Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
alpihun
üzenetére
Én azt írta,:tr2re t1 es lap,ice barrier,home soil,glacier...Alpi:eléggé leegyszerűsíted a taktikotXDDDD ha ez ilyen könnyű lenne

mit csinálsz,ha a dancer fal mögöl lő?meg szted nem hoz a dancer mellé semmit?jugger aoc+grigori az jó megoldás,ha van powered,ha nincs???grigorit utána szétkapja giant slayerrel....amúgy skyfire ellen,lehet jobban jársz lyrish nastyzva.....mert lehet gravity alatt nem tudod szétkapni...de igaza van Bácsinak jó shadowos ellen el se jutsz t3-ig...én mondjuk jobban szeretem a mage rusht,mint a harvit,fagyi elől simán kikapom azt csá.....max nastyzva tudod megállítani őket lost soul deckkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes eladó!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mit csinálsz,ha a dancer fal mögöl lő?meg szted nem hoz a dancer mellé semmit?jugger aoc+grigori az jó megoldás,ha van powered,ha nincs???grigorit utána szétkapja giant slayerrel....amúgy skyfire ellen,lehet jobban jársz lyrish nastyzva.....mert lehet gravity alatt nem tudod szétkapni...de igaza van Bácsinak jó shadowos ellen el se jutsz t3-ig...én mondjuk jobban szeretem a mage rusht,mint a harvit,fagyi elől simán kikapom azt csá.....max nastyzva tudod megállítani őket lost soul deckkel...