Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37173) Brian_GT


Brian_GT
őstag

Sziasztok!

Mint pár hozzászólással lejjebb a kolléga, én is haverommal most állnánk neki aktívabban bc2-zni. Kb 1 éve megvettük a játékot, de haverom gépe bedöglött útközben és nem bírta el neki a régi vgaval így félre tettük jobb napokra.
Most lehetőségünk lenne játszani de nála van egy kis bibi.

Mikor feltelepíti a játékot majd elindul a játék és loginol a játékban kéri tőle a telepítő kódot, majd azt hiába adja meg nem fogadja el neki. NEm tudok neki jobb tanácsokat adni mint amit eddig tettem, mert nekem simán működött.
Felraktam, első indítás update-k felrakása majd játékban login és nekem rögtön írta is van profilom....azt akarom betölteni vagy csinálok 1 újat. Rámentem a régire és folytatom onnan ahol anno abbahagytam.

Nah most ilyen profilja neki is kellene lennie mert pár pályát toltunk együtt, de ő idáig nem jut el.

Mi lehet nála a gond??? Írt a magyar támogatásnak, de nem tudom jó címre írt-e egyáltalán és hogy mint magyar support várható-e érdemleges válasz, vagy majd 3 hónap után közlik vele, hogy nem tudják :)

Én arra tudtam utolsónak tippelni, hogy nem ezen a mail címes accjára aktiválta a játékot, de azt mondja csak ez az egy mailje van szóval tuti erre regelte be. Vagy bc2 esetén nincs ilyen kitétel hogy ha egy accra ellövöd a kódot akkor az azon van és kész...pl steames esetekre gondolok. Vagy itt ez nem így működik, nem emlékszem rá....de végülis mindegy mert ha csak 1 címe van és arra rakta nem lehet gond.

Szerintetek ilyenkor??

Előre is köszönöm!!!

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.