- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Prosector
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
Nem védem a gyereket, nagyon utalom a csalokat (en is), de a playtime nem jelent semmit, lehet van mellette 3000 ora unranked war...nem tudni...
Van a friend listemben magyar jatekos, hasonlo stattal, de nem gondolom rola, hogy hasznalna barmit is.
Persze ettol meg lehet, hogy csal ez a Kubis.
-
válasz
csa33ee
üzenetére
Jól döntöttél, hogy nem "bármelyik túl hájpolt gémer szettet" választottad. Én is ATH vonalat használok már jó 2 éve, először egy ATH AD500X-em volt, ami kényelem szempontjából verhetetlen, és a hangja is nagyon jól kiegyensúlyozott, amellett könnyen hajtható fejes, ha jól emlékszem olyan 48-50 ohm körüli volt.
Jelenleg meg az ATH 2015-ös referencia fejesét nyüstölöm, ez már egy másik ligában játszik, de alapvetően nem játékhoz vettem, hanem zenehallgatásra, de természetesen játékra is pöpec.
[link]
Mikrofonnak meg ezt használom TS-re, tökéletes, rá lehet csiptetni a fejesek zsinórjára.[link] -
Memphis79
aktív tag
válasz
csa33ee
üzenetére
A vicc,hogy a netem az fasza 100/50 es digis és stabil mint a beton.
De mostanában megy a kör és mondjuk a felénél elkezd laggolni a szerver ki tudja miért,pörögnek a térképen a járművek stb és a kör végéig tuti sz@r is marad.
(mondjuk pont most pár meccs alatt nem volt ilyen anomália
) -
Franklin
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
Te választhatod ki, hogy 30, 60, 120 vagy 144 Hz-es szerveren akarsz játszani, lehet szűrni ezekre.
Ja és ne felejtsd el a két ingyenes DLC-t "megvenni" az Originen, amiben az éjszakai Zavod van és az Operation Outbreak.
Egyébként nincs olyan, hogy "legoptimálisabb". Az "optimális" már felsőfok, azt nem lehet tovább fokozni.
-
stoon
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
Elég sok érdekes videó van ezen az oldalon, pl.: ukrán zsoldosok gyakorlata. Na, de befejeztem az off-ot, akit érdekel, nézzen körül.

-
kriszpontaz
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
csa33ee
üzenetére
az olyan lehetett mikor Golmudon mentem tankkal B-re kezdőről, le akartam lőni egy gyalogot, de belementem pont egy gödörbe, miközben lőttem és megdobta a tankot, a lövedék elment enemy kezdője felé, 2-3 másodperc múlva kaptam 2kill-t + destroyer pontot, mondom nem raktam le slam-et meg semmi hasonlót, nem is értettem a dolgot
A csetbe meg beírt azt hiszem Zero, hogy:
- Na persze, hihető....
- Kérdezem, hogy mi?
- Az, hogy onnan kiszedtem őket, a kezdőn voltak a helivel
Azt hiszem az volt életem mákja
amúgy: Longest Headshot 565.87 -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
Igen,ismerős,nálunk is azt mondták hogy 10-est is lehet,de meghal a net 30 percenként,és amit elbír az az 5Mbit/s.
De volt mikor jött 8.53Mbit/s (1MB felett tudtam tölteni) Speedtest.net szerint. De most már amit linkeltem speedtest képet,lehet látni hogy szar a pingem is,mert 39 helyett 25-26 körül kellene lennie. -
-
-
Csaber
senior tag
válasz
csa33ee
üzenetére
Valami hasonlóban reménykedsz mi?
[Japán férfi élőben gyújtja fel a szobáját]
(4:45-től kezd érdekes lenni ) -
Exorsized
tag
válasz
csa33ee
üzenetére
Sok finomságot hoztak
1-2 abrams is van köztük -
yodamester10
őstag
válasz
csa33ee
üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam amit a srác felvett.Simán gyógyul a tank.Nemrégiben golmudon voltam a b-nél egy mbt-vel a sqad társam tankkal.Eltalálták többször is villogott a kis kulcs ikon.Gondoltam kipattanok megjavítom de mire odaértem már 100%-on volt pedig 2 méterre voltunk egymástól.Ez többször megismétlődött akkor lett gyanús a dolog.Természetesen első lett talán 1 halállal és 30 feletti gyilokkal hozzáteszem egyedül ment a tankkal.
Na itt egy videó:[link] -
-
lotTóni
tag
válasz
csa33ee
üzenetére
Ha tankból kiszed fellövéssel,akkor ügyi...Felőlem sznájperpuskával is jöhet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spanglee001
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
én a tankemberről, és a repülő emberről beszélek
igen csak botkormánnyal születtek az illetékesek.
de lassan kezdek már én is belejönni, a killek számával elégedett vagyok, csak a halálok száma álltalában enyém a legtöbb a szerón
, viszont nem unalmas módon játszom rámegyek én egyszerre 3 emberre is 
-
spanglee001
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
én nem rpg vel szállok be, mert álltalában nem tank hanem a gyalogok találnak be, én másképp járművezek mint ti, ezért lőttök ti 50-3, ln meg 50-30 at

viszont ha mégis jármű gyepálna és annyira deployoltam hogy medic maradtam lokerről, akkor járműből kiugrás után automatán ráküldök egy medic csomagot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jobban tetszene
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mondjuk pont most pár meccs alatt nem volt ilyen anomália