Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
Lehet fejleszteni persze.
#9855ridiculous: Nem csak neked írtam. Béna??? Nem a Bénákról volt szó, Bár az is sok van.
#9856bager13: Ezt én megértem teljesen. Sokan vannak így, de gondolom nem esik nehezedre csinálni a dolgokat nem?
#9858Mr X:
#9859FattyDove Ott is elküldenélek ha nem a pontokat csinálnád, sőt HC-ban hátba lőlek.
#9861Gebriel
Gondolom nagy elvárás, meg szánalmas dolog igen, hogy segíteni kell a másik embernek, PL alap dolog, ha ott fekszem mellette, felélesztem, és nem forgolódok meg ilyenek , mint a hülye gyerek.
De IGAZATOK VAN, gonosz ember vagyok....
JÖHET MÉG!!!!!! -
-
Az a baj, hogy a legtöbb esetben ezek nem gyerekek, mikor nekem ilyen gyp-s squad társam van, és már nem bírom nézni amit művel, akkor finoman meg szoktam kérdezni, hogy a nemzőszervét esetleg nem e akarja a szülőanyjába elhelyezni, majd 10-ből 10x ilyen 50 plusszos, láncdohányos, saccperkb 150 kilós, ziháló, röfögő hangon közli valami orktroll hibrid, hogy "azt csinálok amit akarok öcskös".
Szóval kb úgy néz ki 2025-ben a legtöbb játék (mert mindenhol ez van) hogy van egy csomó "nekem senki ne mondja meg" boomer, egy csomó "hell na low key" hátulgombolós, meg az a pár olyan hülye mint én, aki a feladatot is próbálja csinálni, és nem csak a k/d-ra recskázni.
Ünnepek alatt és hétvégén különösen kerülni kell ezeket az online játékokat, mert ilyenkor kiszabadulnak még azok is, akiket a forgalomban hétvégi sofőröként ismerünk.
Ui; Boldog Karácsonyt mindenkinek, a Gaviscon és a Degasin legyen midnenkivel.
-
Pro!Petya
addikt
Csapatjátékot itt ne nagyon keress. 90%-ban hátulról vagy onnan halok ahol a csapattársaim vannak/voltak.
Kb úgy képzeld el hogy 32 ember single playert tol csak egy pályán és egyszerre, mindenki el van foglalva a saját kis dolgaival. A fele azt se tudja merre van arccal a másik fele meg csak szimplán lexarja a történéseket és a feladatokat amivel a csapatot kéne előre vinni. Jobb esetben összejön 1-6 ember aki úgy játsza az adott módot ahogy kell és nyerni is akar, ez tisztán látszik is a scoreboard-on mert utánuk a többieknek úgy be van esve a pontszám mint a szakadék.
Gondolhatod hogy aki pár ezer ponttal fejezi be a ~20-30 perces meccsett az mennyire volt effektív a csapat számára. -
-
NemMo
őstag
Én 5070-el tolom 4k monitoron. Dlss-el és frame gen-el stabil 120fps-en megy 120 fps korláttal. Fg nélkül 60 fps-re korlátozva hozza a stabil 60 fps-t. Jah és persze ultráról beszélünk. 32gb ddr5 + I5 14600KF. Fps-t ekkor nem mértem, de dlss nélkül is egész játszható sebességet hozott natív 4k ultrán, de azért visszakapcsoltam
-
ADAM1337
nagyúr
Simán jó lesz az 5070 dlss-el, én 7900xt-vel tolom quality fsr-el és 290fps átlagom van 3440x1440-be frame gen-el(nem a future a simával). (ryzen7 7700x-el)
FSR nélkül high-on 3440x1440-be meg 125 átlag volt, sima fsr quality-vel 150-160 átlag, így a frame gen-el majdnem a duplája van stabilan. -
Mr.Csizmás
titán
igen, vszeg kevés lesz/lowon lesz jó. QHD-ban 100 feletti fps-hez high majdnem minden, pár beállítás (ami zabálóbb) vettem medium/lowra valamelyik linkelt leírás alapján.
(azt se felejtsük el, hogy 4x annyi pixelt kell számolni, bármilyen bjúti médzsik dlss/fsr dolgozik.)
-
bozont
veterán
Ez is egy opció, ha nem zavar hogy kisebb lesz a kép (driverből is megoldható ha a monitor nem is tudja, legalább is AMD-nél biztos). Mondjuk 32"-nál 1080p 1:1 arányban szerintem már túl kicsi lesz, 1440p még talán élhető.
Régebben én is gondolkoztam hogy veszek egy 42" LG oled tv-t és játékhoz 1440p 1:1 pixel megjelenítést használok, de elvetettem mert így nem egyszerre "öregednének a pixelek". -
Hedon
tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kicsit off, de találtam valamit, ami nekem kizárólag a BF6-ra vonatkozóan érdekes: Képarány opció. Az alábbi monitor elvileg képes arra, hogy ne a 4K felület területét rontsa pl full hd-ra, hanem valóban csak 1920x1080 pixelt jelenítsen meg, kisebb területen.
Egy 4K-ra alkalmatlan VGA kaphat így natívan lehetőséget normális FPS-re:
https://youtu.be/8kHq6Nle0DQ?t=1226
Mit gondoltok erről?
-
BandiHUN
veterán
Hát a 3050 OC vidkarimmal azért alá tudok...
De full hd-n framegen+dlss quality 140 fps körül szoktam kapni, most kikapcsoltam a framegent, 90 fps. Proci fontosabb szerintem, cfg-vel a 3600-amat se eszi meg különösebben, 54 fok+7-800 körüli venti. Cfg nélkül mondjuk 67 fok volt+1100 venti, kicsit több fps volt, de kár kínozni, semmit nem adott(avagy vett el a cfg) a dolgokhoz, lag, akadás, popup semmi. -
Gainka
őstag
Rx 6500xt-vel kezdtem meg a jatekot full hd monitoron full hd alatti felbontással, van olyan map ahol 120-140fps volt, volt amelyiken meg 80, na de a pixelhaboru egyenesen mennyei volt.

Sipasanyi #6072
Én is 16-al indultam, aztán jött az első hir hogy drágulás várható, ráneztem kedvencekbe mentett ramokra már +5000 volt rajta, igy gyors csereltem is. Szerintem azert inkább csereld le ha van rá mód. Ki nem fotoztam.ugy emlekszem eléggé be volt állca 10 fölé szoval tele volt. -
bozont
veterán
Ahogy mondtad, tetézed a bajd. De próbáld ki hogy is működik, aztán úgy látod melyik megoldás tetszik jobban. 4K esetén a quality dlss/fsr az pont 1440p felbontáson fog renderelni.
mod.:
Lőttem egy képet a teljesítményről, de gyorsan kikapcsoltam a monitorozást, nagyon zavart hogy kitakarja a mapot. Később lehet lövök videót msiab-vel. Konfig az adatlapon, a driver 25.8.1. Az biztos hogy kell a jobb cpu már.

-
Hiei555
aktív tag
Ha megoldható ink DLSS/FSR4 használnám az, pont ilyen esetre van. H az nem elég akkor próbáld ki, 4k-s képernyőn a 1080p sem annyira vészes legalábbis nagy TV-n mikor próbáltam nem volt vészes úgy sem de nyilván látszott hogy nem olyan éles. Viszont a mostani 1440p monitoron csúnya a 1080p a pixelek elosztása miatt szal én is DLSS-t használok vagy DLAA az elsimítás miatt.
-
Gainka
őstag
A minimum konfig és a 4k multi gaming nem igazan fér össze.

Legalja szerintem cpu ryzen 5 5600 vga: 3050
Közép cpu: 7600x 9600x vga: rx 9060xt, rtx 5060
High cpu 9800x3d vga meg ami a csövön kifér.
legalja 1080
közép 2k
high 4k
Tessék.
#4570Laraxior
Szerintem is az utcák tulzsufoltak lassabban kell nyomulni.#4573pRoject22
Ezt hogy érted hogy törölted? Le kell törölni hogy off legyen a jtékban? -
Én 4K-ban játszom 9800X3D és 5080 társaságában, eleinte a HD textúrák fent voltak de vram limit volt, egyszerűen elfogyott a vram, szóval töröltem a hd textúrákat és minden ultra overkill ami csak lehet, DLSS Qual mellett 130-140 fps-el megy szépen, gépigénynál oda van írva, hogy mihez mi kell, te döntésed menniy pénzed van gépre
-
kzolee216
senior tag
-
Enigma1945
őstag
"64 fős partikban azért előfordul lassulás."
szia! milyen lassulásokra gondolsz? hirtelen fps leesés?
nekem stabilan tartja a 75-110 fps nativ fhd es low setting, nincs semmi mas bekapcsolva. inkább 80 feletti az átlag.
ja, nekem csak 1070 van.
azt nem tudom, hogy oc-val mit ment volna, lehet meglett volna stabil min 80 fps, de a legkisebb oc-val azonnal crashelt dx hibával a játék
más bf nem sír ez miatt, a 2042 pld mediumon tolom.
cpu tuningot viszont szerette -
BandiHUN
veterán
Én örülök, hogy bf3-4 feeling, mert nekem kimaradt, a többi rész megvan, viszont sok streamet néztem mostanában ezekről, de inkább ezt veszem meg... a 2042 meg hagyjuk. Számomra tönkretette a kontrolleres aimassist+norecoil, hogy egérrel fullos fegyóval se lehetett mit tenni. Itt most nem érzem, az üres fegyver recoilja olyan, mint a 2042 fullosa. Vagy csak én akartam "okosság" nélkül boldogulni ott...
Középtávon kb. lehetetlen volt lelőni bárkit. Itt a map is kisebb, jobban is adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

50-70 fps van ezzel is, mondjuk néha kevesebb is becsúszik 
Sipasanyi #6072

FollowTheORI
IntelKiller7