Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz Freiherr #17998 üzenetére
Ha már a realitást jónak érzed , azért Duncan Mcleod-on kívül nem tudom hány fő szaladna el azután hogy ,kapott 2-3 db 25 mm-es lőszert a Lav-ból , mert annyi nem mindig elég ....sőt ha már 1 méterre csapódik be mellé a rakéta észre sem veszi ....ez még mindig egy játék , így nem cél a realitás...
-
-
LamaCube
addikt
válasz Freiherr #23920 üzenetére
Ezt komolyan kérded
Csak annyi, hogy minden mondatot nagy betűvel kell kezdeni és a megfelelő írásjellel zárni. A vesszők is elkelnének, mert így csak egy összefüggő valami. Persze lehet, hogy ez csak az én szememet szúrja. Az ékezeteket nem hiányoltam, mert gondolom angol a billentyűzet...mondjuk az enyém isA mondanivalójával, majdnem egyetértek, hogy mi mire lett kitalálva, de azt hülyeségnek tartom, hogy az a noob, aki csak egyféleképpen tud érvényesülni. Én például assault vagyok, de engivel is szoktam lenni, de hogy beüljek egy jet-be vagy helibe /max. utasként/ az kivan zárva, mert nálamnál vannak 1000x jobbak és nem veszem el a helyüket. Aki mindenhez ért az semmihez sem...
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Freiherr #23925 üzenetére
Legalább valakinek eljutott a mondandóm.
Én már jártam párszor úgy, hogy a helis fel is fogta, hogy nem azért ülök benne a helibe, mert a tájban gyönyörködjem, hanem a zászlót foglaljam. Szépen odavitt kiugrottam és miután befoglaltuk, akkor újra felvett és mentünk a következő pontra.
RichieTri
Úgy látszik, hogy nem csak a helyesírással van probléma, hanem a szövegértelmezéssel is. Mint írtam az ékezetek hiányát az angol billentyűzetnek be is tudom, de a helyesírási hibákkal egyszerűen nem tudok kiegyezni, tehát az ékezetekkel nem volt bajom. Ezek az általános iskolában már másodikban tanult dolgok.
Persze, ha elsős vagy, akkor elnézésedet kéremHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest