature spaslhből már nem ott is ott a surge ne viccelj már.
de mint írtad 2 eruptot driádra meg nature spaslh ellen full hp-s egységre eruptolnak....
azt bizonyítja h nem nagyon ismerik még a saját kombójuk normális használatát sem.
Én hiába nem játszok firével nem vagyok olyan hülye h full hp-s egységre eruptoljak.
főleg nem nature ellen.
2 dolgo miatt először is ahol van fire ott a revage megmenti és ahogy van feleslegessé teszi az eruptot.
csak sebzés+erupt után lehetséges úgy kivitelezni h se nature se firének ne legyen esélye megvédeni.
surge meg adott.
meg sokszor ah nem tudsz ölni és nincs lent elég dps-ed akkor is felesleges az erupt.
ez nem tudás csak a saját deckünk ismerete és az h picit használjuk fejünket és előre gondolkodunk.
eleve driádra számolni kell a 25%-os redukcióval...top játékosok meg használják a fejüket,tudnak rendesen bánnia powerrel ismerik a játékot.
az h ezek közül van aki nagyon jó mikrós na az bizoynít tudást de sokan a lost miatt jutottak oda meg be aztán már önkéntelen is ragad rájuk tapasztaalt.
top játékosból nagyon sok a lost...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest