Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Razuel #16037 üzenetére

"Egyébként egy full hp-s egységre is szoktak eruptot nyomni. Kevés nature játékos van nagyobb szinteken, és a többi színnel játszók nem tudják, hogy mit csináljanak ellene. Volt már olyanom is, hogy 3 dryaddal rusholtam, ő rányomott 2 eruptot, és csodálkozott, hogy nem haltak meg.. De, szerinted te, aki csak shadowwal játszik, jobban tudja a nature taktikákat mint én? Na ne viccelj."

ezzel mit bizonyítasz?
    kevés?nature spaslhből már nem ott is ott a surge ne viccelj már.
    de mint írtad 2 eruptot driádra meg nature spaslh ellen full hp-s egységre eruptolnak....
    azt bizonyítja h nem nagyon ismerik még a saját kombójuk normális használatát sem.
    Én hiába nem játszok firével nem vagyok olyan hülye h full hp-s egységre eruptoljak.
    főleg nem nature ellen.
    2 dolgo miatt először is ahol van fire ott a revage megmenti és ahogy van feleslegessé teszi az eruptot.
    csak sebzés+erupt után lehetséges úgy kivitelezni h se nature se firének ne legyen esélye megvédeni.
    surge meg adott.
    meg sokszor ah nem tudsz ölni és nincs lent elég dps-ed akkor is felesleges az erupt.
    ez nem tudás csak a saját deckünk ismerete és az h picit használjuk fejünket és előre gondolkodunk.
    eleve driádra számolni kell a 25%-os redukcióval...

top játékosok meg használják a fejüket,tudnak rendesen bánnia powerrel ismerik a játékot.
    az h ezek közül van aki nagyon jó mikrós na az bizoynít tudást de sokan a lost miatt jutottak oda meg be aztán már önkéntelen is ragad rájuk tapasztaalt.
    top játékosból nagyon sok a lost...

Új hozzászólás Aktív témák