Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szerintem az "overkill" nem csak és kizárólag a vram méretére vonatkozik, bár nem vagyok dollármilliós játék fejlesztő, nem igazán tudom mit beszélek, csak a paraszti eszem használom.
-
Veiled Bride
őstag
Nincs olyan nagy gépigénye azért az overkill-nek. 1440p-n még egy 7800xt-vel is megvan a minimum 60fps. A vicc hogy full teletölti a 16gb vram-ot pedig a grafika egyáltalán nem indokolja. Ennél ezerszer szebb játékok is elvannak 16gb-al. Ez egy bug amit nem ártana ha javítanának. Techpowerup teszt
-
Lendova
őstag
válasz
VágniValó
üzenetére
Nem vagyok biztos abban, hogy van mit "javítani". Nem rémlik, hogy RTX 4090 vagy 5090-nel valaki említette volna ezt. Márpedig ha memory leak, akkor nincs az a VRAM mennyiség, amit szép lassan ne pakolna teli. Meg nem rémlik olyan, hogy memoiry leak esetén gép restart nélkül felszabadulna a memória.
-
-
Működik ha átrakod Enter helyett másra. N-re raktam, minden meccsben működik, direkt kiszoktam próbálni.
Memory leak issue: Szóval, amikor minden 2. vagy van akinél csak 3. meccs már belaggol...Ha írtátok már akkor bocsi, de úgy emlékszem csak azt láttam mindenhol hogy lejjebb kell venni a grafikát és megy simán...NEM! Azaz igen, de amint a texture quality-t levettem egy fokozattal (nálam Overkill-ről Ultrára) akkor a jobb alsó sarokban a kihasználtság bumm beesett vissza a normálra. Ezért fogtam és visszaraktam egy másik kattintással Overkill-re, a csík gyakorlatilag meg se mozdult

Vettem egy nagy levegőt és indítottam kilépés nélkül egy 2. Escalation meccset, 0 lag

Szóval csak kattintsatok addig amíg a csík alá esik, majd ugyanazzal a lendülettel vissza. Nem kell levenni a grafot. Ha ez volt már akkor bocs mindenkitől. Nekem ennyi belefér 2 meccs között, mivel csak pár katt az egész.
-
R3laX
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Átmeneti 2 hónapja?
... Nálam azóta sem megy. Mind1 most már kap egy uninstall/cache delete-et. -
Pro!Petya
addikt
-
-
steele80
senior tag
Nem tudom, hogy az a hiba mikor lesz javítva, hogy a varia távcsöveknél nagyításkor a szálkereszt is vastagszik, illetve a fix optikánál is elég durván vastag.
-
-
lowzor
veterán
TDM-ben és DOM-ban kinek milyen statjai vannak? Nekem szökőévente 1x van pozitív statom...
-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ide minek vissza jelzés?
10 oldal kevés lenne annyi hibát kéne javítani, szóval ez édes kevés.
#10978BerserkGuts: Jó bevált HIT rendszer, már a 3-at is végig kísérte... Nem tudnak vele szakítani, fontos összetevője a játéknak, össze is omlana tőle. -
oneal1
senior tag
sziasztok!
M4a1-et illetve DRS IAR-t ki milyen configban használja?
Köszönöm!
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
This survey has now closed
gyorsan zártákjavíthatnának azon is hogy másodperc múlva hal meg az ellen
megsoroztam majd elfutott fedezék mögé meghalni xD -
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha elküldöm őket a jó anyjukba, és megkérem, hogy szenvedjenek jó sokat, megértik?
-
CptAdamica
nagyúr
BATTLEFIELD 6 GAME UPDATE 1.1.3.6
És elvileg van egy kérdőív is jól oda lehet mondani!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dickpick Time
-
Franky74
aktív tag
Létezik az, hogy szerverenként változik a botok skill-je? Egyik mapon elszalad mellettem, a másikon lelő füstön keresztül....
-
dudu5130
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mikor 100 méterre sima red dottal M4-gyel legyakja fél tárból az ellent 0 mozgással....
-
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Attól még volt egy két előnye a macrónak, de tényleg kevesebb abbana részben.
De nem járt érte semmi, bár abban szinte semilyen védelem nem volt. -
omfgk
veterán
válasz
dudu5130
üzenetére
Ha kontrollerest nézel akkor azt is számold bele ,hogy náluk kb 25%-al kisebb a recoil magnitudó. És akkor ezen felül jön az aim assist.
És ez csak input kérdése, tehát PC-n, bazi nagy FOV-val is mehet a kontroller. Ahol kisebbnek is tűnik a recoil, mint 90-es FOV mellett mondjuk.
-
dudu5130
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mondjuk sok streamernél nézem a recoilt... Nekem oldalirányba megy minden felé, vertikálisan simán tartom nekik meg oldalra meg sem mozdul... ahhaaa..
-
csak tapasztalt
figyelj én is be tudom kapcsolni és akkor mi van én is legit leszek mi xd Na meg látom az ilyen noob.gyökereket bonehack rád van meredve azt várja mikor fordulsz meg hogy hátba tudjon támadni csak egyforma erővel szemben nem olyan könnyű
De csalás nélkül is be lehet szopatni az ilyen hülye gyereket hallod ott jön és nyilván hátulról akarna akkor gyorsan megfordulok meg gyors irány váltásokat kell tenni mert a kis paraszt erre használja a wallhacket hogy onnan támad ahova nem célzol és igen minden meccsben van oldalanként elosztva legalább 1-1 errw mondtam ne ferdítsed el a tényeket a redsec meg halmozottan tartalmazza jelenleg játszhatatlan kategória.
-
Franklin
addikt
"oldalanként 1-1 2-2-re szándékosan elosztja a rendszer"
Bámulatos az emberi agy rendszerkereső képessége
mindenben tudatosságot, rendszert keres és lát ott is, ahol semmi ilyesmi nincs.A vallások is így alakultak ki... "már megint jött a jégeső, biztos haragszanak ránk az égiek, mert erkölcstelenek voltunk"
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Senki nem beszélt arrol hogy tele van a játék csaloval
Itt pontosítanék.
Mert te tényleg nem írtál ilyet.Össze lett vonva több hozzászóló megnyilvánulása szóval korrigálnám.
Itt volt szó arról ,hogy minden körben van csaló.
https://prohardver.hu/tema/battlefield_7/hsz_10910-10910.html
minden meccsen van csaló csak addig jó még oldalanként 1-1 2-2-re szándékosan elosztja a rendszer de ezek nem akárkiknek van megengedve és így nem annyira idegesítő hogy tönkre vágja a normál játékot de a redsec az hab a tortájukon ott halmozódnak -
Gainka
őstag
Aki ennyit lát, minden körben több csalót hallucinál ingame, az szimplán béna.
Eggyet értek. Lehet benéztem lehet nem, meg lehet ezt beszélni normálsan.
Persze csalót nem ennyire könnyű találni. Hogy minden Youtube-os montage-ban lesz több... ahogy azt a Móricka elképzeli.
Ez annyi, összeválogatott beküldött videot azért szoktam nézni amiért feltöltik, erre te azt irtad hogy keresem a csalokat, igy nehéz közös nevezöre jutni hogy más találja ki egy vad idegen dolgait.
Sok hibája van a Multinak, de a csalás még nem az.
Egyet értek, én azt irtam hogy vettem már észre ilyen lehetettlen helyzetben rántás oldalra az az rám, de ez sem azt jelenti hogy tele van a jatek csalokkal. Kb ennyi az egész rendesen tul lett agyalva. -
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
" mindenhol csalót láttok."
Senki nem beszélt arrol hogy tele van a játék csaloval még mindig olyan dolgokat raktok a témába amiröl szo sem volt. Néztem egy vidot amiben furát láttam és ennyi, miért kell ebbe ezer dolgot még bele látni? Ugy csinaltok mintha a 10. ilyen lenne.#10952goccer
Neked is elmondom hogy nem igazan a videobol lett nagy vita hanem a ezekkel valotlanságok belehordásával ki a low meg ilyenek és még mindig ez megy bármit ir az ember már ott tartunk ti szerintetek én mér csak csalot látok a játkban.
És nem fejezem be, ti fejezétek be a valotlan kitalált dolgok dobálását másokra, ez okozza a vitát. Milyen hülyeség van ismetelgetve?#10951Veiled Bride
Nekem chillel jobb lett a minimum fps, szerintem erdemes probálgatni. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem próbáltam jópár éve már, de régen ez működött, 2-3 éve... szóval, ha most így van ahogy írod, akkor valami bugos...

Jelenteni kell AMD-nek.Ha a min és max ugyanaz, akkor nem szabadna ingadoznia a framerate-nek sehol.
-
goccer
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Fejezd már be. Hoztál egy videót, hogy hú itt egy csaló. Tévedtél. Ismerd be, és engedd el.
De neeeem, te újra és újra előhozod, házhoz jössz a pofonért, aztán meg sírsz, hogy bántanak meg milyen stílus van itt. Ne csodálkozz, hogy ha a hülyeséget ismételgeted akkor mindig lesz valaki, aki leolt.
-
Veiled Bride
őstag
Köszi a válaszokat!
Akkor marad az ingame fps limit. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
+1
A Redsecet meg vegyük külön, az más kávéház. F2P-nek ez az ára.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
Ez a felesleges vita lesz belőle amúgy, hogy mindenhol csalót láttok. Nyilván vannak csalók a játékban, de azt állítani, hogy minden körben jelen vannak, meg a rendszer elosztja mind a két oldalra, az elég nagy blődség, aztán már csak az alusapka hiányzik.
Amúgy, ha valakit játékban annak ítélsz, akkor jelentsd azt csá.
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Egy egyértelműen legit jelenetet akartatok beállítani csalásként.
Legközelebb ügyesebbek legyetek.
Persze csalót nem ennyire könnyű találni. Hogy minden Youtube-os montage-ban lesz több... ahogy azt a Móricka elképzeli.
Erre akartam utalni. Nincsen több tízezer csaló a játékban.Aki ennyit lát, minden körben több csalót hallucinál ingame, az szimplán béna.
Sok hibája van a Multinak, de a csalás még nem az. Redsec-ben, mivel free to play, inkább.
-
-
Gainka
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Na ez a fiu lenne a Bf rántó mester 3 honapja Arc Raidersel tolja.

Megnéztem forumtárs kedvéért külön birom az összevágott kill videot, mivel éjjel nappal jatszik annyival lehet jobb is az átlagnál de semmi extra.
Értem miért kéne ezt a fiut nézzem, mert biztos a legnagyobb a nézettsége, ez is beletartozik az elnyomos lenézös kinek van több jobb, mindenki pancser, betámadom a gyengeséget mutat világnézetbe. Hisz aki csitert kiált az low, ja hoppá.
Amit beraktál video jó, az egész komment szekcio a csalásrol szól.
Am tanultam az helyzetböl, elsöre semmi témát nem hozok be majd mindig utolag fogok bunkozni, ja nem akarok ilyen lenni.
#10938ProEvoFan
Ez nem erröl szol, hibákat csiter videot kitárgyalni hol máshol mint a jatek topikjaban, a probléma a modorral van. Az hogy valaki ide ir negativat az lehet a 5% és többi 95-ben elvan csendben, valoszinüleg a hibak és csalok miatt fontosabb szamunkra megerösitést mint a jo dolgokra, hisz azok eggyértelmüek. Persze lehet még tartalomrol is beszélni, láthatjuk az mennyire köti le az embereket Dr V feltett egy kérdést fentebb egyetelen egy ftag válaszolt rá.#10941omfgk " minden játékban van csaló." Értjük szoval csak a helyi forumozokat kell lebaszni ha valakit annak lát, imadom a kettösmércét.
#10942Veiled Bride
Az alsot eggyel többre állisd, 118-ra. Probáld meg 120-121-re állitani, nekem simabb kép de lehet csak nekem a monitor miatt nem tudom. Lehet felre ertem, én befixáltam vele az fps-t és végig ott van a jatekban. -
omfgk
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Radeon Chill valaha életképes volt?
Mert szerintem nem.Ami neked kell az egy fps limiter és radeon oldalról az anti-lag.
Vagy mi a neve. Az NV Boost ottani megfelelője.
Ha lehet radeon progiban fps limitert beállítani, akkor azt is megpróbálnám egy rtss limit előtt mondjuk. Vagy ingame.Radeon Chill nem Multira lett kitalálva anno.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
pont ez a lényege ha nem mozogsz akkor viszi le az fps-t. Pl egy flight simulatornál hasznos ez.
-
steele80
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szerintem BF6-nál és egyéb pörgős játékoknál teljesen felesleges vele szórakozni, mert a chill csak nyugalmi állapotokban viszi le az fps-t, ha harcolsz kiengedi a maximumot.
-
Veiled Bride
őstag
Amd-sektől kérdezem hogy nektek működik a radeon chill? 117-re akarom vele korlátozni az fps-t. Be is állítottam a minimumot és a maximumot is 117-re. Látszólag működik egészen addig amíg meg nem mozdítom az egeret és el nem kezdek mozogni. Olyankor felugrik az fps annyira amennyit a kártya bír, ha megállok akkor visszamegy 117-re.
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
hogy azt mered mondani hogy nem nincsen csalás
és még hazudsz is...
Soha senki nem mondta ,hogy nincsenek csalók.
A számuk a lényeg.A konkrét hsz-el meg nem tudom mit kéne kezdeni.
Tehát vannak CS:GO-ban csalók, meg Arc Raiders-ben csalók.
Hű de meglepő.
Mondok valamit, készülj fel. Ülj le, igyál kávét... minden játékban van csaló.Minden egyes játékban.
-
Kedvedért megnéztem a redsec-et mi helyzet 4 meccs 2 win mert bait, csali üzemmódba van még a játék még adott győzelmet hogy rákapj az izére de nyilván tudja ki mellé kell pakolni csávókáim garantált győztesek voltak.
Katasztrofális statisztaként végignéztem ahogy tolják wallhack-et baszki falon keresztül lőtte volna már az embereket xD lolMég egy cs-ben mivel nem nagy nyitott tér simán látod az ilyen balfaszokat hogy nincs mindig olyan szerencséje hogy körülnézés nélkül tudja mindenki hol van de itt redsec-ben? Ezen a túl nagy pályán folyamatosan "mákja" volt mindig csak akkor célzott előre amikor biztosan tudta hol vannak na ez mese habbal és ilyenek nyerték folyamat a gémeket

De még egy cs-ben sincs minden rendben mert ott is hülyére lehet venni a népet

Már történelem word.exe hogy versenyre is eljutottak a csalók pedig ott elvileg jobban kéne figyelni.Ja a rántásról meg ezt jutott eszembe még kis kezdőként hibázott ő is mert szar szoftvert használt anno de azóta már igazi profi és nem létezik ez a csoda izommemória hogy majd te nonstop hiba nélkül csináljad.
Persze mindenkivel előfordul hogy "ráérez" tudja, kitapasztalja hol jönnek csak ugye nem folyamatosan 100%-ban fogod csinálni ahogy egy csaló tudja csak:A másik dolog hogy mindenhol van csalás ha már piedesztálra állítod shroudot akkor meg Ez az Ő szájából idézem: "100% hogy csalt" neki biztosan hihetünk és ne legyél már ennyire gyökér hogy azt mered mondani hogy nem nincsen csalás hát ez a valóság tagadása igazi paradoxon amit mondasz.

............................5perc:10másodpercnél -
CptAdamica
nagyúr
válasz
rottenbull
üzenetére
Azért én így is élvezem, hogy mennyire rommá lehet tenni a pályákat, elég látványos. Fizikai alapú rombolhatóság pedig nem hiszem, hogy mostanában lesz, megenné a júzerek gépet reggelire.
-
ProEvoFan
nagyúr
A topik utóbbi 2-3 hét olvasása után teljesen megértem a Valvet, hogy miért nincs még harmadik része a Half Lifenak.....
B+, nektek semmi nem jó...
Tisztelt a kivételnek. -
rottenbull
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tul sokat nem valtoztat rajta, hogy az epulet oldala megnyilt. Mostanra mar komoly levolutionnek kellene lennie.
Minden fal ugyanugy omlik ugyanoda. Cairoban meg Gibraltaron mar csukott szemmel be tudok ugrani a tormelek moge, mindig ugyanott van es ugyanakkora, akar csak a hianyzo falak. Scriptelt rmbolhatosag. -
CptAdamica
nagyúr
Valaki írta múltkor, hogy a pályák elég statikusak, azért ilyenkor megmosolygom.
-
Franky74
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt nem lehet relollolni. Az kötött küldetés!
-
omfgk
veterán
Ismert bug.
Winter update cseszte el.
Mondjuk mindegy is.
Akinek írnál, annak vagy felesleges, mert tudja a dolgát, aki meg nem tudja ,hogy merre van előre, az olvasni se szeret.És ha elküldenéd a csapatot a francba, mert 32 játékosból 12 bokorkemper, akkor még téged fognak reportolni. Minimális káromkodásért is mennek a figyelmeztetések.
És persze mindenki reportol mindenkit csalásért.
-
Puro
aktív tag
Tegnap első alkalommal használnám a chatet, erre bejön az ablak de nincs benne se kurzor, nem lehet beleírni, tudom váltani hogy squad team all és ennyi. Ez is most mi a rák? Állítólag ha a voice chat off, akkor a pötyögős chat sem megy
-
Gainka
őstag
válasz
goccer
üzenetére
A szovegedbol meg mindig a lenezes kitalalt "ennyit jatszhatta" stb megy. Kiragadott szovegreszleteket felre ertelmezve azt vagdossatok az emberhez. Nem azert irtam le a codot hogy egozzak hanem hogy tudom mi a rantas fogalma. Jaj de hogy mertem erre reagalni hat mar reg arrol van szo milyen bena vagyok.
Ti irtatok hogy low aki cheatert kialt. Aztan meg a hulye hogy meri felhozni hogy tudja mi a jatek.
Ugyes vagy hogy kitadja hany ember utan megtaláltad azt a képkockát ahol egy tized másodpercre kilogott az ellen mikozben meg szinte tunkolta a másikat. Szoval ja lehet eszre vette a kepernyo szelen annyira profi vagy csak tök véletlen de nem ez a problema es nem ezert lett ebbol ekkora vita. Hanem a modor amit itt eggyesek megengednek maguknak. Volt itt masi is aki irta hogy cheater volt aki szerint nem, meg van aki sztarnak hiszi magat elnyomo stilusban. -
goccer
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Ez nem vélemény, hanem valóságtagadás. 2 screenshot lett berakva róla, hogy derékig kilóg az ember a domb mögül 1mp-cel az első kontakt előtt, a másodikon direkt be is karikáztam és te még mindig valami rántásról beszélsz. Az nem rántás, hogy tudom hol az ellen is ráfordulok.
Érvek meg bizonyítékok helyett te jössz ilyenekkel, hogy te neked meccseid voltak cb-n 20 évvel ezelőtt, ergo te nem tévedhetsz. Mondjuk én nem tudom, hogy abban mi a teljesítmény egyébként hogy cb-n mentetek pár war-t egy ladderben, vagy beneveztetek egy Open Cup-ra ahol Division 6-ban a hasonló középszerű játékosokkal cheatereztétek egymást.
-
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
De véletlenül se egy Shroud-ot néztél meg, mert a végén percenként látnál ilyen jeleneteket.

És mindenkinek összejön néha napján egy-egy ilyen egyébként. Olyan 10-20 másodperc, amikor minden sikerül.
Aztán bekerül ez a jelenet egy nagyobb montage-ba, ahol a cod2 pro-k megszakértik.
Teljesen felesleges volt a cod 2 playtime-ot felhozni egyébként.
Az sokkal többet mond el ,hogy nem tudtátok ,hogy az rpg-s kill az ugyanaz a célpont volt még. Tehát nem vaktába lőtt oda az rpg-vel. Ez beárazott mindent.
-
Gainka
őstag
Azert neztem hogy rohogjek eggyet.
Tudod mit, lehet puszta veletlen volt az oldalra rantas eleteben egyszer sikerult es ezert kuldte be, aztan meg atnevezte magat nehogy hogy sztar csinaljanak belole. A modorotokkal meg forduljatok ti orvoshoz, (ha mar te megtehettett es elneztek.a moderatorok hogy ilyet irj) gondolom ez a forum az elso es utolso hely ahol megprobalhatsz felulkerekedni valakin mikozben a velemenyedet kinyilvanitod. Ajanlom olvasni valot: assertiv kommunikacio -
Gainka
őstag
Csak cod 2ben 4000 oram volt es cb waroztunk, es nekem akarjatok meg mondani mi az a rantas, mikozbe kirohogtuk aki tunkolt es nem rifleel ment? Tudom tudom csalo nem letezik senkisem tapasztaltabb nalatok itt addig megy ugy is a harc amig nektek nem lesz igazatok. Igen egy ezred masodpercre a kep szelen latszik az ellen a kepen szelen aztan oda rant pont ahol nem latszik es ujbol felbukkan, mindenki le tudja lassitani a videot.
Miutan kivitaztuk magunkat neztem egy kicsit Brokent (tudom low) tobbet volt foldon mint allva es erdekes, nem rantogatott ures helyekre. Lehet ö nem lat a kepernyo szelere mikozben valakit tunkol.
Letszives bannoljatok ki ebbol a topikbol, ugy is csak az van amit ti akartok. Nem az a baj hogy valamiben valakinek mas velemenye van hanem.a lenezes az itt a problema,meg menjek szemorvoshoz. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Alap dolog, hogy ha valaki nálam jobb egy FPS-ben az csaló.
-
goccer
aktív tag
Megnéztem én is ezt a videót, ha már született róla 30 komment tegnap. Azt hittem már valami izgalmas jelenet, de ez egy nagy semmi, ahogy mondod konkrétan integet a domb mögött az rpg-s mielőtt rálő a tag.
Még egyet szippantani is tudna az Iqos-ból és csak utána fordul rá. Aki itt cheatert lát azt csak sajnálni tudom. Azzal semmi gond nem lenne ha valaki sose játszott magas szinten shootert, az viszont elgondolkodtató, hogy a saját hiányosságainak elismerése helyett a jó játékosokat fikázza meg gyanusítgatja megállás nélkül.
Mondjuk Cs-ben bármelyik középszar 2ezer órás játékos ránt két ilyet egy random mapon, meg benéz alap spotokra fix infó nélkül is akár.

-
Franky74
aktív tag
Azon is lehetne változtatni, hogy a skineket ne a RedSec-en adott feladatok végigszenvedésével kapd meg.
-
bul07
nagyúr
Egy kis gránát oktatós videó
Why your GRENADES never kill anyone in Battlefield 6.
Néztem és közben arra gondoltam hogy ezek a jelenetek annyira cod pörgésével vetekednek hogy nem igaz.

-
omfgk
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Sweetspot mechanika. Szóval csak 50-90 méteren meg 80-120 méteren 100 dmg. Közelre meg kevesebb. Sajnos ezt a hülyeséget sikerült továbbhozni a BF1-ből.
Egy sokkal jobb balance az lenne ha mondjuk 20 méterig 100dmg a testlövés is, felette meg csak a fejes.
Jobb lenne közelre a csipa (tehát ösztönözné a kempereket is), messzire meg pontos fejeseket követelne (szóval skill-hez kötött).Sajnos ezt még a BF1-ben se sikerült megugraniuk, inkább jött a sniper shield... Itt se várok mást.
-
Dave567
veterán
Az milyen jó játék ha egy 100%-os damage-es sniperrel 3m telibe lövöm és tovább fut???
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
minden meccsen van csaló csak addig jó még oldalanként 1-1 2-2-re szándékosan elosztja a rendszer de ezek nem akárkiknek van megengedve
Értem én.
Ez a csalás deep state-je.Majd Tom Cruise lefüleli.
Az meg ,hogy a Redsec-ben több a cheater, az természetes.
Free to play, nincs HWID ban. 2+2 az itt egyenlő, a több cheater-el.Csak ha multiban is 2-2 csalót vizionálunk meccsenként, akkor gondolom Redsec-ben már több a csaló, mint a víziló.
-
IntelKiller7
Topikgazda
BF6 Meta appban lévő setteket. Nem mindegyi fekszik, de van több kombó is. Alacson szint, full kifarmolt fegyveres, kis pálya, nagy pálya etcetc.
Telefonra is elérhető. Úgy könnyebb mondjuk konzolról lelesni, vagy, ha nem akarsz letabozni.
-
CptAdamica
nagyúr
Mentem ma amúgy egy csomó escalationt és amúgy egész izgalmas volt minden kör szinte a végéig, CQ-hoz képest eléggé kiegyensúlyozottnak tűnik jelenleg.
-
de játék nem tökéletes van akit nem bannolnak nem friss accal több száz órát lecsalt én is tapasztalomez is érzi a játékot meg izommemóriája van
nyilván ez full kretén de aki okosan csinálja arról meg elhiszed milyen Nostradamus varázsgömbje megmondja mindenkiről pontosan hol van
minden meccsen van csaló csak addig jó még oldalanként 1-1 2-2-re szándékosan elosztja a rendszer de ezek nem akárkiknek van megengedve és így nem annyira idegesítő hogy tönkre vágja a normál játékot de a redsec az hab a tortájukon ott halmozódnak.átlát a falon neki mindegy hogy hasalsz-e vagy magasabban pl:dobozokon állsz akkor is pontosan fejbe lő állandóan
-
-
Ki milyen attachmenteket használ?
-
Veiled Bride
őstag
Nekem is volt már olyan hogy be volt spotolva az ellenfél és már célozva vártam hogy mikor jön a ház mögül. Épphogy kinézett már meg is öltem. Na ő is biztos azt gondolta hogy csalok pedig csak végigkövettem a minimapon. És ugyanez volt már fordítva is. (nem a konkrét videóra reagáltam ezzel)
-
Puro
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ott a bokornál azért ki lehet szúrni, hogy benne hasal
, de az RPG-s rész felrántásra épkézláb magyarázatot én sem tudok adni. Az előtte lévő kettő kill is még oké.
Egyébként hiányolom belőle a sok növényzetet ahová az előző részekben azért be lehetett hasalni, vannak pl sövények de inkább a tetejére fekszik fel... -
vg
veterán
Mindenkinek voltak kisebb, nagyobb mázlijai a játékban, amitől van az a "énvagyokrambó" érzés. Itt viszont jobbra balra rángatja mint egy fogyatékos, pontosan tudja hol jön még a fűst mögött is. Lehet ezt magyarázni sas szem látással, meg izommemória energiával, meg prémium egérpaddal, meg amerikai sztrímerekkel, akik aztán tényleg soha nem csalnának, meg mitom én mivel, de ugyan már. Lehet neked ez a profi, mindenki felfogta. Nekem meg csak egy wallhack-es szerencsétlen. Aztán lehet nem az. Fogadd el mások véleményét, vagy ne. Harcolj, pocskondiázzál mindenkit, aztán majd kitiltanak innen. A te választásod.
-
omfgk
veterán
A margóra a magyarázat. Mert rám szóltak ,hogy csak így lehet, mert máskülönben nem konstruktív...
5:26.
Aki képes még gondolkodni, az tudja ,hogy nyilván nem ezt a 240p tisztaságú pacát látta eredetileg a játékos.
Még 1080P DLSS LOW, DLSS Performance is élesebb ennél ingame. Tehát nem lehet megítélni.Sega Dreamcast szint kb.
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Szarrá compresselt pixel pacából akarjuk megmondani a tutit.
Konkrétan olyan szar az a klip, hogy nem lehet felelősséggel megmondani semmit ez alapján.
Persze a repedésekből előmászó profik, azért tudják az igazat.
Mindenki csal.
Mikor lett ez a topik ekkora vicc? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyorsan zárták
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
te meg szenvedsz mint minden legit player
csak tapasztalt

hipfire résznél lol de ezt előadni oviban szokták mesemátka
FollowTheORI
IntelKiller7