Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor legyen BÚÉK!

-
kona005
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Koszonom. Csak a szintek, skinek, fegyverek erdekesek szamomra, de akkor igy jo, tervezek visszaterni PCre.
-
-
kona005
senior tag
sziasztok
ha PS5-ön játszok, volt előtte meglévő EA Accom PC régen a 3-4-el ott játszottam, azzal léptem be azt hiszem PS-en is, bár a nevem nem az mint a PC-s EA Appban. A PSN en elért eredményeket át tudom vinni PCre vagyis ha ott letölteném a játékot akkor ugy megmaradna minden?
-
Winne
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Jöhetne egy duplaxp-s free hétvége megint akkor.

-
bul07
nagyúr
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nyilván ez csak puszta következtetés, de legyen.
De ez csak a PC. És akkor mennyi PS és az XBOX csodaszám? -
válasz
ProEvoFan
üzenetére
amikor nem talál játékost az eléggé a vége egy játéknak xD kemény mag még akkor is életbe tud tartani egy játékot mint pl:armored warfare 10-20.000 elég hozzá akkor kell várni perceket
régebbi BF-nél előfordul ugye hogy ott várhatsz a semmire
én a bfbc2-t akartam volna régebben tolni de rájöttem kár volt megkeresni és leporolni ez halott
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Karácsony előtti napoktól kezdve a tegnapi napig nagyon hamar találtam meccseket.Az összes botok nélküli volt. Playstation only, crossplay off.
Az esetemben a meccs Escalation módra és 2 pályára van leszűkítve. Szóval....kibaszott sokan tolják ezt a játékot. -
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ne idegelj kérlek!
Pont erről beszéltem, hogy a steames EGYIDEJŰ játékosszámból nem fogod tudni meghatározni a TELJES ÖSSZES platformot magába foglaló játékos bázist.
Maximum következtetni lehetne... -
válasz
bager13
üzenetére
egyszerű megnézni nagyjából vannak számok steam-ről de ez nem a teljes
viszont a hype-nak vége van akkor 700.000 volt steamen az összes meg ennél biztos több volt pl:+EAapp
de most meg ahhoz képest alig vannak 80k-val 50% biztos elpárolgott

forrás: https://activeplayer.io/fosnájtot se temetném még mindig maradtak jóval többen azért mint BF6-ban de ott is feleződött az évek alatt

-
Eversmann
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ha félév múlva visszanézek ide, és itt leszel. Akkor tudni fogom, hogy nem halt ki a játék
Egyik kollégámmal beszélgettünk anno WoW-ról. Akkor már erősen esni kezdett a játékosszám, pedig kezdetben sokan voltak. Nem értette, miért nincsenek már annyian.
Erre megkérdeztem, te egy játékkal szeretnél játszani egész életedben? -
bager13
senior tag
válasz
meszike91
üzenetére
Persze, hogy nem, ő csak ide jár trollkodni.
Egyébként teljesen így van a kezdeti hype és az elvárások nagyon nem voltak reálisak.Így, hogy a hype vonattal jött egyének átültek egy másik hype pontra, lett a kép tisztább. A hibák miatti panaszok egy része persze jogos. De nagy részük csak hisztérikus sírás a "semmin" .
Meg ugye a gyengébb képességű "emberek" úgy számolnak játékosszámot, hogy egyenlőség jelet raknak a steam egyidejű játékos szám és a játékosbázis közé.
Az egyel okosabb érti a kettő között a különbséget, de ő kizárólag a Steam-es adatokból megmondja, hogy az össz platformon mi a helyzet.
Na most ezeknek magyarázd el, hogy merre folyik a Lánchíd!
-
meszike91
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Halott biztos nem lesz, hiszen nincs is igazán riválisa. Hasonló játék utoljára a bf4 volt, az meg nem most volt. A kezdeti hype volt irreális, meg az elvárások is.
Amúgy szerintem jó játék alapvetően. Én a bugokat sem érzem vészesnek. Empire staten vicces hogy kilő a busz
Meg párszor sikerült beesnem a pálya alá, de ezen kívül nicns nagy baj vele. A spagetti kódott nem tudom honnan veszed, ez egy új játék, ha nem cseszték el a fejlesztését teljesen akkor nem lehetne már spagetti kód. -
Franklin
addikt
Csodás bug Redsecben, fentmaradtam a nem mozduló, új meghajtású helin

Ha fizettem volna a játékért, lehet morcos lennék, így csak vicces
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Moderátorok fogják zárni a topikot.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tegnap éjfél környékén HC CQ-t nem tudtunk csak botok ellen menni, sőt még a botokat sem tudott annyit betenni mint a mi csapatunk létszáma csak a felét..
Ezt így 2 kör után offoltuk is. -
Hunner
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Remélem kapunk dátumot, hozok popcornt
-
hadam98
senior tag
Ez a játék konkrétan pár hónap (vagy annyi se) és halott. Korábban megírtam már miért ilyen ez a spagetti kódos hulladék. És én lettem leszólva.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Biztos hogy nem fogják elengedni. Számomra a reddites 7/24 siralomház is szánalmas, ami ott megy. Nem fogják fel, hogy 2 ünnep között vagyunk, ami bármilyen hihetetlen de az EA dolgozóknál is szabadság heavy időszak. Ez van. Mindenki úgy csinál ott, mintha a játék egy katasztrófa lenne, holott ez egy nagyon jó játék pár idegesítő még ki nem javított hibával.
Nyilván az sokat ront most a helyzeten, hogy meghalt az fps-ek horgonylénye, de hátha valami csoda folytán egy corporate bólogató jános helyett véletlenül egy tökös és kreatív Gaming Directort rak a helyére az EA. Nagyon szorítok.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van benne potenciál nem arról van szó. De azért megjelenés után pár hónappal nem azt várja el az ember hogy az ünnepi szenzonra kapjunk havat egy azaz egy pályára és az updatek 90% meg elmegy a fegyver/sebzés rendszer balanszolgatásra , miközben az lett volna az utolsó amihez nyúlniuk kellett volna. + erre még csinálniuk is kellet egy hotfixet ami szintén el vett az erőforrásból és utána az ünnepek alatt már rá se néznek. Teljesen igazad van hogy abba kéne hagyniuk ezt a megjelenés időzítést mert ebben a formában csak vicc kategoria.
Kontent az teljesen vállalható amit kaptunk megjelenésre, csak erőteljes bug/hibajavítás lett volna az elsődleges dolguk szerintem. Ünnepekre meg ha bedobtak volna olyan dolgokat mint váltakozó napszakok/időjárás hogy ne legyen minden ennyire steril,és hozzá dupla XP-vel szerintem többet adott volna mint pl a havas event egy adott pályán.
Bétát rekordszámban teszteltük nekik, szóval volt elég infojuk merre induljanak el....#9970CptAdamica
Ezt ecsetelem, kapkodnak és elbaszarintanak egy olyan dolgot is amit kb ha nem kapunk meg se let volna kevesebb a játék.
(nagyon hiányzott ez az extra path) .... -
CptAdamica
nagyúr
An update from EA on the #Battlefield6 "Pro" Bonus Path. It's a known issue. There was a "whole extra challenge" that didn't go up (into week 10) due to a bug. This extra challenge was supposed to give Pro members 85 path points.
meglepődővillámpatkány.gif hogy ezt is csak elbalfaszkodták.
-
CptAdamica
nagyúr
Egyrészt, másrészt a DLC pályák fele simán felejthető volt, legalább is az alap pályákon kívül kevés DLC pálya van, amire emlékszem.
#9965 Pro!Petya
BF5-be is sajnos kár lett volna már pazarolni az erőforrást, már kábé akkor halott volt a játék, amikor megjelent a trailer és voltak benne nők, meg protézist viselő nők. Másrészt a sok sírás miatt ott is elbarmolták az egész fegyver balanszot a végére.BF6 jó game lett, nem tökéletes és bugos, de bőven van benne potenciál a jövőre nézve. Én is tudnék felsorolni egy raklap hibát, ami nem tetszik benne, de minek verjem a seggem a földhöz, amikor a karácsonyi szünetben mindenhol szabadságolások vannak és tuti nem nyúlnak az ünnepek alatt a játékhoz. Az más kérdés, hogy a DICE-nak is elkéne engednie ezt az ünnepi szezon előtti startot, mondjuk most valószínű nem volt más választásuk, mert ha a GTA6 idén jelent volna meg, akkor tavasszal kapjuk meg, de mivel tavaszra volt ígérve a GTA6 így gondolom 1 évet nem akartak várni az indulással.
#9958omfgk
Az extraction shooterek is addig lesznek népszerűek, amíg a játékosok nagy része rá nem jön, hogy 1 wipe-ig élvezetes, aztán ugyan azokat csinálod újra és újra és újra és újra. -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
A Prémium amúgy is furcsa öszvér volt. Elején nagyon sokan kifizették, aztán végül szinte alig vette a nép, az utolsó években pedig konkrétan ingyen odaadták inkább a DLC-ket a BF4-hez is.
szerk: Persze ráfogták egyesek hogy a Battlefield 1-ra fókuszáltak és utolsó nagy ajándékozási hullámként lepték meg a játékosokat

-
meszike91
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Meg már 4-ben is voltak a levolution események. 3-ban is caspianon eldőlt a torony. Itt ezekhez képest teljesen statikusak a pályák.
Ettől függetlenül nem rossz a játék, de nem is hozott érdemi újítást. Nekem tényleg az aim guided missile az egyetlen új dolog.
Ha ugyanez a játék a 4 után jött volna ki, akkor kevés lett volan a közönségnek.
-
Zilko87
aktív tag
Megjelenés óta jött a játékhoz két map, meg egyet átskineztek havasra. Ezzel a tempóval ez tényleg halott. Látszik is, a kutya nem játszik már vele az ismerősök közül.
Pont az ünnepek alatt kellett volna egy kerek egész season, 4 térképpel ami szól is vslamiről. Ehelyett jön minden héten vmi idióta heti challange.
A nagy cod killer... -
Pro!Petya
addikt
válasz
meszike91
üzenetére
Túl későn reagáltak a BR-vonalra, azt simán elengedhették volna anno hogy a magára a sorozatra koncentráljanak. Most is a heti küldik fele ahhoz kapcsolódik amit nem is értek mi köze a redsec-nek ehhez. ( még jó hogy van reroll, de akkor is)
#9955omfgk
Meg a Behemoth-okról se feledkezzünk meg, azok is adtak neki pikantériát, vagy a BFV-ben V1. -
omfgk
veterán
válasz
meszike91
üzenetére
A Battle Royal vonalat pont a lehető legrosszabbkor kezdték el tényleg komolyan venni.
Mert egyértelműen egy lefelé mozduló trendet látunk a genre-ban.
Már az eredeti COD Warzone 1.0 se ütne akkorát mint anno.Igazából a BFV-el startoló Firestorm-ot vagy mi volt a neve, kellett volna komolyabban venni.
Most a Tarkov, Arc Raiders, Fortnite az ami viszi a boltot.
BF6 meg küzdhet a már félig halott Warzone-al. -
omfgk
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
BF1-el azért magasan volt a léc.
Kb 25 féle meele kill animáció például...
És akkor ez még az alap játék része volt. Nem ilyen külön finisher, meg operátorhoz tartozó mozdulat meg egyéb hülyeség.BF1 volt a peak. Mondjuk ott is brutálisan beesett a játékosszám. Tipikusan az a cím amit sokan csak utólag értékeltek.
-
Pro!Petya
addikt
Kezd olyan érzésem lenni mint anno a BFV-nél..., még pár hónap és bejelentik hogy elengedik a játékot úgy hogy be sem fejezték, és a benne lévő hibákat sem javították ki csak hogy minden erőforrást az új részre tudjanak fordítani.
Nálam ott és akkor tört meg a BF varázsa.
Vagy csak a BF1-el túl magasra tették a lécet, annak az akkori hangulata meg megjelenése/kinézete , pályák változatossága és méretei óta úgy érzem erős a lejtmenet.#9954CptAdamica
Ott sem volt előjele vagy különösebb oka, mégis meglépték.
(És akkor még nem volt felvásárlás és hivatalos bejelentés a kötségcsökkentésről.)
Semmi királydráma, de már nem lepődnék meg hasonló lépéseken.
Pl az azért sugall valamit hogy a megjelenés óta jelenlévő bugokat nem tudtak orvosolni és az update-k és hotfixek is csak a hibák számát növelték -
válasz
BerserkGuts
üzenetére
FÁKKKKKKK
-
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nekem is nagy sokk volt a tegnapi nap.
A chat nem működik, nem anyázni akartam, de néha jól jön.
De az abszolút kedvencem, amikor nem tudsz spawnolni, mert nincs meg a kurzor!!!
A térképet huzogatod jobbra-balra!
És a kezdetektől megvan, szép munka.
A többit nem is mondom...
De az első egy hónap tényleg fasza volt, ki gondolta volna, hogy ide jutunk. -
Pro!Petya
addikt
Közben megtaláltam redditen is, szóval nem csak nálam van a hiba.
Most láttam olyat hogy valaki 85 tokent kapott egy sima 15-ös heal küldetésért...
Olyan a battle pass mint maga a játék
(tegnap bug bug hátán, csupa olyan ami még nem volt) HC-n hol volt hol nem volt scoreboard, tele rakta lelőlhetetlen BOT-okkal Eddig bot-okat se láttam sznte.., frankón átment rajtuk a skuló de semmi, "napkitörés" az új pályán a C-D pontnál , meccs végén random sötét képernyő, stb stb
De mindezek közül a kedvencem hogy egyik pillanatról a másikra bezárja magát a játék és buktam pl 3-4-5 küldetés befejezést az XP-ről - killekről és az elbaszarintott időmről ne is beszéljünk.
Annyi dolgguk lett csak volna hogy kiveszik a téli event-et de ezt se sikerül nekik..., aztán meg csodálkozás van hogy ha jön egy "update"
Alig várom a következő "költségcsökkentet" frissítéseket a felvásárlás miatt..., amik eddig se voltak valami acélosak. -
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nekem a sima bp sem megy (illetve csal), fel is vettem a folyamatot, de csak érdekesség kedvéért, nem tervezem visszakérni a pénzemet.
Tegnap hosszú idő után játszottam vagy 3 órát, direkt a weekly challenge-eket figyelve, hogy kicsit haladjak a bp-al.
Két 5 pontot adó feladatot csináltam meg, vegig is ment a csík, de csak 4 pontot számolt el, nem halad a progression.
Gyanús volt már régen, hogy csalnak ezek a balfaszok, de nem nagyon játszok már ezzel a játékkal, nem is érdekelt.
Úgy nincs meg a komplett season, hogy az elején belenyomtam 160 órát és mivel megvettem a 30 eurós BF pro-t, skippelte az első 20-30 itemet....na mindegy, nem ez a legnagyobb probléma a játékkal. -
Pro!Petya
addikt
Nálatok is bugos a Battle pass bonus path része? Tegnap óta nem megy tovább , megállt a 4. előtt és egyet nem mozdul.
- Ez csak a heti küldikkel kéne hogy haladjon a benne lévő tokenek miatt?? -
Csak mert azt 3 meccs alatt kivittem de csak a 3. itemig voltak elegek belőle a tokenek...
-
.......
-
-
Mirak Valley....lada magyar zászlóval...nekem ehhez a véletlen felismeréshez 163 óra kellett.

-
dudu5130
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
De az is röhej, hogy leugrik két dobozre egy használható carbine fejlesztővel és sniper fejlesztővel... nekem kb 5-6 láda mire értelmes fegyót kapok.
-
Gainka
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Cod 2-4 ota nem játszom klánnal se mikrofonnal, egyébb helyen meg ha össze is futottam vele biztos atsiklottam rajta, nem igen szoktam leragadni az ilyen kölök szlengeknel, sose birtam az ilyesmit.
Találkozni találkoztam vele Bf 3-4-ben is, söt mintha cod-ban is csinaltak volna, hurrá, a neve az nem ragadt meg.oriic #9925 köszi
VágniValó #9928

-
Helis...

-
Sz. Géza
senior tag
Ez komoly, hogy valaki megkérdezi mi az a "teabag"?!
Bár a múltkor a CQ-t nem tudta valaki.
Á, lehet, hogy
-
-
Gainka
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez mit jelent?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945
üzenetére
Biztos nem konzol. A video a tartalomgyártóé, ő PC-n tolja PS5 kontrollerrel. A cheater retard meg full biztos hogy PC-s, ilyen aimbot nincs még Cronuss-szal sem. Maga a lobby viszont crossplay, ahogy hsz-ben írja is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Enigma1945
üzenetére
Cronus Zen csodákra képes.
-
Enigma1945
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
és ráadásul konzolról. szép
-
menőhackk
ez vmi elégótvar aimbot de hát lehet mondani ő éjjel-nappal gyakorolt és direkt rángatja mint az a cicafiú bükidani videóban megmondták direkt van
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
csak rosszabb lesz nem figyeled a híreket felvásárolta valami arab....@& már elkezdték lekapcsolni a felesleges szervereket persze olyanoknál elvileg amiket nem használnak de már elkezdték csökkenteni a kiadásokat
kb 1hete vették meg de már most egyből ilyen intézkedésekkel kezdik meg érdekes ez az autóbaleset is én nem hiszek a véletlenekben -
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
És ez az infó hol elérhető? Ingame is volt nyoma?
szerk: most nézem, exclusive vehicle radio station...

Van itt monetizáció. De a GTA 6-nál a BF 6 is el fog pirulni...
-
Hunner
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Közben egy kolléga redditen megfejtette, az eheti bónusz nem ad semmit, a múlt heti weekly-re meg sikerült utólag 85 token rewardot rátenni (amit nem lehet megszerezni). Gondolom az volt az eheti bonuszhoz szánva, csak sikerült nem oda tenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a játék üvölt egy hivatalos EA hardcore szerverét.....
Sokszor a sok tálalat az nem találat....
Szeretem a játékot, de ez kibaszott idegesítő. -
Lendova
őstag
Azért ez (is) mekkora alja húzás.

Aki hajlandó venni Battlepass-t, az mérlegel, hogy elég-e a sima vagy legyen PRO. Hoz egy döntést. Majd 2 hónap múlva azért kicsit bővítik a PRO tartalmát. -
Hunner
senior tag
Most amúgy én vagyok a hülye vagy a matek nem matekol ezzel a csoda "bónusz path for bf pro" ággal?
10 reward van benne, 10 token 1db reward, tehát 100 token kell az egészhez.
A heti challengek adnak 30-at meg a weekly bonus ad még 10-et, az 40. A bonusz path 6 napig van fenn, azaz ezen a héten. Tokent máshogy nem lehet szerezni csak a challengekből.
Akkor most mi?
-
Meg új free gift, de kellett egy kis idő mire eszembe jutott, pedig fél órája kaptam: icebreaker skin az egyik shotgun-ra.
-
CptAdamica
nagyúr
Van új bónusz ág BF pro tagoknak.
-
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Pedig ingyen van a steady scope. Ugyanúgy a jobbegér gombra kell bindelni ,mint a zoomot és meg van oldva. Anélkül felesleges is sniperezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motoros topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy lenne már halott a bf

(source:
IntelKiller7