Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
-
nem lesz ez rossz pálya, LevelCap a videóban azt mondja, ha valaki kiáll majd a tetőre, úgyis szanaszét mortarozzák, nincs hova bújnia. bár még nem láttam a pályát, de már azt is tudom, hova megyek majd helivel vadászni.
ha egyáltalán elindul a gépemen. -
Tirexi
addikt
Ez azért nevetséges emberek. Az előbb be tudtam menni egy szeróra csináltam is azt a képet azóta 15 szervert próbáltam meg és mindenhol csak a fekete képernyő Loading... -ig jutok el.
Gratulálok a készítőknek.
-
ST05
őstag
válasz
Neoteric
üzenetére
az a 12 szál csak nem fog összecsuklani
hiába venné le akárhova a felbontit szerintem 
szóval igaz amit írsz , csak ez esetben pont tök mindegy
aizen92: meg elméletileg ha a tank hátulját lövöd ott is sérülékenyebbnek kellene lennie
mint mondjuk szemböl vagy oldalt, ahol páncélozottabb ugye? -
scope2007
addikt
ez igaz:
"""persze tudjuk, hogy fórumba szinte csak panaszkodni jár mindenki, és tanácsot kérni, akinek baja van
- akinek megy a cucc, az tolja."""ja tegnap rosszul írtam 13.4es driver van fent nekem (nem 13.8as)
szépen megy 6950el 1080pbe -
-
Mappa
addikt
Eddig kétszer voltam CQ-n de egyszer sem láttam, ahogy összedőlt volna a torony. Mondjuk ebből egyszer fent voltam - nagyba, harcolunk mint állat azt látom ellenség elkezd felfelé szállni
na mondom szép bug... nem bug volt, zuhantunk
elment a talaj alólunk 
Tirexi köszi, meglesem...kíváncsi vagyok már mit produkál nálam a cpu.
-
Madn!ght
addikt
A tankot hogy lehet felrobbantani? Belelőttem az összes RPG-t, de nem igazán akart megsemmisülni.

-
aizen92
addikt
story: ma reggel felmegyek egy szeróra csávóval conquesten kis helivel aprítunk mint az állat egyikünk vezet másik javít daráljuk a népet C-n kb nem tudnak megmozdulni erre csak something went wronggal kidob. megyek historyba nézni a szervert 32ből 30 hely.
kétlem hogy véletlen kettőnket ugyanolyan hibával kidob. na mind1 egy kis érdekesség. "conspiracy off"(#9076) Def26: körülbelül

amúgy nagyon jó a pontrendszer! annyi pontot ad squad assistért hogy az hihetetlen, mind a drivernek mind annak aki csak ül bent és néz ki a fejéből.
-
lotTóni
tag
Tegnap én is kipróbáltam a bétát.Kicsit félve ugyan,mivel visszaolvastam majd' 600 postot.
FPS: 45-65 ultra grafon(Catalyst 13.4).
Játszhatóság: Maga a játék szép.A soldier mozgások "érdekesek".A levegőben kopter roncsok,tank lövegtornyok "állnak" meg.A camperek paradicsoma......Vegyes érzelmek fogtak el.Direkt a bétát vártam,hogy eldöntsem kell-e!?Még nem tudom.Hétvégén nekifekszem kicsivel több tapasztalatot szerezni a játékról.
-
Mappa
addikt
Azt bírtam, hogy amikor elindult a beta minden szerveren ment a hiszti, hogy így paraszt tube-os úgy noob tube-os
Hát de bakker ha azt adja kezdőnek, jó hogy még én is azzal aprítom a népet
... ahogy meglett a defit vettem is ki. de hát pont az pont... ez kell a szint lépéshez. -
Def26
félisten
De jól mondod, lesz olyan amit meg lehet venni. PL. Deluxe editionhoz 3 battlepackot kapsz és valami ajándék lesz benne.
Rangokról van már valami infó? Elég durva pontok kellenek a szintugrásokhoz a bf3 -hoz képest. pl 3 szinten már 50.000 pont kell elődjében meg valami 8000 pont.
-
DeadMeat
nagyúr
Pont ugyan azok a hibák jönnek elő, mint az alfában. ez lehet csak a cf miatt van, de már van rá új amd driver is pedig.Az alfa nem volt ilyen szép, de legalább ilyen bugos volt és legalább ilyen szarul futott. Az igazságot persze nem tudhatom, de én azt gyanítom nem sokkal újabb build mint az volt.
-
Mappa
addikt
Hát az, hogy majd egy battlepack-kal kapod meg

Mi volt a másik két dolog egyébként?
@9057 -DeadMeat - Hát az marhajó. alfát nem próbáltam, ebbe a beta-ba meg öltem 2 és fél órát eddig. Két mód 1 szar pályán... röhej. arról nem is beszélve, hogy DOM-on az összes hetyke bajszos paraszt fent van a tetőn.
-
Def26
félisten
Kaptam valamelyik szintre egy battlepack -ot amit kinyitottam volt benne 3 dolog. Az egyik pl. egy célzó volt de hiába, mert használni nem engedi. Azt írja, hogy ezt majd csak egy battlepack -al kapom meg. Mi van ilyenkor?
-
Mappa
addikt
Erre a beta-ra jöhet patch vagy ez nonszensz. Már a 3-nál sem emlékszem volt-e.
-
batt
aktív tag
Köszi szépen a megerősítés ezek szerint nem csak én látom így a helyzetet!
Engem csak az zavar,hogy az Bf-es ősmagnak mért tetszik a bf4? A teljesítménybeli és csatlakozási problémákat biztosan javítják ez ne kétséges! Nyitott vagyok az újdonságokra és nem is zavar,hogy újítani próbálnak,deeeeeeeeeeee kérem! MI ez az igénytelen játék! Nem zavar senkit a :
futás animáció
az igénytelen létrázás
a fizika nélküli papír járművek
a katona kinézete
fegyver kinézet (Pl pisztoly)
a füstölő gránát amit 2 méterre lehet eldobni!
embléma által (sims cserélgetős ruhatár) remélem javítják!És sorolhatnám még!
Sokaknak a teljesítménnyel van problémája és ezek senkit nem zavarnak? Ismétlem nem az újdonsággal van a baj hanem az igénytelenséggel! És szinte biztos vagyok benne ezeket nem fogják javítani,mert ez az új stílus része!!
Bocsi a rinyálásért de olyan csalódót vagyok és annyira vártam a játékot! deeeeeee

-
xavix13
őstag
-
Pietrosz
addikt
válasz
Plezs21
üzenetére
Nekem pont ugyanúgy fut, mint a BF3, szóval a gépigény nem vészes. De ez csak win8 alatt igaz, win7-el bármit csinálok, nem bírtam megoldani, hogy ne lagoljon. Próbáltam visszafelé 5 drivert, legfrisebb directx, pb reinstall, high priority, stb stb. Semmi nem segített. Win8 alatt meg úgy fut ahogy kell. Szóval nem reménytelen a helyzet, szerintem a véglegessel már nem lesz ilyen gond.
-
Whysperer
addikt
-
dejaris
addikt
En a bf3-at low beallitasokkal 30-50 fps-sel jatszom, bf4-nel raboktem az auto beallitasokra, high-t bokte ki tobbsegeben, es kb ugyanannyi vagy tobb fps-em van, ha elindul persze.
-
huby80
senior tag
CrossFireX müködik valakinek? és ha igen mivel?

-
tixem
addikt
válasz
blaca83
üzenetére
profile settings -->Zölddel keretezett részen lehet beállítani egyéni emblémát, nekem vörös sarló kalapács

-
-
blaca83
őstag
válasz
gali777
üzenetére
Akkor már inkább 7870-es, ha belefér a keretbe.
MÁS:
Azt tudja valaki, hogy amikor lelőnek és beadja a killcam-ot akkor a bal alsó sarokban megjelenő dolgok mit jeleznek?
-Van amikor csak az ellenséges zászló
-Máskor mindenféle "színes jelzés"
-Láttam "9X3"-at is es az X-et egy halálfej mintázta.
-stb-stbMi ez, hogy lehet esetleg állítani???

-
nanorambo
őstag
Ha vótmá', akkor bocs.

A béta más kódra épült, mint a véglegesDe, hogy mi értelme más kódolású programot kidobni béta néven...
-
gali777
őstag
Hát én vagy egy 7870-ben vagy 7850-ben gondolkozom, az új kártyák hátha lenyomják az árukat. Az új kártyák egy ideig biztos jóval drágábbak lesznek, eleve 1:1 számolják át általában dollárról eurora, meg ugye az "újdonság adó"
Mondjuk nem tudom mennyire lesznek új kártyák. Úgy olvastam, hogy azért lesz pár átcímkézés, azért meg akkor nem fizetnék sokkal többet, ha kb ugyanaz a kártya.Hmm nem tudom mi legyen
Megvárom én a teljes játékot és megnézem a teszteken melyik kártya, hogy teljesít. -
Whysperer
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
az közel se 1080p volt !!!!!!! Jóval nagyobb felbontáson volt a bemutató!
-
blaca83
őstag
Ma sikerült kicsit többet játszanom csapatban és egész jó volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam mindegyik kasztot és ami nagyon tetszett, hogy végre betették azt az opciót, hogy elfogadod-e az "élesztést".

Így legalább egy ajtóban nem fognak 3-4 X a halálba húzni.

680 Lightning-el nálam szépen fut és csak egyszer-kétszer fagytam ki ami szerver hiba volt valószínűleg.
-
gali777
őstag
-
Plezs21
tag
Én csak egy dolgot nem értek. Hiába mondta LvLCap is, hogy SZERINTE ez az utolsó előtti build a gameből. Az a fura, hogy mikor ezt ledemózták e3-on akkor ott tökéletes volt. Milyen gépek lehettek akkor azok? Mert itt is akad egy-két ember akinek masszív gépe van és nála is vannak fps droppok. Ha lett volt fps drop az alphaban azt láttuk volna. Pedig van nem összevágott videó is a mapról. Meg ha megnézitek Paracel Storm is milyen jól fut. Milyen atomerőművekkel vonult ki az EA meg a DICE azt ledemóztatni? Vagy ez a map lett optimalizálatlan, vagy ami szerintem inkább lehetséges, kiadtak egy régebbi buildet hátha mi találunk olyan hibákat benne amit ők nem. Nem hiszem el, hogy egy hónappal a megjelenés előtt levegőben maradó gépalvázak , tank és/vagy járműalvázak maradnak a levegőben. Plusz az attack boat is rossz helyekre spawnol. Sőt Spawntérképről rá se lehet spawolni, mert egyből az uszodába dob. Nem merem elhinni, hogy a DICE ezek nem veszi észre, vagy így meri hagyni. Tuti turpisság van a dolgokban. Legyen igazam!!!

-
én végignyomtam a BF3-at az első nyilvános bétától, és akkor is volt soksok nyafi, de ennyi...szerintem nem. ami tényleg fura, mert azt persze tudjuk, hogy fórumba szinte csak panaszkodni jár mindenki, és tanácsot kérni, akinek baja van - akinek megy a cucc, az tolja
- de ez még csak a premium beta, és itt is, gyakorlatilag mindenkinek van valami komoly gondja. ez elég rossz jel azért. 
előrendeltem már egy hónapja, de kezdek bizonytalan lenni. ha a konfigomon HD miden lag lesz, fájó szívvel lemondom, én ezért nem terveztem bővítést, és szeretném azért közel teljes pompájában látni. vagy sehogy.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mer most mit írtam másképp MR OBVIOUS?
Te meg köss a 2 hetes tehénszarba, hozd a formád!
Nem is neked írtam, de neked bele kell trollkodnod mindenbe, fogd vissza magad!
-
gali777
őstag
válasz
gali777
üzenetére
Na szóval ezzel a beállítással jobban megy mint full lowon. Akkor ilyenkor mi limitál? A proci vagy a vga? Én a vga-ra gyanakszom mert nem egy erőbajnok
A proci meg nehogy már ne bírja, azért nem gyenge
Beleférne talán egy vga csere, egy 7870-re gondoltam vagy az új r9-valami megfelelőjére, de ha nem lenne érdemi fejlődés akkor hagyom inkább az egészet. Nem kéne fullhd-n ultra-n hasítania, de azért az én felbontásomon medium-high körül menjen el, azzal bőven kiegyeznék
Van itt valaki aki hasonló procival/vga-val hasonló hasonlóan alacsonyabb felbontással tolja?Mondjuk az volna a legjobb, ha a teljes verzió optimalizálva lenne annyira, hogy az én kártyámon is eldöcögjön

Amúgy nektek is unlockolt egy csomó mastery dogtagot? Nekem összevissza dobál mindenféle dogtagokat

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A segítség is baj? Nekik nincs előtöltés, péntek 10 tájékán lehet szerintem!
Akkor menjetek a `csába.... Csak nyávogjatok tovább, dugjátok a fejetek a homokba, leírtam a megoldást a low fps-re is de csak rinyáljatok!
Szevasztok!
-
tixem
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jó de már egy órája szórakozok vele és semmi eredmény. Most nehogy már emiatt rakja win-t újra
beta, beta... attól még nem kéne mindennek behalnia
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Firkavadasz
üzenetére
Magyarul?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jahoygtevagyaz :v

-
tixem
addikt
Ez mi a veszett fene már megint? Tegnap óta hozzá se nyúltam, dx-et/catalystot nem baszkuráltam
Konfigom az adatlapon.
-
execute93
őstag
Ugye pénteken open beta, na most leszedtem az origint, bétát honnan tudom letölteni?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
i5-2500, 8GB, GTX660.
Egyébként nálam is játszhatatlan, most nincs hozzá hangulatom. Majd talán hétvégén szenvedek még vele egy kicsit. Lehet amúgy csak egy valami fos driver kellene hozzá, mint februárban a Crysis 3-hoz. -
SkyS1gn
félisten
Galaxistól kedden jön a cucc, 29. amcsi megjelenés, majd lesz ügyeskedés proxival

LE + Prémium"A kiszállítás illetve átvétel várható legkorábbi napja:
GLS házhozszállítás várható ideje: 2013. október 29., kedd" -
Bjørgersson
félisten
Ultrán 80-90 fps átlagban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hiába venné le akárhova a felbontit szerintem 
na mondom szép bug... nem bug volt, zuhantunk

Konfigom az adatlapon.