- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Az biztos!

Csak gondolj bele milyen bonyolult és összetett csatateret eredményezne ennek az ütközetnek a feldolgozása...
Mondjuk ha már témánál vagyunk, szintén kihagyhatatlan lenne Monte Cassino ostroma.
Belülről darálós Locker kívülről pedig fás bokros Caspian.Na majd talán legközelebb

-
Anfänger
őstag
Miért is?
Nem feltétlen csal.Lehet csak jól összejöttek neki a pillanatok ebben a meccsben. Meg az internettöl és a szervertöl is függ nagyban,van akinek olyan találatot is hitel,ami be sem talált,csak az ellen mellé ment,van amikor (gyakrabban) persze amikor eltalálod de nincs találat.
Elöbbi szerveren oroszok ellen toltuk,a pingjük 40-60 között mozgott,nekem 20-30 közt ,csipával fejbe löttem,meg is lökte öt a löszer,lehetett látni,hogy fizikálisan talál,de a szerver nem adott találatot,aztán meglöttem másodszor is,akkor halt meg.
Ès ezen a szerón ez nekem ma elöfordult kb.6x.
-
-
Csabroncka
addikt
Ez macro téma mindig és kérdéses téma volt a BF összes részében, ugyanis sokan a klánunkhoz hasonlóan azt az elvet valljuk, hogy minden olyan dolog ami jogtalan nagymértékű előnyhöz juttat az ellenféllel szemben az csalás. (tehát a macro is az)
Ugyanakkor az TÉNY (ahogy írtad), hogy sem a játék sem a PB nem tekinti így (vagyis emiatt még senkit egyik Battlefieldből sem bannoltak!!!!!) és egyre több egérgyártó automatikusan bekonfigurálja az egereket a "ismétlőtűz" gombra.
Én gyakorlatilag 7 éve, amióta megvan G9 majd G9X makrózhatnék, de nem teszem a korábban tett elvek miatt.
Szerintem kihívás mindenféle segédlet nélkül értelmes grafikával szép köröket futni, ez után az elért eredményre mindenki büszke lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)