- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Gyors kerdes. Jo mar a B4 vagy meg pihentessem par honapig?
-
ForRedGlory
félisten
Skacok, jó már a B4? Komolyan kérdezem, szerintem idén még 10 meccset sem játszottam, azokat is hónapokkal ezelőtt, úgy tele van a tököm. Nem vagyok képben, kijavították már a szarságaikat?
-
ForRedGlory
félisten
Ejj, reg olvastam a topicot, de azt hiszem, surubben kell. Van itt par csokkentett agytevekenysegu, akit orom olvasni
-
ForRedGlory
félisten
e'sehiszem
-
ForRedGlory
félisten
Pf de tetves sötét ez az Operation Firestorm lószart nem látni rajta
-
ForRedGlory
félisten
Egy ideje nem játszottam, még mindig ugrálnak a textúrák multiGPU mellett?
-
ForRedGlory
félisten
Hát basszus, már nem is várom, hogy hazaérjek peccselni... ha ugyanolyan kókány az egész. Már nem játszottam hetek óta csak 1-2 partit, mert elmegy az életkedvem. Pedig a megjelenés előtt milyen mocskos izgaottt voltam, azóta teljes letargia
Mondjuk nekem a hangon kívül más gondom nem nagyon volt, már a Sánghály sem fagy, de ha a patch után fog, tuti bozóttüzet rakok az EA HQ körül...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer #21938 üzenetére
Az, amelyik nincs rajta
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer #21936 üzenetére
A csajszi.
(#21938) scomcomputer: Mondom, a csajszi
-
ForRedGlory
félisten
Nicsak Next Gen
(bocs, telefonrol irok)http://www.gamestar.hu/battlefield-4-dice-patch-update-ps4-xbox-360-pc.html
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devilinsid3 #21793 üzenetére
Szopatlak vaze, azt hittem ennyi ido alatt leesik
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devilinsid3 #21781 üzenetére
Bug miatt jelent az meg, nem terveztek. Szoval NEM volt benne, kapis?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devilinsid3 #21777 üzenetére
Ezzel most okosat mondtal.
Benne sem volt meg sosem...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Lavidaloka #21425 üzenetére
Vedd meg a Prémiumot, legalább egy részét resetelheted
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#02119936 #21410 üzenetére
+ azzal a napi átlag több mint 7 óra (közel 8 óra) játékkal folyamatosan 18-19 napon keresztül. LOOOL
De megnézném a(z)
szánalmaséletét az ilyennek.Ghost topicból: "A multi nem izgat, az a ráérő nőtlen vesztesek és elhidegült házasok sportja."
Nem minden szavával értek egyet, de van benne valamiNormál életbe nem fér bele napi több óra játék.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
lofagi #20917 üzenetére
Nem hiszem. Erezhetoen javult, nem porog mint a szar, vegre lomhabb. Mondjuk ugyanugy szetkapja ket gyalog 5 masodperc alatt, de annyi baj legyen...igy mar legalabb erezni, hogy nem jegtanc verseny van
Fagyasra annyit, hogy semmit nem tapasztaltam, abszolut hibatlan volt, pedig direkt a Siege of Sanghai palyan voltam vegig, ahol szarra fagyott eddig. Most siman vegig ment tobbszor is, 64 fos szerveren is. Mondjuk fel is cseszte az agyam a sok majom a haztetokon, hogy szakadna rajuk az eg...meg a Dice-ra is, akik ezt igy terveztek. Beleirhatnak a programba, hogy semleges haztetokon 1 katona nem lehet 30 masodpercnel tobbet, mert meghal. Akkor nem tudnanak ott teadelutanozni, mikozben varjak a tankot mint a fosogalamb.
Hetvegen talan en is nekiallok komolyabban, ha nem atmeneti a javulas. Ellenkezo esetben nem idegelem magam.
-
ForRedGlory
félisten
Az remelem masnak is feltunt, hogy a tank sokkal jobb lett
Beefharmasabb
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ujlakany1993 #20888 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
NEM FAGY A JÁTÉK
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Liquidator #20691 üzenetére
Ha nem olvastad el az elozmenyt, honnan tudod hogy ismetli onmagat?
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
lofagi #19317 üzenetére
A mechanikus billentyűzet totál más világ. Aki szerint szar az a hangja miatt mondja. Amúgy simán megszokható, engem csak az első 1-2 napon zavart. Tény, hogy nem a leghalkabb, de SOKKAL pontosabb és kiszámíthatóbb, jobb vele játszani. Ez csak azután tűnik majd fel, hogy mondjuk 1 hónapig használod, majd visszaváltasz normál billentyűzetre. Első gondolatod az lesz, hogy mi ez a szar.
-
ForRedGlory
félisten
Battlefield 4 Disco Edition OMG...
-
ForRedGlory
félisten
Csak a mechanikus billentyűzet miatt ilyen jó
Hangra Razer Blackwidow
(#19150) boogie84: Kattanj már le a témáról, amíg csórikánk kinyír 5 embert 10 másodperc alatt, a többiek tudják tenni a dolgukat. Felfogható "supportnak". Inkább ilyen support legyen mögöttem/mellettem/előttem, mint aki folyamatosan sír, mint egy kisgyerek...Látom neked nagyon fáj, akinek jó a k/d-je
Az is a játék és elismerés része, mindenki úgy játszik, ahogy szeretne, ebbe kár bármit is belebeszélni, mert a saját bizonyítványát állítja ki az illető...
-
ForRedGlory
félisten
Első komment
Mondjuk a dilettáns nem két "l" betű
-
ForRedGlory
félisten
válasz
lofagi #18962 üzenetére
Elméletileg nem is ész kell hozzá, hanem logika
Azt nehezebb szerintem birtokolni, mint az észt, mivel egyik nem következik egyenes arányban a másikból és a logikus gondolkodás nehezebb, mint megtanulni valamit. Persze az ész és a logika eléggé kéz a kézben járnak, ez tény.
(#18970) Gippo: azt hittem, meghekkelte valaki az oldalt. Én ezt a variánst sem zárnám ki
-
ForRedGlory
félisten
Ha engem bannolnának ok nélkül és ilyet írnának le, agyon csapnám a szerkesztőt:
"Tegnap nagy kasza volt, így az összes vérlámát el is kapták, a többiek meg vígan elvannak, de ez ne a mi gondunk legyen, bízzuk a szutyok lelkiismeretükre, meg az életre, hogy elintézi a PB helyett is a dolgát. - See more at: http://battlefieldblog.hu/battlefield-hirek/pbbans-megvannak-az-elsok/#sthash.OHuZHmTz.dpuf"
Nem mellesleg nem kell ész hozzá, hogy belássák az emberek, hogy itt nem csalásról van szó. Olyan nincsa, hogy 1 nap elkaszál X embert, de előtte és utána zéró játékos akad fent a rostán. Még meg lehetne magyarázni, hogy miért nem korábban buktak ki, mert tegyük fel akkor építettek be PB-ba velemi "újdonságot", de azóta megint nincs ban..
-
ForRedGlory
félisten
Hoppá, BF4.exe leállás esetén már megadja a pontokat?
-
ForRedGlory
félisten
Na játszottam egyet, nem vágott le a PB, cserébe 18-3-nál bf4.exe leállt Sanghai pályán.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
emiki6 #18842 üzenetére
Nálam a bal gomb hol fogja az adást, hol nem. Gondolom mondani sem kell milyen jó, ha célkeresztben van a hurkalé, erre lövök, de semmi
Azt hittem elsőre, hogy B4 újabb bugja, de másnap már a böngészőben is csinálta. Lehet B4 ártott meg neki... az a pár óra, amit elszenvedtem vele.
-
ForRedGlory
félisten
Ehh... pont tegnap ment szervízbe a Razer Deathadder egerem, és bedugtam addig egy Logitechet. Szerencse, hogy csak B3-al játszottam érdemben, azt hiszem hagyom ezt a kupac szart még pár hétig, jó az a B3, sőt...
-
ForRedGlory
félisten
Paracel Stormon valaki összefuttott már vele? Én vissza is fordultam utána, le is szedtek, de megérte. Csak pislogtam
-
ForRedGlory
félisten
Közben kipróbáltam a CoD: Ghosts játékot. Ilyen grafikailag elmaradott kupac trágyát, de komolyan. A Frostibe zéró alfa jobban nézhetett ki, mint ez. Nulla környezeti interakció, statikus szar.
(#18143) tgulyas: Azért ez a példa, amit leírtál finoman szólva is vicces. Ne erre alapozd a refundot
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
xavix13 #17754 üzenetére
(#17760) Plezs21: Taktikázz "máshogy", ez jó duma, kár, hogy nincs létjogosultsága. B3-ban a tank olyan volt, amilyennek kell, érezni benne az erőt, lomha, lassan fordul, de ott van a tekintély, ahogy xavix13 is mondta. Ne kelljen attól szarni, hogy most ha meglát két gyalogos, akkor futhatok, mert 5 másodperc alatt szétkapnak egy tankot. B3-ban szerintem bátran állíthatom, hogy NAGYON alaposan kitanultam a tankozást azzal a több mint 300 órával, és most tuti egósan hangzik (ami nem érdekel), de jöhet bárki egy az egyben, vagy akár 2 vs 1 tank esetén is, jó eséllyel nem nekem kell kipattannom, mert a taktikával semmi gond az égvilágon.
Aztán beülök B4-ben is a tankba, majd úgy fordul, mint ahogy Kubica rallizik (már amikor éppen nem töri össze magát
, amit nem tudok elfogadni, mert egy mocskos tank lomha, lassan fordul, "súlya van". Az meg hogy tényleg fosik az ember benne, nonszensz, mert nem lehet vele értelmesen nyomulni. Értsd: zászlót foglalni, ne adj Isten azt megtartani, mert jön az engineer és kiszed belőle secperc alatt. Az nehogy már taktika legyen, hogy tankkal csak 100 méterről lövöldözzem az ellenséget, a gyalogosságot... Viszont kezd érdekelni, mégis milyen taktikával is kellene menni egy tankkal? Arról még nem is írtam, hogy e B4-ben a füst egy kalap szar, ami nem is igazán füst, csak elhárító, aminek el sem látja a feladatát.
-
ForRedGlory
félisten
Hát kisf@szom a mocskos dájszba, akik így ellehetetlenítették a tankokat. Aki kitalálta az M142-t, azt a t@kénél lógatnám ki egy felhőkarcoló tetejéről. Másodpercenként talál el füst mögül, köpi a lövegeket 6 km-ről, esély sincs bármit is kezdeni ellene, egyből robban a tank. Úgy kanyarodik a tank, mintha jégen menne, komolyan tiszta dodzsem, szánalom a köbön. Asszem itt is maradok az Operation Firestormnál, ha kiadják, mert egyszerűen vagy a sok majom a házak tetejéről cénégyezik, vagy valami istenadta 100 megatonnás bombákkal szórja a terepet, ami totál elveszi az ember életkedvét is. Már nem is a kemperekkel van gondom (hogy is lehetne, úgy nehéz kárt tenni egy tankban), hanem a kis huszárokkal a házak tetején, akik arra várnak, mikor megy el alattuk egy tank és már potyog is a cénégy eső
Ki is kaptunk mint a szar, egyedül a stat lett jó, de szar az egész. Megyek is B3-ra egy kis lélekmelengető Operation Firestorm körre.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
boogie84 #17498 üzenetére
Egyebkent most megis mirol beszelsz? Faj neked az, ha valakinek volt egy jo kore? KI jatszik tdm-et? Ez conquest mod tovabbra is, ahogy irtam nemreg... Egyebkent igen, en a tankban rohadok meg, mert nalam a Battlefield egyertelmuen a motorizalt eszkozok jateka. Ha nem tetszik valami, irany a palya aztan loj le, ha tudsz. Engem nem erdekel, hogy ki milyen pro, szokoevente megengedhetek magamnak egy kommentet, ha jol ment a jatek.
-
ForRedGlory
félisten
Ha nincs B4, marad a B3
98 ribbon 135-21
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Laraxior #17372 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy jön a dupla XP az időhöz? Attól még, hogy dupla XP van, ugyanúgy 44 órát ült előtte.
Nem a lvl 100 a bajom.
(#17373) boogie84: Nem, conquest.
(#17376) Xirtam: Mi bajod? Kifejtenéd? Mivel logikailag akkora hülyeséget írtál, hogy leestem a székről. Mégis ki beszélt itt 1 darab hétvégéről? 6 nap, napi 7 óra B4, ebben mégis mi a nem világos? Nem kell, hogy tetsszen, amit írok, de legalább tanulj meg értelmezni...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
front3r #17323 üzenetére
Nem normális az olyan, aki napi 7 órát játszik vele. De megnézném milyen élete lehet. Gondolom ki sem moccan otthonról és a kaját/piát is intravénásan adagolja magába a majom.
(#17369) Laraxior: Érdekes, hogy eddig leginkább csak a Siege of Sángáj pályán lépett ki. Legalábbis erre emlékszem legtöbbet. Pedig de jól ment most basszus. Na hagyom is mára szerintem. Valami nagyon rosszat követhettem el, hogy ezt kaptam születésnapomra.
-
ForRedGlory
félisten
18-1-nél kell ennek a buzi bf4.exe-nek is megsemmisülnie
-
ForRedGlory
félisten
Single kijátszva, hát... a B3 sokkal jobban bejött ilyen szempontból. Ez "érdekes" volt, idióta befejezéssel. Cserébe mocskos jól néz ki.
-
ForRedGlory
félisten
Ennyi vram 2560x1440 Ultra 4xMSAA mellett. Vsync be volt lőve, azért csak ennyi a boost.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devilinsid3 #16120 üzenetére
Gondolom akkor op = overpowered.
Nerfelve? Vagy az valami tizeneves szleng szo?
-
ForRedGlory
félisten
Vegyél már vissza komám... BF3 tapasztalattal simán meg lehet élni BF4-en is tankban. Nem veszik el a tudás, mert újabb játék. A lúzer tág fogalom, ne akard, hogy agyon indokoljam, de pl lúzer az, aki folyamatosan csalással vádol valakit, miközben csak simán sokkal jobb nála.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Terminator17 #15894 üzenetére
Semmit, probaltam. Sehogy sem indul el.
-
ForRedGlory
félisten
Még mindig van olyan, aki rajtam kívül azzal szív, hogy egyáltalán elinduljon?
-
ForRedGlory
félisten
Amíg nem indult a B4, elvoltam B3-al, anyáztak izomból, nem csodálkozom
[link]
2 medál, 68 ribbon 1 óra 50 perc alatt -
ForRedGlory
félisten
válasz
devilinsid3 #15654 üzenetére
Kék halál nálam esélytelen, mert egy pályára sem enged be, folyamatosan dzsojnol a szerverre, végtelen ciklusban
Single sem megy, fasza. Most warezoljam le?
-
ForRedGlory
félisten
Aki multizni akar, annak bizony fel kell dobnia a Win 8.1-et, durva mennyivel jobb, mint Win 7 alatt: [link]
-
ForRedGlory
félisten
Közben ma kijön az ARMA 3 single is. Kíváncsi vagyok rá,m melyik lesz a jobb, Steam már szedi is
-
ForRedGlory
félisten
válasz
jozefgucci1 #15551 üzenetére
Nem a böngészőben kell, hanem magában a játékban
(#15550) Godlike79: thx
B3 doboza sokkal jobb.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SkyS1gn #15540 üzenetére
Inkább arról regélj, mikor kapom meg a kis kedvenc Operation Firestorm pályácskámat B4 alá?
Mellesleg csak én nem kaptam meg azt az emlegetett 600 MB-os patchet a 700 MB-os patch után? Aszondja Origin, hogy ápdét a játék.
(#15539) ujlakany1993: Közeli legyen, akkor jöhet. Lehetőleg forgasd meg a dobozt minden irányból vizes kézzel.
(#15538) bombibmw:
"Valahogy meg kell tanulnom egér+gamepad kombóval játszani."WTF?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kriszpontaz #15532 üzenetére
Dobhatnál a fémdobozról azért egy jó minőségűt
Kinyitva, kívül-belül.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Feribacsi555 #15487 üzenetére
Nekem nem is jott a 700 MB utan meg 600 MB
Mellesleg ez a 700 MB rendbe tette a single playert, nekem ennyi eleg egyelore. Nem vagyok telhetetlen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Feribacsi555 #15483 üzenetére
Manapsag nem erdemes tokeletes jatekot elvarni a megjelenes utani elso par napban
-
ForRedGlory
félisten
Akkorákat lagolnak a szerverek, hogy kiesett a fogtömésem
Azért 13-1-el fejeztem be
Asszem ma már csak single lesz -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Padavan firmware
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Manjaro Linux
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest