Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
-
Gippo
senior tag
Valakinek jelentenie kell az ilyet is...
(#9795) nanorambo: Rohadt jó

Azt sajnálom, hogy nem tudom a nevemet beleírni az emblémába
Jó lenne egy ilyen layer. -
bul07
nagyúr
-
nanorambo
őstag
-
Gippo
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
jaja, a horogkereszt teljesen okés szerintem is. Főleg, mikor egy skinhead mellkasára van tetoválva

-
ScomComputer
veterán
Miért jelentetted volna te "benhur" rokona vagy te gyerek vagy csak simán spicli vagy,nem értem minden szaron fennakadtok b+ mindha ez lenne a legnagyobb gond,probléma ...Áááááá

sixpak. tiszta COD-BO szarság de minek kellett ez...

ki nem sz..le hogy egy idióta milyen emblémát csinál,nem kell ezen nyáladzani..
-
válasz
nanorambo
üzenetére
Hol lehet az emblémákat csinálni? Én még nem találtam meg..mondjuk nagyon nem is kerestem.

Cris99: Próbáld meg letörölni a játékot és rakd újra. Nálam amikor a kurva loading screen freeze volt, akkor uninstall, majd gyorsan letöltöttem megint, frissítettem pb-t és már ment is.

(#9789) Cris99 : az anyjuk valagát, erre nem is gondoltam.

(#9792) scomcomputer: te részeg vagy?

Hadd jelentse, miért fáj az neked?
Nincs meg a BO, ott is volt volt ilyen? -
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nekem nincs fenn a beta driver, a 13.9-el adom elő.

Így van, nagyon hiányzott már ez a spectator free cam. Én is sokszor csak nézelődök.
És milyen jó lesz majd a többi pályán felfedezni egy csomó dolgot.bul07:
a többi skyscraper is tele van velük. Mindet le kéne ahhoz dönteni. -
nanorambo
őstag
Nah p*csöltem vele rendesen:
[link]
Nem tudjátok, hogy meg lehet-e osztani az emblémánkat, hogy haver is használhassa?
-
SkyS1gn
félisten
Hiányzik a füst, így igen ótvarul néz ki miután ledől...
Most a sima bétát az excluzive helyett na nem mintha bármi különbség lenne de egy próbát megér!
Spectatorban free-camben hosszú perceket el tudok lenni azzal hogy kikapcsolt huddal csak gyönyörködök a látványban, épp egy lone wolf csipást nézek, aztán felnyargalok az égbe egy kis heli csatát nézni, aztán le az utcára ahol meg a páncél feszül egymásnak

-
Bencus88
nagyúr
válasz
gali777
üzenetére
Persze, de többet vártam.
Amúgy ennyi csíter láma van már most meg se veszem. Nincs kedvem ezek miatt idegeskedni
Amúgy látom páran itt szépen fikáznak. Nevessetek is nem érdekel. Amilyen bejelentés volt ez a játék a körítés sokkal többet vártam egy bétától. Ez van lehet mocskolódni, meg nevetgélni nem érdekel.
Cod-al sosem volt ilyen problémám igaz a mostaniak nem úgy sikerültek, de a mostani jónak ígérkezik. Ti meg csak szenvedjetek a sok csíter közt.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
szami777
üzenetére
Úgy volt eleinte hogy átlehet vinni, mostmeg úgy van hogy resetelik azthiszem!
//
Battlefield 4: Showdown Live – Europe vs USA"You’ll get the first look at the Battlefield 4 Second Assault expansion pack, which debuts at the Showdown and brings four re-imagined Battlefield 3 maps to Battlefield 4."
Akkor a Second Assault valamikor megjelenés után jön hamar? Szerintem a China Rising elött.
Ez is alátámasztja a fél miliszenkundumnyi mozgoképpel együtt hogy metrón a plafont le lehet lőni, remélem több szintes lesz!

-
szami777
addikt
azt nem tudjátok, hogy ha a későbbiekben megveszem, akkor megmarad -e a béta alatt lévő stat, rank stb?
mert pl crysis 3 bétánál minden eltűnt...
-
eugabesz
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
És akkor még a V betűvel be is állíthatod,hogy ne legyen a golyónak esése...csak a távolságot kell eltalálni,azt meg nem nehéz...
-
blaca83
őstag
Megtaláltam az eddigi legnagyobb bug-ot:
A felhőkarcoló tetejéről lőttek le HAJÓ-val.!

Hogyan került az épület tetejére?

-
Lala6
addikt
Letöltöttem, kipróbáltam, tetszik, de a gépem sajna gyenge hozzá. Legutóbb a Crysis 3 megjelenésekor upgradeltem, most ezért biztosan nem fogok, úgyhogy egyelőre nem veszem meg. De látom, hogy más is visszamondta az előrendelést, mert újra van Deluxe edition, pedig egyszer már elfogyott.
-
még mindig az a bajom, hogy piszkosul dühít, mikor ÖT lőszert küldök az engire, talált, jelzi, de mégis ő szed ki RPG-vel a tankból.

amúgy tetszik, miután kb. megtanultam a pályát, sokkal jobb lett az élmény. és továbbra is - két random fagyástól eltekintve - teljesen jól játszható.
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Kipróbáltam a BF4 open beta-t. Tapasztalataim: Lassabb az ember mozgása viszont a sebzés tetszik, mert könnyebb lelőni az ellent. Néha laggol, medium grafikára állítva is szép a látvány, ezért előbb utóbb 5830-->7950 váltás lesz
. Aki teheti próbálja ki, mert megéri
! -
Valaki írta már, de ez az egész tényleg elsősorban szerverpark teszt.
Minden mást ki tudnak tesztelni kivéve azt amikor 64 ember egyszerre nyomul több szerveren együtt... meg a statisztikák hogy működnek... tudják e patchelni a szervereket ahogy tervezték stb.Meg persze egy kis ízelítő a népnek...

-
bul07
nagyúr
Nekem legnagyobb bajom a fegyverekkel van
RPG szinte semmit nem ér a tank ellen rálőttem minden rakétámat nem nem pusztult el, utána csak futottam az életemért
Távcsövessel szinte lehetetten ölni távolra , szerencse kérdése az egész (vagy csak a kezdő fegyver ennyire sz@r)Mondjuk a helikopterekkel is nagy gond van
Mi az hogy leteszi valahova füstölgő majdnem kész helit és egy pillanat alatt megjavul a földön
Transport helikopter így szinte elpusztíthatatlan
Attack Helicopter vadásztam a Transport helikoptert egy tár rakétából eltalálta vagy 4-5 majd összeütköztünk és az én Attack Helicopterrem felrobbant a Transport heli ment tovább
Remélem ezeken majd azért javítanak
-
spanglee001
addikt
Jaja 7970 toronydőléskor, átláthatatlan szmogfelhő, minden olyan amikyennek lennie kell, sokan nem látnak változást a bf3ultra, és a bf4low között XD, mindenki sír itt is hogy visszamondja, de azért nyitáskor kb a fórum 99 %a online lessz
ja és tableten zsír ám a teljes mapot lesheted a battlelogon nekem bejön -
CoolBoy323
nagyúr
Originről leszedtem, telepít, indít, szerver választ, de csak "loading" megy a végletekig...
Mi lehet a gond?

-
Gippo
senior tag
7950-el sincs gond a porral... orromig nem látok el

-
7870-en nálam sincs ilyen gond.
-
TechArtist
aktív tag
Minden le van írva battlelog címlapján, több hetes béta, hibákkal, melyek nagy részére van megoldás, a maradék többsége meg javítva van/lesz időben.
Ott kezdődik a dolog, hogy mivel ez egy béta, így alig van optimalizálva bármire is. Amit pl. Abu is leírt ->pl. itt<- || ->meg itt.<-
-
ForRedGlory
félisten
Nem az okozza... ezt hivjak betanak amihez beta driver van...
(#9745) Cris99: Jo, annyirs nem aggodtam, de kis felsz volt bennem. Ilyen felbontassal kimaxolva azert latszik a fejlesztes. Kar hogy kb kimerul a fistben es a porban. Majd a finalra ratoljak a grafikat es meg rosszabbul fog futni

-
odorgg
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem még egyszer sem fagyott ki a 11 óra alatt. Mivel elég gép izzasztó a game, a helyedben ránéznék arra, hogy nem e instabil oc okozza a problémát

-
SkyS1gn
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Úgy mondod mintha aggódtál volna hogy nem fut 1440p-ben

-
Plezs21
tag
Lehetséges, hogy az i5-4670-esem is cpu korlát miatt dobál ki? mert a gpu nem pörög folyamat magas szinten.
-
Đusty
addikt
Nekem i5 Gt240-el is tökéletes, csak hagytam azon a felbontáson amit magátől felajánlott
, amin amúgyis használom a gépet. -
ForRedGlory
félisten
Jo ez a beta csak meg nem tudtam egy jatekot sem befejezni mert ugy kifagy mindig, hogy csak az ujrainditas segit...
Mindegy...jo lesz ha kiadjak. Szerencserek 1440p-ben kimaxolva tokeletesen fut, akadasnak nyoma sincs.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére

-
AAntii
őstag
Biztos nagyon szuper a játékmenet, de a jelen technikai háttér mellett számomra játszhatatlan. Ha leveszem a felbontást, ha felteszem maxra ugyanúgy 5-60 fps-em van, durván ingadozva. Annak idején a Bad company 2 is azért esett ki nálam, mert nem bírta a gépem, sajnos úgy néz ki most is így járok

-
mqm
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Pff

-
Rexcor
őstag
Nekem sajnos nagyon mikrolaggos a játék, remélem csak a beta miatt és az eredetiben jobb lesz majd, így játszhatatlan.
-
ScomComputer
veterán
Nincs semmi baj a beta-val, csak sok a loser..meg a user error....

killer095: beta patch na ezt felejtsd el....majd a fullban javítják,ez azért beta hogy a hibákat megtalálják,és majd javítják..talán..
-
killer095
őstag
Hát rajtam már csak egy patch segithet

Kipróbáltam MINDENT amit csak irtak....de semmi tölt-tölt-tölt ésssssssssss megfagy...
Remélem nem az utolsó pillanatban adnak ki patchet már ha adnak ki.. -
Plezs21
tag
Nem tudom ki, hogy van vele de nálam mérföldekkel jobb. Szerintem csináltak valamit a Srácok.
-
Draken
őstag
Lejárt a szerkesztési idő, itt a hiba

-
execute93
őstag
Mióta toltam 1 kört, azóta mintha megcsuklott volna a gépem. I3-2100, 4gb ddr3, gts 450 1gb .
Most meg kb itt-ott akadozik a gép, amit eddig nem csinált.. Perpill letöröltem, driverbe vagy valamibe nem kavar bele a játék? -
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát ott a levolution, a hullámok amit mindenkinek ugyanoda számol meg azért csak fejlesztettek rajta, egyértelmű, hogy nagyobb a szerverigénye.
-
szami777
addikt
én egyre jobban hajlok afelé, hogy már az első akció elött megvegyem....az a kevés újdonság amit beraktak nekem nagyon üdítően hat, és ezzel a bazi nagy épület lerombolással megvettek kilóra...azt hittem a gépem kevés lesz neki, de hála Istennek most jelenleg kicsi a monitorom, így 1280*1024-be vígan elvagyok vele

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Elvileg a játék már kész van. Állítólag. Akkor meg már mást nem nagyon van értelme tesztelni
Szerintem. -
Draken
őstag
Én is beálltam a sorba, tetszik elsőre, így a bc2 után, viszont néha hallok egy hibaüzenetet, de nem látom (win8), mikor bezárom a játékot helyre áll a dolog. Nem tudom, ez a bétának köszönhető, vagy mert kevés a 4giga ram?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mert ebbe jó reménykedni hogy ezért nem megy a gépen...
-
Bjørgersson
félisten
Miért hiszi mindenki, hogy a bétával csak a szervereket tesztelik? Annyival több erőforrás kell a 4-hez a 3-hoz képest, hogy tesztelni kell a szervereket?
-
H.Ezredes
őstag
Nekem van egy furcsa érzésem a játékkal kapcsolatban. 1 Monitoron tolom de olyan érzésem van a játék alatt mintha félkörbe menne a játék mintha hajlított lenne a képernyő a gyalogos katonák nagyon apróak. Valaki tapasztal ilyet vagy értitek miről beszélek az egész játék alatt olyan mintha egy kis görbületbe játszanék
Olyan mintha torzulna a játék egész egyszerűen :/ -
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Szerintem ez egy olyan build ami nem igazán lett a modulos megoldásra hangolva, nekem a 4 magos athlon simán megy (bf4 topikba más athlon2 x4 és phenom2 x4-en szintén megy hozzászólásokat is olvasni) pedig sokkal gyengébb proci de teljes értékű 4 magos még nem ez a modulos megoldás.
-
mqm
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én csak abban reménykedek ,hogy béta miatt ilyen. De amúgy ha olvasod a lentebb leírtamat kis sem használja a hardvert teljesen jelenleg a rendszer.
Szerintem ez a béta csak a szerverek tesztelésére kellett ... a teljes verzió csak jobb lesz!?
Én mindenesetre megvárom majd azoknak a véleményét akik megveszik a játékot..
Ezért nem fogok hardvert újítani az tuti. -
Bencus88
nagyúr
Srácok egy gyors kérdés, aztán szerintem egyel kevesebb ember olvassa és látogatja ezt a topikot.
Szóval az normális, hogy full low beállítás mellett 20-30 fps-em van? 1 éves a gép komolyan mondom milyen gép kell ennek a játéknak? 300,400K-s legalább, hogy élvezhető legyen. Ezzel csak megutáltatják magukat az emberek a játékkal. én úgy terveztem lehet megveszem adok neki egy esélyt és erre ez fogad. BF3 meg ultrán ment, hogy lehet ekkora leesés nem értem.
-
CsonkaImo
addikt
Mesterlövészpuskáknál kivették a ballisztikát? Alig látom az ellenséget távcsővel és mégis akkor adja be a fejest ha a célkereszt rajta van, nem kell fölé célozni. Ti mit gondoltok, fegyverenként változó lesz vagy megszűnik a ballisztika? Én nem örülnék neki ha kivennék

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a többi skyscraper is tele van velük. Mindet le kéne ahhoz dönteni.