Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
visszavonom, lehet tényleg javították.
-
boogie84
veterán
Revive javítva, talán a hitreg is. Vagy csak jó volt most a ping..
Nem rossz egyébként, de ez csak infantry only... 
Csak a lerakott hordóknál lehet felmelegedni amikben ég a tűz. -
boogie84
veterán
Külső kempereknek nem biztos, hogy nyerő lesz a hideg.

-
Bennyboy
őstag
Fasza, h néha bebugol a menü és konkrétan nem lehet elindítani a gamet.
Nagy tudás kell hozzá, h az alapból szar menüt mégjobban elrontsák.
-
nincsnév007
addikt
csak ez az egy pálya havas?
-
nincsnév007
addikt
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Látszik, h mennyi kellett belelőni, h meghaljon, végén kiírja, a számla végét. Én innét látom a javulást.
-
CptAdamica
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mondjuk, ha a warzone vs redsec érdekli és te rávágod, hogy PUBG, akkor ez már kicsit ilyen vallási vita.

Amúgy tényleg menő lett ez a havas pálya, nem számítottam rá, hogy ennyire jól megcsinálják.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Ide a fehér soldier skinek kellenek, nato-nak vannak jobbak ezen a téren. Amugy vigyazzunk ezzel a kijelentessel hogy a hitreg biztos javult, mert sok playernek nincs full hp-ja, sokan nem tudjak meg tuzhoz kell menni hogy gyogyulj
De majd meglesem mas mapokon is mi a helyzet
-
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság

-
Mivel szeretem a havat, így a havas pálya könnyen levett a lábamról, de ettől függetlenül is jónak tartom, jól néz ki. Kár, h a folyón a jégre nem lehet rámenni.
Hitreg viszont végre élhető. DS-IARel toltam egy körte. Kb 50mre 6 golyó elég volt, de volt, h 30as tárral 3 embert kiszedtem és még a 4. is kapott belőle. Közelharcban is látványosan jobb lett, végre nem féltárat belepumpálok a játék.
-
-
Enigma1945
őstag
nagyon jó lett ez a téli map

ha sokáig vagy kint a hidegben akkor életerőt veszítesz, és nem gyógyulsz még a medictől sem
tűzhöz kell menni
a fegyver, meg a kijelző is havas lesz
a hitreg is javult szerintem -
q13579
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Pontosan... Jelentős része borzasztóan nagy hulladék. Épp a minap volt egy eszmecserém a kollégákkal, ahol kifejetettem, hogy az egyetlen értelmes fórum ilyenekre (sok más mellett) a PH. Az igazi, hamisítatlan, régivágású fórum.... Sokan sajnos nem is hallottak róla, de lehet jobb is ez így

-
omfgk
veterán
K/D most mitől változott?
-
Lendova
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Tegyél magadnak egy szívességet és hagyd a fenébe az össze gaming csoportot Facebook-on.
-
Eversmann
aktív tag
Kint az update, 10,2 gb
-
válasz
abridabri
üzenetére
A múltkor volt egy vitám a facebookos csoportba, mert kérdezte valaki, hogy melyik a jobb BR a warzone vagy a redsec, mondtam neki hogy egyik sem BR, a battle royale az PUBG és pont. Erre közölték velem, hogy teljesen hülye vagyok, mert a PUBG-vel már nem játszik senki. Ránéztem most a számokra, nyilván csak steam stat van, mert azoknak nem érdeke titkolni a számokat, és hát elég beszédes. Én a magam részéről még ma ránézek a bf6-ra az update miatt, de számomra vállalhatalan a hitreg, az egyik lobbyban ha mellé lövök is beadja, a másikban 6 fejlövést sem regisztrál. Lehet itt fanboykodni meg jönni mindenféle elfogult véleménnyel, de ez a rész is addig volt hypeolva, míg az emberek nem játszottak vele több 10 órát, most már kezd mindenkinek világos lenni, hogy ez is egy fos, pont mint a cod, csak ez másképpen fos. Pedig én őszintén reméltem, hogy ez lesz az a játék, amivel simán lehet lenni majd pár évet, beismerem tévedtem. Mondjuk az is igaz, hogy a BF-ben a multi a lényeg, nem a BR, de a számok magukért beszélnek. És még valaki elkezdene nagyon ventillálni meg személyeskedni, ez a saját véleményem, a számok meg csak száraz tények.

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Annyira ne remegj érte, jelenleg 10-ből 9 rakétádat simán kivédik ezzel a járművek.
Konkrétan 10x hatékonyabb az RPG7, ami mindig oda megy, és mindig talál ha jól célzol
-
nincsnév007
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
az elején némelyiket. most az m136 at akarnám, mert csak be kell mérni a repülő helikoptereket és le lőnni, de ez a szar nem számolja.
-
rottenbull
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Es ha felodod akkor hasznalnad is? Nem igazan van ertelmes kozottuk.
-
nincsnév007
addikt
elhiszem hogy vannak emberek akiket érdekel ez a challengezés, de azt hogy még ráadásul challengeket kell megcsinálni hogy fegyvereket oldj fel, és még nem is működik mindezt 40k-ért az teljesen abszurd.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Menü fps korlát az minek? A globális fps korlát is vonatkozott rá eddig.
Inkább a háttérben futtatott pályát szedjék ki a menü mögül, hogy a proci meg a vga ne tekerjen 100%-on a menüben is. -
boogie84
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Nem, de fene az amerikaiak pofajat h este eu szervereken jatszanak. Direkt a kis pinges szerveren kezdek jatszani, meccs kozben nezem h 100-130-as a pingje a jatekosoknak. Nem segit az amugy is 💩 hitregen.
CptAdamica
Zsenialisak a fejlesztok. Imaba kellene foglalni a nevuket h javitanak vmit a betaban amit tesztelunk.
Ugy kiadni egy jatekot h menuben 100-on teker a gep.... -
CptAdamica
veterán
Ja, amúgy ne ijedjetek meg, ha PC-n a menüben és a firing range-en kevés az fps, jött menü fps korlát a beállításokba.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Pár furcsaságba beleszaladok néha, nem tudom egyedi vagy másnak is vannak ilyenek:
Van, hogy elfogy a VRAM, a játék beállításaiban még messze van a vége kb, 8 GB van kihasználva a 16-ból, viszont az Afterburner szerint 15 felett. Ilyenkor belassul a játék, a korábbi 120-130 fps helyett van 60-70. Ez map váltáskor fordul elő és restart után minden fasza a következő 2-3 körben.
Néha a többi játékos karaktere olyan, mintha papítmaséból lenne hajtogatva. Tehát pl a fejük olyan mint egy lufi, amire csak rá van nyomtatva az arcuk. Először azt hittem, hogy itt is kezdenek bejönni a COD-os beteg skinek, de nem. -
-
Gainka
őstag
válasz
abridabri
üzenetére
Ez a hátránya hogy minden meccsre uj emberekkel indit egy szerver, nem tudsz 5-20 emberrel vegig tolni egy estet mint Bf 5-ben számomra ez a legnagyobb negativum. Szoval nulláz aztan össze szed igy volt hogy Firestorm-on nem jöttünk össze mi sem és tele rakta bottal. Mint irtam fentebb nem is toltak olyan rosszul, csapattars nem jött eleszteni a bot kétszer is.
-
laragirl83
őstag
válasz
meszike91
üzenetére
Perpill a regbuhera megoldotta, azóta nem hasalt el.
Power limit nálam default, és a max boost clock is alacsonyabb mint gyárilag, igaz kicsivel csak. Illetve egy kis UV is van kártyán.
Mindettől függetlenül, utolsó update óta kezdődött a dolog (game update).
Vagy maximum win11 updatre tudnék gondolni, mert semmi más nem változott rendszerben azóta.Illetve ami most eszembe jutott, azóta jött ilyen error hogy az XeSS-el fut a game. Lehet ahhoz volt/van köze.
-
Hánykor jön ki az update?
-
Micsurin
nagyúr
Változtattak valamit?
Konkrétan mintha alig lenne hitreg... lövök és semmi, konkrétan nulla. Pedig látni az animációt, de egyszerűen nem regisztrálja. Ez ebben a formában egy gözölgő fos, kár volt érte egy petákot is leszurkolni.
-
Amúgy mi történt ? Botok játszanak már csak ??
-
-
meszike91
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Áramfelvételi korlátot maxra emeltem, a gpu frekvenciát pedig AMD-s gyári értékre. Így nekem megszűnt. A reg buherálás nekem nem oldotta meg.
Elvileg túl magas órajelre enged boostolni, az okozza.
-
Winne
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez engem nem talál meg sajnos. A gunnernek kell beállítva legyen, nem elég, hogy nálam az van beállítva, ha nem én vagyok a gunner, ugye?

-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Kiírja, h melyik-nél csak az említett módon lehet csinálni, de általában nincs ilyen módkorlátozás.
-
Lehet vótmá (akkor sorry), de csak Battle Royale illetve Gauntlet móddal végig lehet csinálni a Battle Pass-t ?
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
na igen nagy para nem a játék lesz a fő cél hanem más érdekek és le fognak xarni nagy ívből majd ai megoldja
-
válasz
CptAdamica
üzenetére

Az fsr4 miatt megérte, mindegy mibe került.F_Zolee: arról nem beszélek.

Amúgy 520 volt az 5080, aránylag jó áron vettem, 5 év garival.
A 4080-ra is van még több mint egy év gari, ha 3-320-ért elmegy, akkor azért nem annyira tragikus a helyzet....nem mertem várni, mert eltolták az összes megjelenést, meg szerintem drágulás is lesz.boogie84: dehogy, dlss quality, 3440x1440.
Kipróbáltam a 4x FG varázslást, 400 fps-em volt, semmi hátrányát nem éreztem, de elvből nem használom, csak kipróbáltam. -
kzolee216
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Nekem megjelenes utan csinalta ezt. Kartyam UV-val fut, adnom kellett neki egy kis kakaot. (Tul keves feszt adtam neki, de azota se jott elo a hiba) Akkoriban naponta 1x dobta.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Holnapi patch.
PlayStation 5 -> 5.6 GB, version 1.000.008.
Xbox Series S -> 9 GB.
Xbox Series X -> 12 GB. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én pénteken váltottam 4080-ról, 5080-ra, eddig volt 120-130 fps-em, most 140-150....nincs katarzis, de tudtam, hogy nem lesz.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A nemzetbiztonsági kockázattól kezdve már mindent mondtak a hír után.
-
Kiderült, hogy csaknem teljes egészében arab tulajdonba kerülhet az Electronic Arts a rekordösszegű felvásárlást követően
Na most ez jo vagy rossz lesz
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
mese habbal ez egy csaló de olyan aranyos naív vagy hogy az hihetetlen
még aimbot is van elég gusztustalanul csávókám meg van amikor meg se mozdul vagy jobbra balra mozog de a bot célzás miatt végig nyíl egyenesen táraz 1:16 1:05
figyelj nekem is így működik ha bekapcsolom csak unalmas így játszani
-
Új skin

-
xavix13
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem voltam még gép közelben azóta, este tudok próbálkozni, de roppant érdekes és bosszantó. Nem is játszok semmi mással, csak ezért újít az ember vgat és a sz@rakodás megy. Neki is rx9070xt lett? Lehet a win reinstall előtt visszapróbálom a 1080-at, hogy tényleg a 9070xt neki a nyűgje.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Jónak kell lennie. Nekem is működik azóta.
-
xavix13
őstag
Kicseréltem a gtx 1080-at egy rx9070xtre, de azóta nem hajlandó elindulni a játék. Sok időm nem volt még tesztelni, de a dota és a gta 5 elindult rendben. Ddu-val lepucoltam a régi drivert felraktam az AMD-t, újra telepítettem a játékot teljesen, de semmi eredményre nem vezetett. Elindul a játék, 1 mpre látszik az ablak, majd hibaüzenet nélkül bezárul. Secure boot be van kapcsolva, meg hát eddig ment hiba nélkül... Este megprobálok egy teljes win reinstallt is, de találkozott már valaki hasonlóval?
-
Sz. Géza
senior tag
Valaki játszott már a "Gulf Of Lyndon" pályán?
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Rá van állítva az egérre és mindig véletlen megnyomom azt a gombot és általában mindig a legrosszabbkor. Nem tudom levenni róla.
PS5-ön tolom.
-
Az miért van, hogy az egerem gombjáról nem engedi kivenni az egyik gadget használatát?
-
Kb

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Nekem ajánlottak megoldást rá. Keress utána.
-
laragirl83
őstag
Hmm legutolsó update óta hébe-hóba ezzel a hibával elszáll game...
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
á ilyen név-vel ő a Boss
-
Winne
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Teljesen fel vagyok előtte és utána is, arra csend lesz itthon.

Kérdés:
1. itt van valami oldal, mint anno a Battlelog, amin meg tudom nézni magam, hogy melyik fegyverrel vagyok hatékonyabb?
2. tankra van valami fejlesztés, hogy lássa/spotolja az aknákat, ha közel megyek? -
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kipróbáltam a bétát nem volt annyira nagyon rossz de nincs arra időm h órákig nyitogassam a ládákat aztán lelőjenek a végén. Ebbe néha belépek pár kör tudom mire számíthatok lövöldözgetek aztán annyi

-
-FreaK-
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Pedig az, van egy trükkje azért. A recoilt úgy tudod könnyen kontrollálni, ha lövés közben jobbra oldalazol (D). De amúgy a setup is sokat számít. Ezt nézd meg:
Watch This to Become a TR-7 God: Recoil
Control. Builds & True Mastery -
Gainka
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Megértem de sajnos keves olyan fegyver van ami igy elég erös és használható is. Mentem két kört, két kedvenc fegyó mind kettő 40+-os tárral és nem tudom lelöni velük az ellenfelet. Vagy valami el van állitodva vagy nem tudom. Recseg a hitreg rámnéz lelő.
-
Lendova
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem rossz egyébként, de ez csak infantry only... 
A/D vagy nyilak és space.

Vannak még...
(BF6-ra nézve) Nálam is kb így kb alakul.

FollowTheORI