- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
alpihun
üzenetére
Én azt írta,:tr2re t1 es lap,ice barrier,home soil,glacier...Alpi:eléggé leegyszerűsíted a taktikotXDDDD ha ez ilyen könnyű lenne

mit csinálsz,ha a dancer fal mögöl lő?meg szted nem hoz a dancer mellé semmit?jugger aoc+grigori az jó megoldás,ha van powered,ha nincs???grigorit utána szétkapja giant slayerrel....amúgy skyfire ellen,lehet jobban jársz lyrish nastyzva.....mert lehet gravity alatt nem tudod szétkapni...de igaza van Bácsinak jó shadowos ellen el se jutsz t3-ig...én mondjuk jobban szeretem a mage rusht,mint a harvit,fagyi elől simán kikapom azt csá.....max nastyzva tudod megállítani őket lost soul deckkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mit csinálsz,ha a dancer fal mögöl lő?meg szted nem hoz a dancer mellé semmit?jugger aoc+grigori az jó megoldás,ha van powered,ha nincs???grigorit utána szétkapja giant slayerrel....amúgy skyfire ellen,lehet jobban jársz lyrish nastyzva.....mert lehet gravity alatt nem tudod szétkapni...de igaza van Bácsinak jó shadowos ellen el se jutsz t3-ig...én mondjuk jobban szeretem a mage rusht,mint a harvit,fagyi elől simán kikapom azt csá.....max nastyzva tudod megállítani őket lost soul deckkel...