Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
Lehet, még ha fos a csapat, néha akkor is, bár ez gauntlet.
-
Cseri0058
őstag
ebben a szájbabaszott játékban lehet nyerni egyáltalán?
csak vereség, kurvára elmegy az ember kedve ettől a fostalicska játéktól bazdmeg
-
Winne
nagyúr
Éjjel minden nap tolom az utóbbi időben aha. Vegyél vissza Steamen is ha akarsz, tudok menni discordra is, de beszélni nem tudok.

@#10287F_Zolee: van ilyen néha igen, meg a tankosban futkoznak összevissza és társai, de sztem simán nem tudják mit kell csinálni, csak a challenge miatt felmennek megnézni.

-
Beaumont
aktív tag
Másfél hét pihenés jön azt hiszem.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én épp ezért örülök a Redsec-nek.
Egy mp-et nem játszottam rajta.
-
-
Dave567
veterán
Tegnap rendesen ment a játék, ma egymás után 2szer baszott ki, jött valami patch????????
-
Garsza
veterán
Helló.
Be lehet azt állítani valahol hogy ne mutassa sárga pöttyel az új dolgokat?
Mert bugos és rendszeressen szinte mindent újnak jelöl. -
Pro!Petya
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Tökre így érzem néha én is.
Ha a játék úgy gondolja akkor bizony ($z0pni fogsz) vagy így vagy úgy de berak olyan csapatba ahol már a 3perc után pontunk sincs..., és utána még csak az erőlködés szikrája sem látszik hogy ebből fordítani akarnának vagy valami. Mikor már a 2.-nak csak feleannyi pontja van mint neked akkor szerinted mit csináltak egész meccsen a többiek?!
Ilyenből kifogsz párat egymás után az meg is csinálja aznapra a hangulatot.Ennek az ellenkezője sem élvezetes , mikor már pont híján vadászni kell az ellenfelekre hogy legyen interakció....
Ez a balanszolgatás nem megy egyáltalán vagy csak nagyon ritkán, lehet sbmm is jobb lenne ennél lassan. -
válasz
kill_switch
üzenetére
Free rerollal tudsz másik challenget választani
-
stoon
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
szinte mindíg azt játszunk, és igen ,volt már nem egyszer

#10271Winne: akkor az egész csapat endzsi, és taposó +rpg... persze azért hullunk mi is de az ellen is kapja 2-3 tank kill után már csak hátúl mernek egerészni, de ehez kell a csapat

#10276dudu5130: randomokkal már nyertem töbször is sőt egyedül is....a squadban sokkal nehezebb nyerni
-
dudu5130
őstag
Na meg van az első Redsec win Duoban.
-
vg
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Ez van. Élvezd a játékot, azt jó van, tök mindegy, hogy megnyered vagy sem, nem jelent semmit. Nekem eddig 1-2 köröm volt olyan, hogy a kill-em nagyobb volt mint a fekvésem, de legalább megcsináltam az egész battlepass-t kontrollerrel pc-n.
És most kicsit uncsi is lett a játék nélküle. -
-
ÉN CQ-t sem tudok már nyerni , 4-5napja csak losss . Kb 70 meccs /70 loss , és 68x első voltam . Nem értem mi történik
-
@rglaaf
veterán
Rush-t valaki nyert már védőbe?
Még jó hogy nincs a win-re challenge -
JSaN
addikt
Hulyen szamolja a rendszer, ezt en is eszre vettem korabban. Meg adja amugy, csak amikor szamol addig megy amig egesz nem lesz egy BP szint, utana nem szamolja tovabb. De ha kulon bemesz a BP-ba akkor ott a vonalon ahol a sok kis piros poty van tovabb megy a kovetkezo BP szintre annyi pontal amit nem lattal elszamolni.
-
Winne
nagyúr
Az miért van, hogy megcsinálok 2 challenget ami 5-5 pont és a kör végén kapok értük 7 pontot?
-
FOKK. Köszi, azért belépek hogy behúzzam.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ez melyik pityu? képről nem ismerek meg kb semmit.
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez jól néz ki.

-
IntelKiller7
Topikgazda
Mai free a loginért.
-
Winne
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Oh, akkor lesz ma már mit csinálni. Remélem a cserét is visszaadta a 4et.
-
Winne
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ingame még 2 hetet ír. Melyik nap szokott váltani a hét?
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez nem dráma, csak reakció a fejlesztők töketlenségére amit összeharácsolnak mint "update" és "hotfix"

-
CptAdamica
nagyúr
Elvileg YT-ra felkerült egy rejtett videó ma, valószínűleg a 2. szezon és a héten lehet valami.
-
-
R3laX
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
Pro!Petya
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Semmi hír róla, szerintem bukó és kapunk majd cserébe 15min dupla xp-t.
Azon a napon mikor berakták a pro bonust már tudtak róla, elbaszarinott hotfixre azonnal volt idejük. Ha akarták volna már javították volna.Ja és annyira nyomorékok a fejlesztők hogy redditen többen is írták hogy meg kapták annak ellenére hogy nekik csak az alap játék van pro és minden nélkül mert az assault-nál feloldódott a skin.
Éltem volna én is temus Ghost skint de szarjanak sünt.
A hetibe se rakták be mint esetleg feloldható item (mint a "hotfixben" a coinok) mivel az is mindjárt kész de csak xaros XP-t kapsz. -
Dave567
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Tudnak magyarul a Dice-nál ?
-
gyuribácsi88
addikt
Örülj neki, most kaptam 168 órás bann-t, pedig csak és kizárólag magyarul írtam a chatbe.
Amúgy működik az, csak akkor nem, ha enterrel akarod előhívni, ha a J gombot nyomod meg a chathez, és a beírt szöveget már enterrel küldöd el, akkor működik. De ha enterrel akarod akár csak 1x-is előhozni, akkor utána azon a meccsen már nem fog működni, ez egy bug.
-
R3laX
addikt
Most komolyan még mindig nincs chat? Ez globális, vagy csak az EU "béke tagállamokat" érinti? Igornak persze ordít a háttérben a tévé.
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szuper de még semmi hir mi lett a beragad cuccokkal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem kell, túl színes....
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
meg vagyunk mentve
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ingyenes skin.
-
-
Gainka
őstag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én nem érzek hátrányt assaultal megyek legtöbbet és kevesebbet medicel, előbbivel van granat és granatvető, es a bacon is hasznos. Amit nem ertek miert allitottak at "elsötétedésre" az öndöfést beltérben alig látsz. Medic inkabb BT modban jó számomra ott a vedöpajzs sokat segit, többet kell löni és eleszteni kissebb területen van után potlás löszerböl nekem és másoknak is, na meg füstgránat oda-vissza foglaláskor jól jön.
Jobbára tr 7 és m4 ment mindket kasztal, viszont medicel utolag vissza szoktam a drs-re sikerült ugy beállitani apránként fejlesztve hogy elég jó legyen.
-
-
Pro!Petya
addikt
Assaultnál class-nál annyi a fegyverkezelési előny hogy az Assault feygvereknél van gyorsabb draw speed és sprint után egyből tüzelés. Ennyi. A lőszer nemsok főleg most az AK4D-nél pedig nincs is másodlagos fegyverem gadget helyett. Minden körben ugrálok mint egy elmebeteg a supportok előtt mert a Q-val való lőszerkérés úgy néz ki nem sokakat érdekel.
#10214WATERDACA
Így a végére kezdem megszokni amúgy. Még szerintem egy meccs és meg lesz 50-es.
Pontra való eljutáshoz több mint szuper, lehet vele tisztogatni rendesen , de ponton belül nekem sajnos nem effektív a gyenge hipfire és ROF miatt.. plusz a kevés lőszer és magas töltési idő sem kedvez ezek mellett.
90% soloban foglalok így univerzálisabb kell nekem , csapattal együtt mozogva még okés is lenne csak sokszor a csapat baxik mozogni.
Persze át lehet gépészkedni csak akkor, közelre is max csak közepes lesz és középtávra meg pocsék.
Na meg a lőszer , eddig az egyetlen fegyó aminél minden körben kifogy és ahol én járok ott sok csapattársal nem találkozok
-
-
Winne
nagyúr
válasz
WATERDACA
üzenetére
Ahogy a fórumtárs is írta minden fegyvert be tudsz tenni minden castba, de pont az assaultnál nem kell "jobban gépészkedni", mert abban vannak fegyverkezelési és mozgási előnyök, nem?
Ott az egyértelmű hátrány a kevés lőszer, ha éppen nincs support a közeledben, aki dobálja a szajrét, meg nem tudod reflexből healelni magad, mikor éppen csak életben mradtál.
-
-
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Én bár most átálltam Supportra egy rövid időre, mégis vissza fogok menni szerintem idővel Assaultra, mert előbbi nevetségesen a szádba ad mindent. SGX, DRS-IAR már önmagában maga a mennyország, és még nem is nagyon húztál rajta semmit. Az Assaultnál jobban kell gépészkedni, tuningolni, ahogy a bejegyzésed is írja.
Az Assaultra nagyon ráférne egy buff, mert alig használják, és pont ezért. AK4D nekem nagy kedvenc szintén.
-
-
Sanyi19
őstag
válasz
scabi78
üzenetére
Nekem a BF1-nél volt, hogy nem indult és ott az MSI Afterburner okozta. A 6-nál meg ha fut, akkor néha kidobál. Havernál is Rivatunerrel kidobálja. Nem fut valami hasonló program? 2042-nél meg ha jól emlékszem a shader cache-et kellett üríteni, de az meg VGA csere után jelentkezett.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, a szerverek vacakolnak vagy nálam van vmi gebasz? Nem lép be egy szerverre sem, kiválasztom hogy mit szeretnék tolni, betöltő kép és visszadob a menübe. Az összes módot, összes mapot engedélyeztem és akkor is, ha szerverre csatlakozom, akkor is. EA
-
Pro!Petya
addikt
Az a baj pont fordítva érzem, sokkal többször bukom a 30m alatti 1v1 1v2 1v3-at mint eddig.
Viszont megmarad a 25dmg 30m -től egészen 80m-ig. Fekvő camperek meg béna sniperek ellen isteni pötyögtetve 0 a recoilja.
Nekem elengedhetetlen a silencer, meg hogy 10méterig 50en környékén maradjon a hipfire érték, na most ezek után állítsd be hogy jó legyen a pont eléréséig és azon belül is
Ezzel a setup-al elviszem már 50ig. :
Ha ez kész lesz akkor az összes assault és carbine megvan 50-es.
A többi class-ból meg csak amire szükségem volt.Jó az M277, de a B36A4 az most nálam magasan S tier minden felett , főleg azért is mert ez az egyedüli fegyver amit nem barmolt szét a winter update, Így a "bloom" ja változatlan maradt míg az összes többinek elszállt a fenébe. Tök átlagos értékei ellenére szerintem a legjobb jelenleg. Utána meg a QBZ192, azzal fun minden kill.

-
Gainka
őstag
Volt egy jo helis nem tudom, foton vettem észre már csak, (amd szoftver nem akarta elkésziteni a képernyö képet.) Azt is utolag vettem észre hányan sniperkedtek ellenfelek közül de nem revalans mert lehet csak a vegere álltak be többen mikor már be voltak szoritva hegyen tulra, nem birták C-t sem visszafoglalni. Jo kis taktika volt hogy a bacont oda raktam kis szikla mögé gyakrlatilag azonnal ujboléledve tudtam támadni a squad tarsakkal c pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Redsecben meg még soha nem voltunk elsők 108 meccs alatt .

a csalóknak

És most kicsit uncsi is lett a játék nélküle.

Ha ez kész lesz akkor az összes assault és carbine megvan 50-es.
FollowTheORI