Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Mondjuk a BF szeria rég nem tudja a hűha faktort.
Mint amit a BC2 és a BF3 tudott.
Talán ez a rész hozza a kötelezőt, és ennyi. -
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Ha jól tudom mától ingyenes pár napig a BF6 néhány multis funkciója. Vasárnap raktam össze az új gépet, és egyenlőre steam ről töltöttem le a RedSec-et. Ehhez a próbához le kell szednem mást is? Vagy a játékban megnyílnak automatikusan a RedSec fölött multis funkciók?
-
@rglaaf
veterán
Egyetértek a szerzővel minden idők leghitványabb játéka a játékélmény nulla grafika szánalom mondjam még? Minden részt előre megvettem, ennél elmaradt a lelkesedés végül ugy érzem jól döntöttem el kell endedni igaz a warzone vagy mi a retek alapján nem vonz a főjáték ez a sokadik hozzászólásom egyben búcsúzom jó játékot akinek bírja a gyomra. Irány a BF....

(Szerk) oppsz rossz topic
-
taknyí
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Egyetértek a szerzővel minden idők leghitványabb játéka a játékélmény nulla grafika szánalom mondjam még? Minden részt előre megvettem, ennél elmaradt a lelkesedés végül ugy érzem jól döntöttem el kell endedni igaz a RedSec vagy mi a retek alapján nem vonz a főjáték ez a második hozzászólásom egyben búcsúzom jó játékot akinek bírja a gyomra. Irány a COD....

-
-FreaK-
veterán
mi a fene csinál egy ilyen ~1mp-ként előforduló pittyegést a háttérben? másodjára van, rohadt idegesitő. Hostoltam egy szervert, amiről kiléptem és beléptem sima játékba. Lehet az csinálja?
-
Dave567
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Mert Trial........
-
Dave567
veterán
Köszi.
Bár Gauntletbe esélytelen az NVO, túl lassú.. A Kord az jó lenne, ha nem kellene pumpálni az ellenfelet.
Más: Ez egy hulladék játék, tudom mennyit fikáztam a BF3-at, ilyen semmire kellő Hitreg miatt, ugyan az.
Holnap ránézek az MP-re mikor ingyenes, de ha nem lenne a BOT-os/playeres tutorial játékmod, tuti nem játszanék vele.
Ilyet össze hozni ennyi év kihagyás után, mehet ez is a COD után.... -
-
Gainka
őstag
Megvett a feelingje, hegy belsejébe rejtett "erdőditmény" rácsok, ki-be járatok stb, persze igen a darálos fajtábol való, de legalább nem csillivilli cucc mint ez a frissen locsolt golf pálya. Vajon mennyi esély van rá hogy egy összecsapás egy golf pályára essen, lehet fura de nálam ez teljesen kiverte a biztositékot.
Ja várj tuti valamelyik amcsi fönök kivánsága volt aki a haverokkal golfozni szokott...
-
Gainka
őstag
Az persze, szerintem ha ezek igazak akkor ez a Bf 6 inkabb lesz egy indentitas vesztett ri...c, mint sem egy uj jatek. Szerintem mindenki jobban birna ha uj egyedit maradandod alkotnának. Én remélem egy régi map se lesz már, ha igen, akkor esetleg a Locker vagy Zavod, azoknak van melysege komolysága méltó egy Battlefieldhez nem ugy mint ez a golf szar.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De hát ezt már hónapokkal ezelőtt lehetett tudni, még a játék meg sem jelent, akkor mondták....emellett még a propaganda map rémlik és még egy harmadik.
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez jó
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Link és megmondjuk

-
TTK szerver függő

-
- = Zk = -
félisten
valóban jól láttam a neten, hogy jön egy Grand Bazaarhoz hasonló map?!
-
omfgk
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Ha minden golyó talál ugye.
Mert az elméleti TTK meg a gyakorlati nem ugyanaz.
És az elméleti TTK-ban a TR7 a legjobb. Ahhoz meg sok sikert ,hogy valaki megtartsa azt a recoil-t.
A pro-k, semi auto-ban használják.
De ahhoz veszett gyors trigger finger kell.800 rpm, szóval 13-14 klikk per másodperc. Nekem talán a fele összejön.
-
válasz
Zolee11
üzenetére
Én a slideot meg crouch sprintet kivenném a játékból úgy ahogy van. Ugrás után meg legyen jó nagy bünti a célzásban akár egy másodpercig is. Már ez sokat segítene. Abban is teljesen igazad van, hogy súlytalanok a fegyver kategóriák, de ezen azért nehezebb lenne jóval változtatni.
-
Zolee11
senior tag
BF3 után én is elkezdtem játszani, amikor időm engedi, hááát, vegyesek az érzések. A Sniper tömeg tényleg túl sok, de ahogy előttem írták, vissza lehet nekik vágni néhány fejessel.
Engem más dolgok "zavarnak" inkább. Pl. a fegyverek kategóriája kb semmit nem jelent, az SMG ugyanolyan súllyal dolgozik mint az LMG, járműről, vagy kézi fegyverből bekapott találattal is úgy pattognak tovább mintha csak egy lepkef*ng érte volna őket. A fizika törvényeit teljesen mellőző módon lehet rángatni a célkeresztet, azaz a felszerelést, egyesek úgy tolják mint a speedezett antilop egy tripla kávé után, és ehhez még úgy csúszkálnak is, mint a szán a havon. Ezzel azért illene valamit kezdeni így 2025-ben, persze ez egy játék értem én, de akkor is. (Erre ott a Quake III
)
De az is zavaró nagyon, hogy fedezékbe bújva, csak ki akarsz kukkantani, de feláll a karakter, vagy csak elbújni szeretnél, de picit oldalazva "hirtelen fellépsz valami oltári magas" izére, és nem sikerült fedezékben maradni. -
Gainka
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hétvégét lezárolag akartam is irni én is, hogy valami csak lessz mert egesz meccsen az anyukázás megy a sniperek miatt, vissza allitottam chat ablakot ezzel volt kb tele, (e miatt). Az uj mapon a foldig rombolt házakkal foglalni rendesen kihivás, igy kb marad a középső pont-ert küzdelem javában. Nem baj hogy van rombolhatoság csak a mapokat ugy kellett volna krativan összeallitani hogy azert gyalogosan is lehessen, úgy nehez hogy a dombrol látnak és kilönek mert nincs fedezek. Fura egyszerü butasagok ezek erthetetlen.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
A hegyen is ki lehet őket lőni (válts te is scoutra). Nem olyan könnyű, de néha sikerül. Az ilyeneknek úgy lehet letörni a szarvát, ha 2-3x kifekteted őket egymás után.
Ha meg elérhetőbb helyen, illetve közelebb vannak, akkor rpg az arcba; az mindig jól működik sniperek ellen. Egyébként meg ha nem csak ész nélkül szaladgál valaki, egy idő után kialakul egyfajta "awareness" a legtöbb mapon az emberben, és tudni fogja, hogy általában hol vannak, onnan mely spotokat látják be leginkább a sniperek, és ennek megfelelően fog mozogni. Firestormon azért lehet sunyulni a tereptárgyak, épületek között. Roswellen már nem igazán, az egy valóban gyalázatosan szar map minden szempontból. -
boogie84
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
"szerintem ebben a játékban nincs balance"
Egyetértek.
32v32-ben amúgy is nehéz az embereket egy irányba terelni, és valszeg egy a CoD-ban jól működő SBMM-hez (nem keverendő össze az EOMM-mel) hansonló sincs. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Meg az ilyen pályákon tele vannak a magas épületek tetején is. Szerintem is túl sok.
-
Enigma1945
őstag
játszhatatlan ez a játék a sok sniper miatt.
konkrétan nem tudsz elfutni sehová, mert mindenhonnan rád látnak.
ott van pld a firestorm, a kezdő hegyről szednek szét, mozgás közben, ami ugye nekünk red zone
kéne a sniper limit erősen.
helizni se lehet, mert már a bázison be vagy fogva, felszállni nem bírsz, nem hogy tankokat vadászni
én most pihentetem, megyek játszani a régi bf címekkel, mert szerintem ebben a játékban nincs balance -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Értem, de például egy PS Online ID nem ártana hozzá gondolom. Mert nekem a játékban be vannak kapcsolva a dolgok és mégse találom magam a tracker.gg-n. Ha jól láttam a PS menüben, valami ~2 rugó csinálni egy Online ID-t, plussz félek hogy elcseszné az eddigi eredményeket és elvesznének vagy sérülne az eddigi progress mert Online ID változtatásnál (mondjuk ez létrehozás lenne) ez a rizikó mindíg meg van, fel is hívják rá a figyelmet.
Úgyhogy lehet hogy inkább hagyom, majd a következő BF előtt csinálok egy accountot
-
Franklin
addikt
Holnap kezdődik az ingyenes hét, Redsec-nek fel kell lenni telepítve hozzá és csak 3 map lesz elérhető: Blackwell Fields, Siege of Cairo, Eastwood, 5 játékmódban.
-
-
Dave567
veterán
Assaultnál melyik a best weapon? Scarl az nagyon tetszik, de közelre lassú nagyon.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
whiteman0524
üzenetére
Nem kell semmi ilyesmit csinálni, ha nyilvánosak az adatok, akkor automatikusan megjelenik itt minden.
-
A másik kérdésem az lenne hogy ahhoz hogy a https://tracker.gg/bf6 oldalon megjelenjenek a statjaim, a játék beli beállításokon kívül (adatmegosztás + publikus profile) az oldalra is regelni kell és össze kell hogy kössem a PS accountommal?
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Szerintem is. Nyilván sok szempontból a CoD-ra hajaz, de közben sikerült megőrizni a Battlefield-identitást is. Nekem így kb. 90 óra magasságában az egyetlen igazi seggfájásom az talán a mozgás, jobban örültem volna ha a BF4-re hasonlít e tekintetben a játék, csak rendes vault-tal. Ezt a becsúszást meg el kéne felejteni, én is sokat csinálom, és kajak utálom magam közben.

-
-
BandiHUN
veterán
válasz
whiteman0524
üzenetére
A loadouts alatt rámész a kívánt kasztra, beállítod a kinézetet+ fegyvert, és bal alul lesz valami olyasmi, hogy set as default character vagy mi, arra rányomsz. Utána persze megváltoztathatod, de a profilon az marad, ahogy rányomtál.
-
Biztos volt már, de a Profil oldalon hogyan lehet karaktert váltani? Nekem megjelenés óta egy sniper jelenik meg pedig 99+%-ban Engineerrel megyek
PS5-ön játszok amúgy. -
Gainka
őstag
válasz
meszike91
üzenetére
Redditen videokartya tuningot irnak, oc-s a kartyad? Lehet kicsit visszabb kene venni, vagy amit en is tennek, szetszednem a gepet elemeire es ujbol összeraknak, egyszer mar volt nekem is ilyen, irtak is többen hogy ez segithet, nincskolcsonben havernak egy memoria, ihy ki lehetne lőni azt is, ujbol pasztazni a procit ilyesmit csinalnek. Ha nem megy tuning piszka visszabb venni topikjaban segitenek.
-
Pro!Petya
addikt
Akinél a DLSS használata még mindig okoz "VHS" csíkozódást, az kapcsolja ki a Reflex-et.
Kipróbáltam működik!
-
F_Zolee
nagyúr
Játszanék kicsit erre nem hibaüzenetet dob csak. Updatelt valamit...
-
boogie84
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Magyar nevű botokkal már találkoztatok?
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nem lehet hogy anonymous módban játszanak akikre gondolsz? Nem az igazi nick nevükkel jelennek meg. Olyan nincs hogy bot de mégsincs odaírva a neve után. Mi értelme lenne?

-
Lendova
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Van ilyen profil, alaposan utánajártál.

-
-
Laraxior
titán
Most nezem, jövő héten (~egy hétre) ingyenesse valik a game? Akkor aztan megint lesz queue...

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
-
Gainka
őstag
Értem, szoval ha valaki megmutatja hogy lehet jo kört menni tankkal nem csak a map szélén kempelni akkor jönnek a kifogások, nincs akna meg ilyesmi.

#8325sixpak
"Ezzel most mit bizonyítottál" Azt hogy betudok linkelni egy YT videot.
#8327bul07
"Gyenge ellenség" Látom ránéztél a hozzászolásokra és megtaláltad a hozzád illöt, mondok én erre valamit: "idöben lelött ellenség". -
Pro!Petya
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Scoreboard tisztán mutajta kik a botok, legyen bármilyen neve.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
kikapcsolatam én is és akkor mi van akkor azt fogja írni a keresőben
botokat nem mutatja csak ha játék közben rámész welcome
-
bul07
nagyúr
Gyenge ellenség ellen van jó kör.
Egy aknát nem talált egész kör alatt, most komolyan ahhoz nagyon gyenge ellen kell hogy legalább az aknákat ne szórja ki, főleg a kereszteződésekbe vagy töltő pontokhoz.Nagy számok alapján, aki sokat játszik az előbb utóbb hoz egy jó kört.
Én gyenge gyalogos vagyok de néha megesik hogy rambóként tudom osztani, egy egy periódusba, aztán meg én halok még ha mellém lőnek már akkor is. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Honnan veszed hogy nincs olyan játékos? A játékon belül kikapcsolja az adatok megosztását, esetleg még streamer mód és azért nem találod meg. A botoknál mindíg oda van írva hogy "bot".
-
-
Enigma1945
őstag
0% hp.. hm de ismeros valahonnan.. oh yes BF3
-
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Hidd el mindig ez a cél, csak sajnos kevésszer jön össze.
sixpak: Tudom, engem is zavar hogy tegnap is azt tapasztaltam boldog-boldogtalan sniper fegyverrel rohangászik az enemy csapatban.
Viszont az előző témára visszatérve rohadt dühítő hogy szerintem az rpg-n kívül egyik anti vehicle rakettya se éri meg, pedig tökre vártam hogy feloldjam őket azt hittem OP lesz, erre lassúak cserébe gyengék is. Viszont a pressure mine, na az tényleg OP ha az ember tudja hova érdemes lerakni. Rendre olyan jókat kuncogok, amikor látom, hogy egy egész sqaudnak sikerült ráhajtania :') -
válasz
VágniValó
üzenetére
Persze, mindenki kedvére nem lehet tenni, én nem is sírok emiatt vagy csak ritkán.
Amúgy egy dolog öli meg a tankozást és persze az egész játékot, az pedig a nyitott kaszt/fegyver rendszer.
Aki azt kitalálta, annak életfogytig faszkorbács.
Értelme semmi a kasztoknak...ezeket a boostokat hagyjuk inkább. -
Anti vehicle fegyver nerf nagyon nem lenne jó. Hidd el az rpg-t leszámítva mindegyik egy használhatatlan szutyok. Igen az rpg jót sebez de az első sikeres lövésem után bárhogy helyezkedek szinte mindig kirektel a tank.
Ok a pressure mine tényleg erős aláírom, de azt se nerfeljék
-
bager13
senior tag
Látom már, hogy hol beszélünk el egymás mellett.
Én Conquest módról beszéltem az előző HSZ-ben.
Bár tegnap ittam pár sört, de azért csak nem halucináltam a dolgot. Random idegennel sikeredett ez is.Rushban azért nyilván nem így van. Egyszer, ha sikerült ezt összehoznom. Nagy százalékban, ahogy te mondod elég hamar szétkapták alólam a szekeret.
Conquestben elég jókat lehet vele menni, persze nem olyan, mint a pl. BF3-ban
-
bul07
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Ha a hordával mozogtok és meg se próbál a jármű megvédeni egy adott pontot akkor nem is fogják kilőni
Na de ha aktívan támadják a pontot biztos hogy nem éli túl.
És úgy kell ezt nézni hogy lövik is a járművet és el is találják, az nem játszik ha nem is lőnek rá, és el se találják, akkor persze hogy nem szedik ki
-
válasz
bager13
üzenetére
"Persze ehhez jól össze kell dolgozni."
Lol, faszságokat én is tudok mondani.

Mesélj még valami okosságot.
Mit dolgozol össze a haveroddal, ha soha nem látott mennyiségű (és hatékonyságú) anti vehicle eszköz áll rendelkezésre?
Ha 5 (öt!!!) engineer szerel folyamatosan, megállás nélkül, akkor sem fogod túlélni, esetleg nagy szerencsével, ha sikerül visszavonulnod.
Nekem 100x volt olyan, hogy hegesztettek 5-en, de egyszerűen kevés az is, ha már 2-3 ember a 20-30-ból kinézett magának, akkor véged van, szerelhetnek 20-an is.
És nem enemy tankról beszélünk, csak szar gyalogosokról.
Ettől függetlenül én elvagyok a tankba, minden részben tankoztam, de aki nem látja, hogy az előző részekhez képest milyen lett a járművezés, az vak vagy fogyatékos.
Emellett a pályák kialakítása sem igazán kedvez a járműves matyiknak.
Elhiszem, hogy te meg a random haverod tank killing machine-ek vagytok, de az 100%, hogy a meccs 90%-ban bújkáltok és/vagy botok ellen toljátok.
A megoldás: a sok fiszfasz anti vehicle szarságot nerfelni, jármű csak belső nézet és mindkét oldalnak legyen tankja, akkor eljátszhatnának egymással a járművek, nem gyalogosokra kellene vadászni lesből.Edit: mindig elfelejtem, attack/defend módról beszélek, a körbe-körbe futkozós cirkuszról nem tudok nyilatkozni.
-
Pro!Petya
addikt
Érthetetlen számomra hogy kaptok ennyi botot, nekem a ~200 óra alatt egyszer írta ki hogy lesznek botok a meccsben végül addig nem indult el míg fel nem töltötte normál játékosokkal.
(bár így utólag belegondolva akkor lehet jobban is jártok
)#8312Enigma1945
Detto!
-
turho
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Majd lesz az 20 Euro is, addigra ki is forogja magát.
-
Fitzgerald
veterán
Steamen, EA Play-en -15% off a játék, és szerintem ez a legnagyobb mértékű leárazás, amit idén kapni fog.
-
Sz. Géza
senior tag
Egy dolgot sokan elfelejtenek: a mai játék mennyivel részletesebb a korábbiakhoz képest.
A gyalogság sokkal jobban el tud rejtőzni a járművek elől. Akár egy 5 méterre lévő bokorban is lehet, te nem fogod észrevenni.
Egy BF2-höz (én azzal toltam legtöbbet) képest a járművek túlélési esélye mára nagyon csekély lett. -
Gainka
őstag
Itt a lényeg, lehet sokszor kiszednek de ha nem mész be soha a sürejébe nem "tanulod, szokod, jösz rá" hogy is van az.
Igy voltam ezzel én is Bf 4 Metroban, amig nem mentem bele ész nélkül nem jöttem rá hogy hogy van ez, utána idő kérdése volt és ment nekem is, igy tudsz szintet lépni, ez fog siker élményt adni nem a biztonsági játék amiböl jön a sok csalodás, "pedig en vigyaztam, de még is kiszedtek, gyenge a tank" (kitalált példa).
-
bager13
senior tag
Nekem majdnem minden nap van olyan, hogy beülök gunnerként egy random mellé tankba. Megyünk előre, foglalunk és több, mint a fél meccsen életben vagyunk(van, hogy végig) 50 plusz killekkel.
Persze ehhez jól össze kell dolgozni. De ha ez egy randommal is megy, akkor haverral meg pláne...Biztos nem ugyanazzal a játékkal játszunk.

-
bul07
nagyúr
Hát inkább úgy fogalmaznék, ha kicsit is képbe van a gyalogság akkor nincs esélye járműnek legyen bármilyen jó a tankos(meg a páncélos AA-ba ülő hogy mennyire tudja mi a dolga)
És nem arra értem ha százan javítják mert épen van olyan feladat van és semmi mással nem törődnek a gyalogosok, csak mennek a feladatra és javítják, akkor persze hogy nehéz kiszedni
Egyszerűen egy tank nem bír el pár darab gyalogossal.
Egy gyalogos vígan kiszedi a Bradley-t, két találat és vége, hátulról. És ha megy előre se perc alatt mögé teremnek. Nincs esély a menekülésre.Én is fogtam már ki olyan gyenge ellenséget hogy nem tudták kilőni alólam, pedig én nem vagyok jó játékos
-
bul07
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Hát most járműbe nem is lehet mást csinálni, ha valaki megy előre kb két pillanat alatt vége is
Repülők is kb semmit nem érnek gyalogosok ellen, úgy tudtam gyalogost ölni hogy elgázoltam repülővel
De az is sokszor megesik hogy ott a tank és a gyalogos simán elfut mellette, esze ágába sincs beülni. És a kezdő leéledős tankokat se viszik el sokszor, pedig azt halál után kattintással tudná vinni
De nem, annyira semmik a járművek
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

PS5-ön játszok amúgy.

rákelll keresni nem létezik pl: Tiffany nevű játékos
Viszont az előző témára visszatérve rohadt dühítő hogy szerintem az rpg-n kívül egyik anti vehicle rakettya se éri meg, pedig tökre vártam hogy feloldjam őket azt hittem OP lesz, erre lassúak cserébe gyengék is. Viszont a pressure mine, na az tényleg OP ha az ember tudja hova érdemes lerakni. Rendre olyan jókat kuncogok, amikor látom, hogy egy egész sqaudnak sikerült ráhajtania :')
FollowTheORI
IntelKiller7