- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Hétköznap maximum 1-2 óra játék naponta, de voltak kimaradó napok...
Hétvégén változó, de ilyen max 3-4 óra játék/nap.
A challengek közül általában 7-8/10 van készen minden hétről. Egy-két gauntlet/BR-t is megcsináltam, a többit a megfelelő kaszttal hoztam le. Kicsit bénázva/anyázva persze.
Nálam a main karakter a support. A sniper/assault nem feküdt annyira, az engineer nem volt rossz, ha jó a csapat persze...
Annyira nem volt vészes, mint ahogy az elején gondoltam. Több játékkal lehet hamarabb is meg lett volna. -
ProEvoFan
nagyúr
-
BaLee
addikt
A kód biztos, hogy régiólockos. Viszont elsősorban nem a beállított országodat nézi, hanem azt, hogy IP címileg milyen országból próbálod aktiválni. Ha itthonról, akkor kiírja, hogy a kód nem aktiválható a te régiódban. Ha ezek után VPN-en próbálkozol azt is kiszúrja, a lent belinkelt ablakot dobja be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam a main karakter a support. A sniper/assault nem feküdt annyira, az engineer nem volt rossz, ha jó a csapat persze...

FollowTheORI
IntelKiller7