Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
Hát a legnagyobb változást az hozta, hogy ssd-ről nvme-re került át így sokkal fürgébb... De még mindig nem értem hogy jön össze a 99% gpu 90W TDP-vel vsynccel 60fps-en mikor 145W a max, cpu meg 65%-on van átlagban. Kell azért vas neki bőven. Na mindegy, ennyit sikerült több órát nem áldozok erre a fosra tesztelgetni majd fél év múlva visszatérek rá, addig gyomlálják csak kifelé.
-
Redsecben ma találtamegy 3 lövéses csalót. 180+fletti dmg van.
Érdekes, sima módokban essig nemigazán volt csaló, talán 1re emlékszem. -
Puro
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Lowra rakva bírja a 60fps de nem stabil és a gpu kb. ki van maxolódva miközben a teljesítmény felvétele 90W a 145 helyett. Este lekapom újra, mert tegnap uninstall lett a vége úgy beleuntam, shader cache törlés is volt már.
Legalább az nyugtató, hogy nem egyedi hiba csak fura, hogy a béta be sem rezzent, mikor fizetek érte meg ez van, ja és a single is... Halál után ha visszatölti a checkpointot már lerohadt az egész
Készítek még egy fullos konfigot rivához ami mindent is mutat fél képernyőn.
-
válasz
bozont
üzenetére
Köszi, ezt majd kifogom próbálni! Nálam is az van, hogy mindig a második meccsre történik ez, 100 alá esik az FPS 70-90, de ez nem lenne baj hanem hogy a valóság még kevesebb, mert vannak lagok.
Írtam is nem olyan rég, hogy már nem kockáztatok hogy tovább rontsam a KD-m, hanem minden meccs után újraindítom a játékot.
-
steele80
senior tag
A haverom RX 6650XT / Ryzen 5 3600 / 16 GB / W11 -es géppel tolja FHD-ban hiba nélkül 120 körüli fps-sel. Ő is küszködött a GPU rammal az elején, aztán rájött, hogy úgy hagyja a grafikai beállításokat, ahogy a játék beállítja és azóta jól teker neki. Én is játszottam azon a gépen és nincs hiba.
-
Puro
aktív tag
válasz
Franklin
üzenetére
6600XT meg 12400F 32GB ram, nem mai csirke.
@Garsza
Igaz, atom stabil 60FPS-re be van lőve semmi nem pörög csutkán vram nincs tele, aztán a 2. meccsnél meg gpu 99% 40FPS pályától függetlenül. Béta jobban ment, mint a végleges
Season 1 után jelentek meg másnál is ezek a panaszok. Arra gyanakszom még, hogy mivel az AMD már leszarja az 5000 6000 szériát driver terén talán itt van a kutya elásva.
-
Puro
aktív tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Finomhangolva tolom igazából a win reinstallon kívül már minden kipróbáltam, de akkor ez egyelőre ilyen, ami szomorú ennél a címnél. Steamen van még róla téma, hogy mások is tapasztalják csúcskártyákkal ugyan ezt. Törlésen kívül mást nem tudok vele csinálni, majd visszatérek rá fél év múlva
-
SipiBcs
őstag
Szia!
Hasonlóan jártam, mint te. Nálam az NVidia optimalizáció okozta a gondot. Bármit állítottam játékon belül, az új indításkor felrakott két dolgot a legmagasabb, talán az extreme beállításra. Amikor lejjebb vettem azt a két lehetőséget, akkor az új indításig rendeben működött. (új játék indításnál ugyanúgy visszatette az extreme állapotot)
Elsőként javaslom, hogy a játékban a grafikai beállításokban állíts be mindent low vagy mid értékekre és úgy próbálj játszani. Ha simán fut, akkor jó eséllyel csak annyit kell tenned, hogy kikapcsolod az NVidia appban az optimalizációt és manuálisan finomhangolod a saját gépedhez a graf beállításokat.
-
Gainka
őstag
Jó hir, nem tudjuk. A legjobb ha vegig zongorázod azt amit eddig összegyült. Nezd meg van e virusod, dupla kepernyő, igp tiltas, jatek ujbol telepites, shodercash mappauristes, ddu-s driver ujbol telepites, illetve redditen is olvasgathatsz masoknak hogy jött rendbe. Legutobb a direct x es feher ablak, jatekbol kidobos temara a bios frissitest olvastam.
-
Winne
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Ő harcosnak született

-
Kloss
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ez is egy hiba. Ma a squad társamnak ugyanennyi pontja volt, a scoreboard-on viszont 6900-at írt, az volt a valós.
-
yodamester10
őstag
Érdeklődök hogy lehet ennyi pontot elérni?

-
Puro
aktív tag
Hi.
Új vagyok, nemrég vettem meg ezt a részt is, de a tököm kivan vele most már, refundból kifutottam. Game közben az első meccs stabil 60fps, következő kör már 40 körül szarakodik, a gpu 99% pörög de a power meg fele a maxnak vram sincs tele, cpu bőven elvan. Ha levágok lowra minden akkor is marad ez a trágya fps, csak game restart segít. Van valakinek ötlet hogy ez mi a rák?
-
Gainka
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ja ertelmetlen dologra gondoltam.
Meg lehet vele nezni de minek, a kihasznaltsagbol is latom hogy mennyi bir a vga vagy a cpu, de rosszabnak sem mondanám mert igen ilyen téren elég jo lett a Bf 6 graf options menü, látsz mindent mit merre állits a gpu cpu-hoz.
Rendben kiváncsi vagyok rá. -
-FreaK-
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Félre érted.
Ezzel azt lehet megnézni, hogy hol van limit. Utána tudsz változtatni a grafikai beállításokon, hogy csökkentsd a limitet egy adott helyen, írja is a beállítás mellett, hogy mire van hatással."Fixalni az fps-t jatekban kell mindig, ebben nem ertek eggyet."
Téves ez is. Most mobilról nem találtam meg, Battlenonse egyik videójában megmutatta, hogy miért driverből kell. Később megkeresem. -
Pro!Petya
addikt
válasz
bager13
üzenetére
A szépséghibája csak annyi az egésznek hogy akkor a Frostbite 2 egy új motor volt és számtalan újítást hozott abban az időben. -> [Frostbite 2 Features]
(szóval nem unatkoztak akkor a devek, ma meg egy mezei skin integrálás sem megy hiba nélkül)Most mit is kaptunk 15 év után és mennyi újítással?
Azt az "apró" technikai fejlődést meg sem említem ami bekövetkezett azóta. (+AI)
Még csak a régi dolgok megtartása sem megy, csak temus módon integrálva tele bug-al. -
Gainka
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Egy igent vagy egy nemet vartam, vagy hogy felre ertem.
Tudom hogy a game mutatja cpu-gpu fps-t es kulon irta fixre erre kerdeztem ra hogy mi franc ennek semmi ertelme.
Az ilyen meres dolgokat meg szoktam nezni kivancsisagbol meg a grafikai beallitasokat mi mit állit amit nem ismerek de ettől fuggetlen erzesre es a sajat fejem utan megyek. Nekem mondhatod hogy 119 re fixaljam mert xy teszt azt mutatja ha az nekem laggos meg a 125 is, es csak a 120 a jo szamomra, vagy pl az fsr sem tetszik csak a max elsimitas. Fixalni az fps-t jatekban kell mindig, ebben nem ertek eggyet. -
vendingo
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Redsecben karácsonyig egész jól jöttek a győzelmek annak ellenére, hogy randomokkal játszottam, aztán karácsony óta zéró győzelem, csoda ha a top 20-ba benne maradunk. Korábban 3-5-10. helyezés között mindig megvolt.
A csalók is megszaporodtak, folyamatosan kis szintű level 5-20 többnyire cirill betűs nevű emberkék osztják sniperral a fejeseket.
Én ma letöröltem, ennek így nincs értelme, megjelenés óta beletoltam kb 300 órát, de 2-3 hete csak kínlódás a játék. -
-FreaK-
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Nem fixálják, nem erről volt szó, nem is lehet külön. Az csak annyit mutat, hogy mennyi számolódik a cpu-n és a gpu-n. Ha az egyik több, a másik a limitáló tényező.
Fixálni fps-t meg nem a játékban kell, hanem driverben, monitor kepfrissites alá pár fps-el, a játékbeli limiter latency-t tud okozni.
MFG (multi frame gen.) Több fps-t ad, de közben latency-t növel, tehát ajánlott nem használni.
Latency-t meg nem érezzük, hanem kimérjük. Ha ezt nem tudod megtenni otthon (amit vélhetőleg senki), akkor hagyatkozzunk a tesztelőkre, akik ezt megtették. Első körben ajánlom mindenkinek a Battlenonsense YT videoit tanulmányozni.
Majd este tudok hozni konkrét linkeket, ha valakit jobban érdekel.
-
Dtomka
veterán
Nemrég cseréltem le a monitoromat (ASUS PG 279Q) egy ASUS ROG Strix XG27ACS-re. Ez már 180 Hz-es és megszoktam, hogy az fps 100 fölött van. Nekem nem kell 300 de sajnos dlss-es nélkül az alatt van high beállításon. Input lagot nem érzem de próbálkoztam grafika beállítások módosításával, hátha találok valamit amivel a hitreg jobb lehetne. De biztosan lesz majd valamikor javítás ami javítani fogja. Más fórumon is olvasom, hogy rosszabb lett.
-
Gainka
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt kérdem miert fixaljak külön külön? Ha a jatekban fixalsz akkor mindent fixal.
-
Nekem DLSS Quality alatt szuper a multi, nincs delay.
Csak én vagyok szerencsés? -
-
Pro!Petya
addikt
"Valami itt alapjaiban van elbaszva."
Inkompetens fejlesztők buherálják a Frostbite-ot, ennyi. Régi brigádból csak az éjszakai takarító többet érthet hozzá mint a jelenlegiek összesen.
Most is elindítom, 1800-as várólista na mondom.
Mindezek ellenére frissen indítva a 4.-ik Escalation-be rak be ahol a fél meccs már lement és a vesztes oldalra természetesen.
Tegnap meccs közepén ott ragadtam a scoreboard-on ,sehova nem engedett kilépni onnan. A játék ment tovább a háttérben csak az ALT+F4 segített.
Játék végén random megáll a meccskeresés vagy csak magától átvált CQ-ra esetleg befigyel egy black screen.
New Sobek-en ha a kör elején késre váltok feldob a levegőbe és betudok ejtőernyőzni a pálya közepére meg ezer egy ilyen.
Objective-re kattintva milliószor éledek közvetlen az ellenfél elé , instant halál....vagy ennek az ellenkezője hogy elém spawnol és egy tár át megy rajta és lelő.
Mellettem 5 méterre random vagy hallani az enemy-t /tankot vagy nem.
Enged bespawnolni olyan tankba ami abban az ezred másodpercben robban fel.
10/5 nem nyílik ki magától az ejtőernyő mikor be van rakva auto-ra stb stb.
Nem is folytatom mert estig írhatnám.Változatlan HW és SW környezetben minden napra tud valami újat dobni ez a játék annyira labilis.
Üvölt a játék egy giga QoL javításért, de csak szaros skineket kapunk (már aki megkapja) ami így is már több mint elég ,de lefogadom hogy a következő BP 90%-a is azzal lesz tele. -
Gainka
őstag
Ez az egész egy rejtély, shot gunnal egy ezred mp alatt meghalsz mig most m4-el többször is elugráltak elöllem az ellenfelek miközben ment a hitreg. Befekszik az ellen egy hullába és egy mini táras pötyögtetövel kezdéskor kiszed mindenkit és neki all feljebb mikor irom hogy lelölehtelen bugfsz noob. alt f4

#10332BerserkGuts Ugy látom ez az ingyen redsec arra jo hogy elszivja a csalokat.
-
omfgk
veterán
Mouse input továbbra is nekem egy rejtély.
Valami itt alapjaiban van elbaszva.
Elképesztően élesen kiütközik ez ha BF6 után a haverokkal megyünk egy Apex-et.
Automata stukival olyan gyönyörűen lehet track-elni ,hogy beszarás. Hirtelen pro-nak érzem magamat. -
soultrapp
senior tag
Hello!
Valaki játszik laptopon?
Ki milyen beállítással használja?(multi)
Ryzen 7 7435,24gb,rtx4060. -
FaTHI
őstag
Én is végeztem a Battlepass-al most kitolom a single részt
hát ha az is ad valami extrát 
-
Gainka
őstag
Végig probáltam mindent, régi 60Hz-es monitorom van, és a vga is ezt tudja 100%-ra ezert 120 ra fixaltam grafikai beallitasokban. 100-on laggos 130 nem minden mapon van meg illetve ahol meg is volt nem ereztem a jatekban elönyét inkabb picig laggosabb volt. Probálgattam 119-et 121-5öt nekem laggosabb volt mint fix 120. Az fps növelelő csodával csunyabb kepet es kesest kaptam. Igy marad szüz alacsony grafo magas élsimitás, sajnos kell 1080p-ben mert anélkül nagyon ronda. Texturat, mesht fényt allitottam high-ra.
BerserkGuts #10329
Emlékszem rá hogy beszéltétek csak most kiprobáltam, volt sok egyshot/kill viszont fura volt néha az egy ezredmásodperces halál. Lehet igy nerfelnek hogy letekerik a ttd, olyan erzes a sok tunkerolás után. -
Dtomka
veterán
Az inputlag csökkentésére keresgélem a megoldást. Az olvastam, hogy az AMD FSR bekapcsolása is okoz(hat) késleltetést ezért off-ra tettem. Dlss sweaper-rel kisérleteztem, hogy módosítom a verziót 310.5 -re (DLSS 4.5) illetve nvidia appban az M presetet de elég nagy teljesítményvesztéssel jár a 3070 -en.
AI a 3.7.10 et tanácsolta és E presetet a 30 -as sorozat-ra az az ideális.
Az E preset nem rossz mert a teljesítmény és a képminőség is rendben van, elfogadható.
Próbáltam a K-t és M -et de ezek inkább 40 és 50 -es sorozatú gpu-knak kedveznek.
Van köztetek aki jártas ezen a téren? 3070 -re melyik a legjobb?
Köszi előre
A DLSS 4.5 szörnyen fut az RTX 3080-on 12GB-os Red Dead Redemption-en - YouTube -
Winne
nagyúr
Ki se volt kapcsolva a gépem napok óta, de ma nem indul a gjáték a secure bootos szar miatt. Nagynehezen ezt leküzdöm, erre most meg azt írja ellőrizzem a netemet, mert nem tud kapcsolódni a szerverekhez. Dik
-
gyorsan elment kedvem redsectől
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
No meg lehetne mondjuk fegyver/jármű is, mint a 2042-ben.
-
-
Hedon
tag
BF6-ban hogy járok jobban?
MFG off:
CPU 125 FPS a program beépített overlay-e szerint
GPU 125 FPS
Vagy
MFG 2:
CPU: 153 FPS
GPU: 115 FPS
DLLS 4 qualityban játszom 4K-ban, FPS 157-re limitálva -
ProEvoFan
nagyúr
Uh, nehéz szülés volt. Meglett a fullos battle pass. [kép] Kb 170-180 óra volt....ez kibaszott sok(k) idő.
-
Gainka
őstag
Olvasom csináljátok ezeket a feladatokat, na csak rá kattintok én is mi a helyzet (challenge) 2 zöld bigyó felette 10 kill shot gun, na jo kis mapok had menjen. Amit észrevettem 3 mapon keresztül, hogy ha nem lövök elég pontosan vagy nem hal egybe, akkor sokkal hamarabb halok, mintha én is gépfegyverrel lennék. Kicsit olyan erzesem van most hogy megfelelö találat után server eldönti ki hal meg és a shotgunra ez jo rövidre van csavarva. Persze nem nagy minta ez a 3 map, viszont igy is meglöttem ugyan azt mint géppityuval.
-
JSaN
addikt
Igen, de akkor meg kell venni rendes penzert, de ha most ki tolom valahogy akkor meg lesz a BP coin amibol meg lenne a kovi season.
Persze nem maradok le semmirol, eddig sem hasznaltam semmit belole, BF2042 skinek a legjobbak, illetve fegyver skinbol is kek naval mindenen azt jovan.
-
dudu5130
őstag
Sima liba
-
-
Beaumont
aktív tag
Hétköznap maximum 1-2 óra játék naponta, de voltak kimaradó napok...
Hétvégén változó, de ilyen max 3-4 óra játék/nap.
A challengek közül általában 7-8/10 van készen minden hétről. Egy-két gauntlet/BR-t is megcsináltam, a többit a megfelelő kaszttal hoztam le. Kicsit bénázva/anyázva persze.
Nálam a main karakter a support. A sniper/assault nem feküdt annyira, az engineer nem volt rossz, ha jó a csapat persze...
Annyira nem volt vészes, mint ahogy az elején gondoltam. Több játékkal lehet hamarabb is meg lett volna. -
JSaN
addikt
válasz
Beaumont
üzenetére
Hogyan csinaltad meg a BP-t? Minden heti chalanget meg csinalsz meg orba szalyba megy a multi?
En a gauntlet es battle royalt kerulom, ez miatt a heti chalange is csak felig max 2/3ig tudom megcsinalni, tulsagossan gorcsolos az egesz. Az hogy a 30-40 perces multi jatekokert (conquest, escalation, brekhtroght) jo helyezettel is (felso negyedben vagyok mindig) ennyire nem jutalmaz a jatek BP pontal az valami frusztralo, jo ha 1 pontot ad.
Még 25 pont kene, de masfel het alatt az eselytelen. Fizetni nem fogok.
Ezzel azt ertek el hogy S2-t meg se veszem. Estenkent tolok 2-3 mecset es nyugi van. -
nincsnév007
addikt
küldetéseken kívül lehet még kicsit gyorsabban farmolni a battle passt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Készítek még egy fullos konfigot rivához ami mindent is mutat fél képernyőn.

Tudom hogy a game mutatja cpu-gpu fps-t es kulon irta fixre erre kerdeztem ra hogy mi franc ennek semmi ertelme.

FollowTheORI